☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się podoba właśnie Venicci Upline 2, ale jeszcze nie miałam okazji go zobaczyć na żywo.
Ja się czuję w miarę, rano mnie dalej dół macicy bolał, a raczej czułam takie sekundowe pieczenie kilka razy. Na razie przeszło i mam zamiar więcej odpocząć po prostu, bo ostatnio ciągle łażę i stoję.
Ale wjeżdża mi stresik przed prenatalnymi, jednocześnie nie mogę się już doczekać aż dowiemy się jak mały i czy z tym serduszkiem jest ok czy jednak prowadząca dobrze zauważyła, że jest za mocno „przekręcone”10.2024 rozpoczęcie starań
05.12 planowana kolejna histeroskopia (polip endometrium)
2.12 blada druga kreska 🤞
3.12 beta hcg 367
histeroskopia odwołana
12.12 USG 5+6: pęcherzyk ciążowy 10,7mm + żółtkowy
23.12 robaczek 12mm i serduszko ❤️
08.01 2,8cm szczęścia
27.01 prenatalne - wszystko super maluch 6,3cm 🧸

-
borowinka wrote:Mi się podoba właśnie Venicci Upline 2, ale jeszcze nie miałam okazji go zobaczyć na żywo.
Ja się czuję w miarę, rano mnie dalej dół macicy bolał, a raczej czułam takie sekundowe pieczenie kilka razy. Na razie przeszło i mam zamiar więcej odpocząć po prostu, bo ostatnio ciągle łażę i stoję.
Ale wjeżdża mi stresik przed prenatalnymi, jednocześnie nie mogę się już doczekać aż dowiemy się jak mały i czy z tym serduszkiem jest ok czy jednak prowadząca dobrze zauważyła, że jest za mocno „przekręcone”
Trzymam kciuki, żeby było 👌. Na szczęście już dużo nie zostało do Twojej wizyty. Moja autokorekta zmieniła Cię na botwinkę, ale nie poprawiam tego, bo strasznie mnie to bawi 😅
borowinka lubi tę wiadomość
👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰
💔💔💔💔01, 02, 07, 09.2025 biochem
Niedomoga lut (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅, homocysteina ✅
10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️, białko S ⬆️, cross match 62%‼️⚠️
07.11.2025 dr Jarosz ➡️ KIR, HLA-C, biopsja endometrium ⌛️
18.11.2025 kwalifikacja invitro
12.2025 wizyta 9-12dc ocena endometrium - odwołana ✋
30.11 ⏸️
01.12 beta 169 E2 169 prog 15,3
03.12 beta 464 E2 202 prog 13,4
12.12 USG ginekolog ♥️ CRL 2,5mm 5+5
07.01 🩸NIPT + 🩸PAPPA niskie ryzyka 🩵
12.01 CRL 3,80 cm 10+4 ♥️
19.01. prenatalne
13.02 9,86cm /13.03 284g

-
Ja to od tamtego piątku kompletnie zjazd mam. Już miałam na plusie 1,5kg a waga spadła do kilograma. Od jutra szkole rodzenia zaczynam + zapisałam się do położnej już, która właśnie tą szkołę prowadzi.
Tez zastanawiamy się nad venicci bo właśnie słyszałam, że dosyć lekki jest. -
Locus wrote:l Moja autokorekta zmieniła Cię na botwinkę, ale nie poprawiam tego, bo strasznie mnie to bawi 😅
Widziałam i też śmiechłam 😂10.2024 rozpoczęcie starań
05.12 planowana kolejna histeroskopia (polip endometrium)
2.12 blada druga kreska 🤞
3.12 beta hcg 367
histeroskopia odwołana
12.12 USG 5+6: pęcherzyk ciążowy 10,7mm + żółtkowy
23.12 robaczek 12mm i serduszko ❤️
08.01 2,8cm szczęścia
27.01 prenatalne - wszystko super maluch 6,3cm 🧸

-
Hej. Byłam dziś u dentysty dokończyć zęba. Już na sam widok wierteł zaczęłam się drzeć i panikować 😶 Oczywiście znowu wierciła ale nie bolało. Okazało się że ona mi tym opatrunkiem nerw zatruła i dziś ten nerw ściągnęła także nigdy przenigdy mnie już ten ząb nie zaboli 😀 Ale portfel boli... 🤑⚡️ 500zł za ściągnięcie nerwa i wypełnienie zęba 😭 Myślę że warto było. Zapamiętam sobie do końca życia żeby iść nawet z najmniejszą dziurką bo jak się wda w ząb głęboka próchnica to miło na fotelu nie będzie 💀
Flora96 - bardzo się cieszę z Twoich wyników. Życzę zdrowia i jak najmniej stresu! 🍀🍀🍀
Luna11 - ja mam wózek Riko Senso po synku ale używałam i będę używać go tylko w wersji gondoli + fotelik z adapterami. Ma 3 systemy amortyzacji do regulowania. Spacerówka w nim to jakiś koszmar i nieporozumienie. Jest niebezpieczna i strasznie ciężka! Reszta super. Chciałam ten wózek kiedyś sprzedać ale jak włożyłam tam ponad rocznego syna i przewiozłam po domu to było mi szkoda i został 🙂

Locus - gratuluję udanej wizyty! 🙂🍀
No i trzymam kciuki za resztę dziewczyn w tym tygodniu. Fajnie się patrzy jak idziemy prawie ramię w ramię i wracamy z dobrymi wiadomościami ❤️
Mi się od wczoraj nasiliły skurcze braxtona i boję się żeby mi szyjka nie poleciała. Czy na połówkowym mogę poprosić lekarza żeby mi szyjkę zmierzył? Bo tam jest zazwyczaj tak że go tylko brzuch interesuje. Zwiększyła mi się też wydzielina. Jest woda ale biała od luteiny i już panikuję że mam wyciek wód. W poprzedniej ciąży miałam na tym samym etapie to samo i sprawdzałam się paskami do ph. Zawsze wychodziło że to luteina a na wizytach wszystko było ok. Mąż mi dziś poobjeżdżał wszystkie apteki na tym małomiasteczkowym wygwizdowie i nie mają takich pasków. Muszę zamawiać z internetu.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:55
-