SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Oo Niecierpliwa już wiem czego mi brakuje- takich koszyczków
żeby te kremy, zasypki srypki powkładać żeby tak na wierzchu nie leżały.
Regal wybralam w 15 minut, a koszyczkow szukalam 2 godzinyTo nic, ze cena koszyczkow=cena regalu
Jak juz pasowaly mi na glebokosc polki to kolorystyka nie pasowala. Myslalam, ze maz nerwicy dostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:17
magda sz, małaMyszka, aaaaga, Laura, zabka11, Y lubią tę wiadomość
-
My mamy dokładnie taki sam regał, tyle że nie w sypialni a miedzy kuchnią a pokojem rozrywkowym
(pokój z aneksem mamy
)
No może nie taki sam, bo my zapłaciliśmy 129 zł + nadstawka za 50-60 złWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:32
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Wróciliśmy do siebie:) Poprztykałam się z mężem oczywiście o pierdoły i w ramach tej złości o 19:30 wzięłam się za jabłecznik. Siedzi w piekarniku, a z mężem już ok.
Ja też muszę wreszcie kupić proszek i płyn i poprać wszystko, ale najpierw niuchnąć muszę w sklepie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:43
małaMyszka, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Tak patrzę na jelenia to cena ok. 9-10 zł za litr płynu. Czyli tak jak cała reszta. Nie wiem po ile kg są pakowane proszki. Poniucham tylko płyn do płukania, żeby mnie nie odrzuciło. Niektóre są aż mdłe, więc lepiej sobie powąchać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:46
-
Brak słów na tych moich teściów.. Dzisiaj musiałam ich zawieźć po samochód.. Taksówki u nas jeżdżą ale jakoś miesiąc temu byli zmuszeni wracać taksówka.. Zapłacili 30 zł i teściowa pół dnia przeżywała, że wydała tyle kasy a mogła sobie jakaś bluzkę kupić! Po pierwsze ona chyba myśli, że mój samochód jeździ na wodę! Po drugie mogła chociaż powiedzieć, że wolałaby coś dla wnuka kupić.. Ale nie będę wymagać tyle od osoby, która potrafi wykorzystać ciężarną osobę do jazdy po nocy! Zwłaszcza, że wiecie jak się jeździ w ciąży, a szczególnie jak jest ciemno.. Ten weekend to był ostatni raz! Moja cierpliwość się skończyła.
małaMyszka, psioszka11, magda sz, aaaaga, mamasia, zabka11, Weridiana, bosa, Y lubią tę wiadomość
-
5ylwia już dawno powinnaś powiedzieć dosyć!
Wydaje mi się, że jakby moi teściowie tak imprezowali, to raz czy dwa może i bym ich zawiozła i przywiozła, ale nie co tydzień.
Jakbym nie była w ciąży to pewnie bym ich wręcz namawiała żeby gdzieś jechali, bo oni tacy mało imprezowi są niestety... He he he he a przydałoby się im... -
Niecierpliwa tutaj kupilam naprawde polecam
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5313120799
LulajkaHandmadeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:27
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Sylwia miarka się przebrała, przecież w nocy tyle świrów wraca po alko z imprez, teściowa cierpi chyba na brak wyobrazni... czas na bunt, ja jestem zdania że lepiej się pokłócić i ukrócić kontakt niż ciągle się wkurzać za "upierdliwe" , częste kontakty.
Myszka ostro na tej debacie, mało się nie pobijąbardzo bym ich chciała zobaczyć w walce w kisielu
hahah ogólnie rzecz biorąc dalej nie wiem na kogo głosować...nie ma mniejszego zła.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Oo Niecierpliwa już wiem czego mi brakuje- takich koszyczków
żeby te kremy, zasypki srypki powkładać żeby tak na wierzchu nie leżały.
Hmm... ja myślałam o takiej jeżdżącej "komodzie"/stojaku, żeby chodzić z nią między pokojem a łazienką, żeby wszystko było pod ręką. Bo co, do kąpieli będę nosić wszystko z pokoju do łazienki? A jak będę chciała przewinąć dziecko w pokoju to będę znowu zabierać z łazienki? Szybko chyba bym się zmęczyła. Zresztą na początku dziecko będzie w sypialni, dopiero za kilka msc u niego w pokoju.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
5ylwia wrote:Brak słów na tych moich teściów.. Dzisiaj musiałam ich zawieźć po samochód.. Taksówki u nas jeżdżą ale jakoś miesiąc temu byli zmuszeni wracać taksówka.. Zapłacili 30 zł i teściowa pół dnia przeżywała, że wydała tyle kasy a mogła sobie jakaś bluzkę kupić! Po pierwsze ona chyba myśli, że mój samochód jeździ na wodę! Po drugie mogła chociaż powiedzieć, że wolałaby coś dla wnuka kupić.. Ale nie będę wymagać tyle od osoby, która potrafi wykorzystać ciężarną osobę do jazdy po nocy! Zwłaszcza, że wiecie jak się jeździ w ciąży, a szczególnie jak jest ciemno.. Ten weekend to był ostatni raz! Moja cierpliwość się skończyła.
W końcu. Ze sumienia nie ma Cię po nocy ciagac. Masakra jakaś. Chłopa to bym zrozumiała bo oni to zawsze myślenie mają na drugim miejscu alle kobieta???
Dziś doszłam do wniosku ze eksmituje psa po prawie 9 latach razem. Taki mały szkut 10 kg a siły ma tyle ze mnie wywalil dzisiaj. Jak ryplam na plecy to mnie do teraz dupa boli
Tez się zastanawiam nad tym regalem kapielowym. Komoda nam się nie zmieści a to nawet zgrabne jestem.
Dziś oglądałam kocyki, karuzela nad łóżeczka i...i teraz szyję ptaszki i sowki na ręcznie robiona karuzele. Nad łóżeczko będzie imię i taki sam ptaszek i sowka. Kolory kremowo, szaro, czarne i skrzydełka turkusowe i żółte i czarne. A co... w końcu jestem na bezpłatnym l4 to mam dużo czasumałaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak na osłodzenie końca debaty- kuźwa jeszcze taki jabłecznik mi w życiu nie wyszedł- mąż stwierdził,że musi mnie częściej wkurwiać, bo na wkurwie robię dobre rzeczy:)
Cassie, małaMyszka, Laura, lys, Maniuś, magda sz, mamasia, zabka11, Weridiana, Martucha86, kasiuleek, Y lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
magda sz wrote:Sylwia miarka się przebrała, przecież w nocy tyle świrów wraca po alko z imprez, teściowa cierpi chyba na brak wyobrazni... czas na bunt, ja jestem zdania że lepiej się pokłócić i ukrócić kontakt niż ciągle się wkurzać za "upierdliwe" , częste kontakty.
Myszka ostro na tej debacie, mało się nie pobijąbardzo bym ich chciała zobaczyć w walce w kisielu
hahah ogólnie rzecz biorąc dalej nie wiem na kogo głosować...nie ma mniejszego zła.
Tylko błagam w skafandrach bo innego widoku nie zniose.
Takich trzech jak ich dwóch nie ma ani jednegomałaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Psioszka! Ja cię też wkurwie, ale zrób mi takie ciacho!!!!! Plisssssssss
Albo będę grzeczna ale podaj przepis!
Pochwalę się, że z moim beztalenciem kulinarnym zrobiłam zajebiste naleśniki!!!!
lys, psioszka11, magda sz, mamasia, zabka11, Y lubią tę wiadomość