SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie wzielo z tym brzuchem
wypilam rano herbate i znowu wrocilo, skreca mi zoladek, piecze, potezne gazy...nie wiem co sie dzieje, tyle ze Maja sie rusza to wiem ze u niej wszystsko spoko. Wypilam siemie lnianie, rosolek sie gotuje a jak nie przejdzie po tym to chyba pojade na IP
dzis urodziny mojego chrzesniaka 3latka na dokladke i jeszcze maz mi truje ze jutro do rodzicow na obiad, a nie chce ich widziec po tej grecji...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ale mnie wzielo z tym brzuchem
wypilam rano herbate i znowu wrocilo, skreca mi zoladek, piecze, potezne gazy...nie wiem co sie dzieje, tyle ze Maja sie rusza to wiem ze u niej wszystsko spoko. Wypilam siemie lnianie, rosolek sie gotuje a jak nie przejdzie po tym to chyba pojade na IP
dzis urodziny mojego chrzesniaka 3latka na dokladke i jeszcze maz mi truje ze jutro do rodzicow na obiad, a nie chce ich widziec po tej grecji...
magda sz, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Spróbuj trochę coli się napić. Mi bardzo pomaga jak mam takie dolegliwości.
dokładnie - napij sie choćby pół szklaneczki coli. musi ci cos leżec na żoładku jeszcze....od obiadu u tesciów sie wykreć, przeciez boli cie brzuch i zle sie czujesz...
ide ogarnąc gary w kuchni....echhhh energio wróććććć!!!!!!!!!!Cassie, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie na bole zoladka mi zawsze cola pomaga.
Pisalyscie o paznokciach, ja zawsze malowalam na ciemny fiolet i dlonie i stopy teraz klasyczny french na dloniach.
Paznokcie mam mega dlugie wiec ladnie to wyglada.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy kawy nie piłam. Spada mi szybko cukier. I jedynym ratunkiem zawsze przed ciążą była cola.
teraz co drugi trzeci dzień pije jedna szklankę coli - nie uważam ze mu zaszkodzi bo i kawę niektóre piją i tez nic nie dzieje się. Ale odpukac nie mam żadnych rewolucji żołądkowych ani mnie jelita nie bolą ani nic. Cola pomaga szybciej trawic to co w ciąży niestety się przedłuża
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
80 dni do porodu!! Leci. ..
Dziś na obid rybka i surówka z kwaśnej kapusty plus frytki.
W lodówce mam zappa...!
Popołudnie u znajomych na działce.
Jutro wybieramy się na pierwsze większe zakupy dla Synka! Nie mogę się doczekać!
Gratuluje udanych wizyt!
Miłego dnia Babeczki!
Laura, Cassie, niecierpliwa, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Zamarynowalam kurczaka, kuchnia ogarnieta, ide zebrac pranie z suszarki i powiesic nowe. I trzeba sie ogarnac (makijaz,wlosy,paznokcie), na 16 jedziemy na turniej.zrobilam sobie kawke z nadzieja ze dostane przyplywu energii...
Jutro o 10:30 rocznica komunii i potem laba...bedesiedziec na balkonie z kawka i weryfikowac wyprawke, oby tylko cieplo bylo.
Czy ktoras z was juz zamowila komplet poscieli ten z ochraniaczami-poduszkami???jak duzo miejsca zabieraja z szerokosci lozeczka?????dzis na allegro widzialam ze podobno 6-7cm grubosci ma taka poducha....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 12:20
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Też myślałam o Coli, zawsze pomaga na biegunkę, ale jak u mnie w drugą stronę jak mnie bardziej przytka to nie wiem co mi pomoże
No i się zaczęło, delikatnie mówiłam mężowi że nie mam siły tam jechać i żeby pojechał sam, no ale mnie męczył i męczył więc powiedziałam że nie mam ochoty widzieć twoich rodziców, po grecji i w ogóle zalezli mi pod skórę, po prostu nie chce ich widzec przez najbliższy czas więc daj mi spokoj i mnie nie namawiaj. A on to on nie pojedzie za tydzien do moich rodziców na komunie bo mu tez nie leży cos...(jedyne w czym go irytuje moja mama to że zawsze wpycha w niego jedzenie) no i się zaczęło.. czyi rodzice są gorsi itp. próbowałam mu wytłumaczyć że mi chodzi o papierosy i olewcze traktowanie i uważam że nie przesadzam z tymi papierosami więc mógłby zachować się jak prawdziwy mąż i ojciec i stanąć po mojej stronie a nie teraz szuka haka na moją rodzinę...
A tak w ogóle nie powiedziałam Wam jak tydzień temu byliśmy na urodzinach wujka męża i byli teście. Nie rozmawiałam z nimi w ogóle a i tak wkurwili mnie na max maxów... jedna z koleżanek wujka zapytała co będziemy mieli, w sensie jaka płeć, ja mówie że córeczka, a teśćiowa- a może obojniak haha..... chyba w życiu mnie tak nie wmurowało. Więc kurwa co w tym dziwnego że nie chce ich widzieć? Nawet ciotkę zatkało jak to usłyszała i popatrzyła się na mnie ze zdziwieniem. Nie dość że pali przy nas, generalnie ma nas w dupie, jak pyta się o ciążę to - jak "to" dziecko, bezosobowo to jeszcze teksty z obojniakiem..imię się jej nie podoba bo nie jest biblijne..nosz kurwa mać czy ja przesadzam że nie chce kontaktu?zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda szok.... z tym obojniakiem to mnie zamórowało i nie wiem dlaczego dostałam oczy pełne łez.. ja poprostu wgl bym nie pojechała po takim czymś nie ma opcji
-
A i dziewczynki dajcie sobie spokój w lipcu z manicurem typu żele itp. w senie coś czego nie da się zmywaczem zmyć, położna mi mówiła że zawsze zmywają paznokcie nawet jak jest bezbarwny kolor. A wyobrazcie sobie sciagac na szybko żele czy hyrbryde jak się zacznie
Cassie, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Olinka mi nawet nie jest przykre bo to było poniżej poziomu krytyki... przykre to że babcia tak o własnej wnuczce...Z wielką chęcią bym się przeprowadziła do innego miasta, kraju nie wiem cokolwiek byle najdalej od tej rodzinki całej
-
magda sz - całkowicie cie rozumiem i jestem po twojej stronie - ciężki kaliber ta twoja teściowa....ech.....szkoda tylko ze maż tego nie kuma i kazde spiecie kończy sie awanturą...
moj wie jacy sa jego rodzice i to nieraz on im cos odpyszczy, gdzie ja nie mam odwagi, ojciec zdziadziały emeryt, któremu sie ciezko gdziekolwiek ruszyc poza drzwi domu, tesciowa za to ma dobre serce i jest bardzo uczynna, ale jednoczesnie wszytsko musi wiedziec, slyszec, jka jets u nas to do garów zaglada co gotowałamjak zawożę Julę do szkoły to stoi w oknie i patrzy czy przywiozłam ją, o której, a gdzie zaparakowałam hehehheh no masakra....
wybiera sie meża, teściów juz nie, wiec niestety trzeba sie z nimi jakos tolerowac....
ale za ten tekst odnośnie obojnaka to bym absolutnie na żaden obiad nie pojechała!!!co za kretynka z tego babsztyla!!!!
jak twój brzuch????cos lepiej???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 13:13
-
magda sz wrote:A i dziewczynki dajcie sobie spokój w lipcu z manicurem typu żele itp. w senie coś czego nie da się zmywaczem zmyć, położna mi mówiła że zawsze zmywają paznokcie nawet jak jest bezbarwny kolor. A wyobrazcie sobie sciagac na szybko żele czy hyrbryde jak się zacznie
dokładnie tak, do porodu nie wolno miec NIC na paznokciu, nawet odżywki!!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka przez nerwy jeszcze bardziej mam zaciśnięty żołądek, właśnie skończyłam rosół, może trochę pomoże.
Widzę że Twoja teściowa jak moja babciamusiała wiedzieć o wszystkim! Mój tato kiedyś rzucał się z nią sztućcami bo już nie wytrzymał
wyobrazcie sobie moją minę jak wracam ze szkoły miałam może z 9 lat i widzę jak babcia i tato rzucają w siebie łyżkami i widelcami.
No teściowa jak myślałam że nie jest najgorsza to ostatnio zmieniłam zdanie...
Żabka kiedyś robiłaś monofazę na paznokcie, jak to się sprawdziło? Ja bym sobie teraz na komunie zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 13:16