🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahossik91 wrote:No u nas juz dzieciaki są oddzielnie dawno:) dostawały swoje pokoje na 2,5 roku. Córka to już nastolatka, syn w przyszlym roku do zerówki. Bardzo lubią swoje pokoje i chcieli mieć je oddzielnie:)
A nie u Ciebie zdecydowanie za duża różnica w wieku hehe. Moi to jeszcze obydwa maluchy 😄 -
Ragdolka wrote:Za szybko się ucieszyłam. Niestety dzisiaj się dowiedziałam, że ciąża obumarla 8t+4.
A miało być tak pięknie.... -
Ragdolka wrote:Za szybko się ucieszyłam. Niestety dzisiaj się dowiedziałam, że ciąża obumarla 8t+4.
Dziewczyny a propos testu pappa... Dla zainteresowanych znalazłam taki filmik mamy gin gdzie pokazuje jak dokładnie wykonuje się wyliczanie ryzyk i dlaczego warto wykonać test pappa
https://youtu.be/7-sMf8taEgM?si=MxuPjqc3cdiP_Y6C
Moim zdaniem ciekaweAgat99, Mała.mi 93, Maggy_88 lubią tę wiadomość
-
A miało być tak pięknie....Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
A miało być tak pięknie....starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Ragdolka tulę mocno 🫂
Ja po dzisiejszej wizycie. Mamy 2.5cm i nawet bezwiednie coś sobie rączką ruszała fasoleczka. Prenatalne ustalone, teraz tylko cierpliwie czekać…
Gratuluję udanych wizyt, serduszek ❤️onalola, Roxanne, Sunday_92, Agat99, smoothie, Milka1991, Dziewiarka, Patka123, dzikaplaża, Wojcinka, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
27.11 beta 327.2
29.11 beta 693.9
4.12 beta 3008
10.12 pierwsza wizyta i mamy ❤️ -
Mamy dwa serduszka. 11,9 mm 158fhr i 17,9 mm 171fhr.
Nic więcej w zasadzie nie wiem. Byłam w takim szoku, że nawet nie pytałam. Wiem tylko, że mniejszy bobas jest o tydzień mniejszy i to dużo na ten etap i czas pokaże..
Nie wiem co mam robić. Muszę znaleźć w medicover kogoś, kto zna się na bliźniakach. Albo w ogóle gdziekolwiek. Ja pierdziele mózg mi tego nie ogarnia.Patka123, Roxanne, Gosiaczek.prosiaczek, dzikaplaża, Sreberko, osiecka89, anakonda, Dziewiarka, smoothie, onalola, Milka1991, Britta, Sunday_92, Mała.mi 93, Luna_, Olcia1987 lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
A miało być tak pięknie....
Bardzo współczuję....dlaczego takie rzeczy sie dzieją...nie pamietam wszystkich historii ale chyba wszystko było dobrze.... -
adu wrote:Mamy dwa serduszka. 11,9 mm 158fhr i 17,9 mm 171fhr.
Nic więcej w zasadzie nie wiem. Byłam w takim szoku, że nawet nie pytałam. Wiem tylko, że mniejszy bobas jest o tydzień mniejszy i to dużo na ten etap i czas pokaże..
Nie wiem co mam robić. Muszę znaleźć w medicover kogoś, kto zna się na bliźniakach. Albo w ogóle gdziekolwiek. Ja pierdziele mózg mi tego nie ogarnia.
Super wiadomość,dzisiaj sie zastanawialam ze na wątku nie ma dużo mam bliźniaków -
Dzień dobry wszystkim!
@Ragdolka, bardzo mi przykro, trzymaj się kochana 😔
Pozostałym dziewczynom gratuluję pozytywnych wiadomości po wizytach, niech Wasze bobasy rosną 😊
Kolejne wizyty w poniedziałek? Ma któraś już termin? 😁
@adu, ja też miałam podejrzenie bliźniaków, gdyż miałam 2 pęcherzyki, ostatecznie został jeden, ale u mnie nie było słychać 2 serduszek tylko 1. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku ten drugi szybko dogoni pierwszego! Jesteś psychicznie przygotowana na bliźniaki? 😅 jak ja pierwszy raz usłyszałam o bliźniakach to się przeraziłam i ucieszyłam jednocześnie 😅Milka1991, Roxanne lubią tę wiadomość
-
adu wrote:Mamy dwa serduszka. 11,9 mm 158fhr i 17,9 mm 171fhr.
Nie wiem co mam robić. Muszę znaleźć w medicover kogoś, kto zna się na bliźniakach. Albo w ogóle gdziekolwiek. Ja pierdziele mózg mi tego nie ogarnia.
Poczytaj może opinię o lekarzach od ciąż bliźniaczych, na znanym lekarzu widzę często nawet w zakresie usług, że niektórzy lekarze mają to oddzielnie wpisane.
Mam koleżankę, która urodziła rok temu bliźniaczki, a w domu jeszcze 4 latek. Na początku też była przerażona ale wszystko poszlo dobrze, urodziła w 37 tyg i teraz mówi, że ogarnia się lepiej niż przy 1 dziecku 🙂 -
Hej dziewczyny u mnie też wstępnie termin na sierpień 🙃 jutro zaczynam 8 tydzień przyrosty bety były prawidłowe ponad 160 % , progesteron też na wysokim poziomie ponad 30 . 30.12 miałam pierwsza wizytę jest zarodek z bijącym serduszkiem beta na poziomie 7500 we wtorek jadę na badania z krwi a 16 stycznia kolejna wizyta . Póki co u mnie brak żadnych objawów ani nudności ani nic jedyne co to bolące piersi. Strasznie się denerwuje tym wszystkim dwie straty za mną ostatnia w zeszłym roku w ciąży bliźniaczej poronienie zatrzymane serduszka dzieci przestały bić . Od tego czasu mnóstwo badań od pozytywnego testu zastrzyki clexane i dodatkowo acard oraz luteina dopochwowo .
Milka1991, osiecka89, Agat99, anakonda, dzikaplaża, Luna_, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość