☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
tortum wrote:Oh co za niefajne podejście, bardzo mi przykro 😢 Każdy dzieciaczek powinien rodzinę cieszyć i mieć takie samo traktowanie. I to nie jest tak, że możemy sobie płeć wybrać..
U mnie jeszcze jest taka sytuacja że synek jest w spektrum autyzmu. Wiedzą tylko najbliżsi a dalsza rodzina nie. Zabroniłam o tym mówić dalej bo boję się że będzie całkowicie odrzucony. Po prostu go chronię a ostatnio ktokolwiek z dalszej rodziny widział go jak miał roczek. Wtedy jeszcze rozwijał się dobrze. -
Larnaka wrote:@Falka93 przykro mi
wszyscy lekarze mówią, żebym nie przejmowała się tymi mutacjami hetero...
Gratuluje dobrych wyników prenatalnych
@zoltyjesiennylisc najchętniej już bym była na l4, bo wszystko mnie nerwicuje 2x bardziej, ale nikt nie pyta czy chcę :p a sama nie umiem tak zagadać, żeby była jakaś podstawa do zwolnienia
W sumie to mutacje hetero są tymi słabszymi bo tylko pół genu ale jest jak rosyjska ruletka. Pamiętaj że jakby nie daj Boże coś się działo z przepływami u maluszka to lekarz Cię zabezpieczy w zastrzyki. Mi lekarz nie pomógł bo mimo że był ordynatorem na oddziale położniczo ginekologicznym to kompletnie nie wiedział co mi jest, nawet przepływów nie sprawdzał. Gdyby tylko chciał to by do tego nie doszło. Kasę brał a usg tylko pół minuty. -
Locus wrote:Jest wiadome, że plemniki nie są od razu zdolne do zapłodnienia - potrzebują ok 6 h dojrzeć w drogach rodnych. Męskie podobno robią to szybciej i stąd wnioski, że im bliżej owulacji tym większe szanse na chłopca.
Coś w tym jest bo syna mam z dnia owulacji. A obecna ciąża to sama nie wiem kiedy i co bo okazało się że owulacja wystąpiła w dniu piku lh a starania były 2 dni przed no i 1 dzień po piku. Ciekawe co z tego wyniknie 🤔🙂 -