☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anilamk wrote:Jestem już po wizycie, mamy nie jedno, nie dwa(!) ale trzy bobasy ❤️❤️❤️ Każdy ma 3mm i wiek to ok. 5+6.
Jestem jeszcze w szoku. Mąż prawie nic nie mówi, więc chyba też 🙈
WOOOOOOOOW, Grwtulacje! Chyba nikt tutaj tego się nie spodziewał. Ale HECA!!😃😃😃 Karta dużej rodziny w jednym pakiecie 😅 Duuuuuuuużoooo zdrowia i cierpliwości na nadchodzące miesiące.
Anilamk, Carrie12 lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam się, czy nie mam zbyt wysokiej bety 🫣 4+2 miałam 837Anilamk wrote:Wg kalendarza 4+6.
Ale ciąża jest młodsza, dziś jestem 6+4 ale według USG wychodzi 5+6Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia, 20:34
-
O matko ale cudownie!!!! 🤩 gratuluję bardzo serdecznie i życzę spokojnej, bezproblemowej ciazy 🥹♥️Anilamk wrote:Jestem już po wizycie, mamy nie jedno, nie dwa(!) ale trzy bobasy ❤️❤️❤️ Każdy ma 3mm i wiek to ok. 5+6.
Wspaniały prezent na 30 urodziny! 🎁 🥳🥹
Dostaliście teraz potrójną nagrodę, za dzielne znoszenie tych wszystkich wcześniejszych przykrości ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia, 21:11
Anilamk lubi tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
Anilamk wrote:Jestem już po wizycie, mamy nie jedno, nie dwa(!) ale trzy bobasy ❤️❤️❤️ Każdy ma 3mm i wiek to ok. 5+6.
Gratuluję Wam dzisiejszych udanych wizyt, Dziewczyny! ❤️ Krok po kroku do przodu i zanim się obejrzymy będzie już lato. 😊
Anilamk, cóż mogę napisać. Rozbiliście bank! 🔥 Gratuluję serdecznie. ❤️
Anilamk, Kendiii lubią tę wiadomość
-
Teraz to już naprawdę mam straszka. Z ciekawości wyliczyłam przyrost bety hcg Anilamk (przepraszam 😀) i mam zbliżone % przyrosty 😱
Do poniedziałku jeszcze daleko... 🤔
Irynka, Anilamk lubią tę wiadomość
-
Irynka wrote:Zastanawiam się, czy nie mam zbyt wysokiej bety 🫣 4+2 miałam 837
Wydaje mi się, że mam podobnie. Wczoraj 17 dpo, 4+0 miałam 502, to wg dr GPT dzisiaj około 800. To chyba raczej taki normalny poziom. U mnie raczej przyrost bety nie wskazuje na bliźniaczą ciążę. Ale kto wie, kto wie. 🤭🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia, 22:10
Irynka lubi tę wiadomość
-
Ja też wyliczałam i porównywałam ze swoimi. 🙈😆Falka93. wrote:Teraz to już naprawdę mam straszka. Z ciekawości wyliczyłam przyrost bety hcg Anilamk (przepraszam 😀) i mam zbliżone % przyrosty 😱
Do poniedziałku jeszcze daleko... 🤔
Irynka lubi tę wiadomość
-
Misia i Anilamk, gratulacje dziewczyny 🤩
Anilamk, ostatnio w pracy ktoś mi mówił, że zna parę z trojaczkami i teraz ciąża i znowu trojaczki 😅
Nie dziwię się, że mąż zamilkł, mega niespodzianka 😃
Lyiss, chyba się muszę przejść do Czasu na herbatę i trochę się rozpieścić 😊
Anilamk, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Luna11 wrote:Ja też wyliczałam i porównywałam ze swoimi. 🙈😆
Ile Ci wyszło? U mnie 168% 😅 Wiem że to może nic nie znaczyć ale czerwona lampka pali się już od początku gdy ten 1 przyrost między 9-12dpo miałam prawie 400% a czat gpt pisał że 1000% w 3 dni a te prawie 400 to dzienny 😵Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia, 21:57
-
U mnie +208%, potem +200%. Podawaja się średnio co 33-36 godzin. Ostatnia beta już za dwa dni, nie mogę się doczekać. Czuję się jakbym dzięki temu mogła podejrzeć co tam się dzieje w środku. 😁 I jakieś poczucie kontroli. A już w piątek wizyta. ❤️Falka93. wrote:Ile Ci wyszło? U mnie 168% 😅 Wiem że to może nic nie znaczyć ale czerwona lampka pali się już od początku gdy ten 1 przyrost między 9-12dpo miałam prawie 400% a czat gpt pisał że 1000% w 3 dni a te prawie 400 to dzienny 😵
Będę wyczekiwać też Twojej w poniedziałek. 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia, 22:09
Falka93. lubi tę wiadomość
-
Luna11 wrote:U mnie +208%, potem +200%. Podawaja się średnio co 33-36 godzin. Ostatnia beta już za dwa dni, nie mogę się doczekać. Czuję się jakbym dzięki temu mogła podejrzeć co tam się dzieje w środku. 😁 I jakieś poczucie kontroli. A już w piątek wizyta. ❤️
Będę wyczekiwać też Twojej w poniedziałek. 🤞🏻
Też spore. Kto wie, kto wie... 😀 Ty kończysz tydzień wizytowy a ja zaczynam następny z dziewczynami 🍀 Ostatnio też myślałam żeby powtórzyć betę z ciekawości ale jedyny dzień pozostaje sobota rano. Ehh... nie chce mi się 😅 Wytrzymam już do tego poniedziałku. Objawy narastają z dnia na dzień więc pozostaje mieć nadzieję że dzidziuś dalej rośnie 🙂
Luna11 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!🍀🍀🍀
Falka93., Luna11, Kendiii lubią tę wiadomość
👩🏻95
kariotyp ✅
amh 2.27 ng/ml
👦🏻95
kariotyp ✅
prawidłowa struktura DNA plemników 89%
morfologia 0% ➡️ 6%
starania o pierwszego Bąbla od 10.24
05.25 cb 💔
08.25 11tc (8tc)💔
26.11 ⏸️😍
28.11 beta 19.60 progesteron 18
01.12 beta 114
04.12 beta 532
16.12 na USG trzy malutkie, bijące serduszka ❤️❤️❤️
czekamy na termin u specjalisty od ciąży trojaczej ⏳
Heparyna 1×1 💉
Acard 1×1 🤍 -
Matko jedyna. No to raz a dobrze się postaraliście 😱Anilamk wrote:Jestem już po wizycie, mamy nie jedno, nie dwa(!) ale trzy bobasy ❤️❤️❤️ Każdy ma 3mm i wiek to ok. 5+6.
Szok! Ale z jakiegoś powodu wybrały Was aż 3 dzieciaczki, więc na pewno dacie radę!
Anilamk lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć do Waszej grupy. Wczoraj po kilku latach starań zobaczyłam dwie kreski na teście po raz pierwszy. Termin z OM wychodzi na 26 sierpnia (4+1d).
Ciążę bede prowadzić w Anglii, więc nie wiem jeszcze kiedy mam pierwszą wizytę. Dodam, ze 26 to dla mnie oraz męża szczęśliwa liczba, więc bardzo sie cieszymy, ze moze w przyszłym roku urodzi nam sie dziecko.
Luna11, Anilamk, Sigi133, Falka93., Irynka, Pyśkaaa, Frajda, borowinka, Kendiii, Zaczytana29 lubią tę wiadomość
[/url] -
Ja już po pobraniu krwi na drugą betę. Testy lekko ciemnieją, ale bardzo lekko i oczywiście już się nakręcam…
https://ibb.co/Zp0r49Vf
Falka93., Locus lubią tę wiadomość
-
martakam wrote:Ja już po pobraniu krwi na drugą betę. Testy lekko ciemnieją, ale bardzo lekko i oczywiście już się nakręcam…
https://ibb.co/Zp0r49Vf
Ciemnieje...✊️🍀 Z tymi kreskami to jest tak że one sobie wolno ciemnieją także nie stresuj się. -
Nie ma już gdzie ciemnieć tej kresce. Też nie miałam bardzo ciemnych kresek – nigdy nie zrównały się z kontrolną, a beta była już ponad 800.martakam wrote:Ja już po pobraniu krwi na drugą betę. Testy lekko ciemnieją, ale bardzo lekko i oczywiście już się nakręcam…
https://ibb.co/Zp0r49Vf -
Ja przy becie prawie 400 miałam cień cienia, jak beta wyszła 10000, to z ciekawości zrobiłam test i dopiero wtedy pierwszy raz zobaczyłam grubaśną 2 kreskę 😀martakam wrote:Ja już po pobraniu krwi na drugą betę. Testy lekko ciemnieją, ale bardzo lekko i oczywiście już się nakręcam…
https://ibb.co/Zp0r49Vf10.2024 rozpoczęcie starań
04.2025 histeroskopia
05.2025 cb 😢
05.12 planowana kolejna histeroskopia (polip przy poprzedniej nie został usunięty)
2.12 blada druga kreska 🤞
3.12 około 18dpo beta hcg 367
histeroskopia odwołana
6.12 beta HCG 1567
11.12 beta HCG 10735
12.12 wizyta u lekarza -
Na pocieszenie mogę dodać że mi takie mega grube krechy wyszły dopiero tydzień po terminie miesiączki i to z dziennego godzinnego moczu. Ta najciemniejsza to oczywiście kreska T 🙂
https://ibb.co/fVn5qq48Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:35