SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Przyprawiam miesko (przyprawa do mielonego,podsmazona cebulka,sol,suszona natka pietruszki no i dzisiaj dodam tez podsmazone pieczarki bo mam
Smaze to miesko na patelni,smaze placki,nakladam miesko na placki,zwijam,w jajko,w bulke tarta i jeszcze na chwile na patelnie:)chyba dziś zrobię lub jutro
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Od wczoraj slabiej, to nie jest tak, ze wcale nie czuje bo czuje jak sie rusza tylko slabiej i rzadziej.
Moze aaaga cos jest na rzeczy z tym ulozeniem i ze boksuje do kregoslupa bo od wczoraj tez mam taki silny bol w dole plecow z lewej strony.
Zalyczylam coli, pozginalam sie jak radzilysci i dopiero po kilkunastu minutach delikatne musniecie, co prawda wiem ze ja stac na wiecej, ale niech jej bedzie
Jak dla mnie kazda ciezarna powinna miec zamontowana w brzuchu kamerke i na telefonie moc podgladac swoje dziecko zeby przez 9 miesiecy nie zwariowac
Brzuch na czas ciąży powinien się robić przeźroczysty tak jak inkubator i żebyśmy miały podglądniecierpliwa, mamasia, Maniuś, magda sz, zabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
wróciłam od moich dziewczynek, pierwsza reakcja " o jak Ci brzuszek urósł" , z tyg na tydzien coraz wiekszy:)
pojadłam placków, teraz trzeba sie wziac za obiad:)
euforia , to super, my tu z niecierpliwoscia czekamy na wiesci od Ciebie:)
aa wczoraj wieczorem bawiłam sie z moim maleństwem, wyczułam chyba stopę i ja puk a on puk do mnie, bawilismy sie tak z 10 min, pozniej sie obrocil:)aaaaga, niecierpliwa, Laura, euforia, Maniuś, mamasia, magda sz, zabka11, małaMyszka, Paula_071, Y lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jeszcze dwa tygodnie i wizyta, już się doczekać nie mogęale ten czas leci bardzo szybko teraz i oby tak dalej.
Euforia fajnie że się odezwałaś, trzymam kciuki, bedzie dobrze. Już jest bliżej jak dalej
Amberla dobrze że już wychodzisz, nie ma to jak być w domku
Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
My dzisiaj jemy spaghetii na obiadek.
Dzień ładny słonecznyeuforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Sama juz nie wiem co robic
Mam wrazenie, ze te ruchy sa jakby zamortyzowane, takie delikatne pukniecia, moze zmienila pozycje i lozysko na przedniej scianie dziala jak poduszka?
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa moja dzidzia też od dwóch dni rusza się jakoś inaczej, mniej, delikatniej sama nie wiem, nic tu nie pisałam, ale nie powiem że gdzieś tam w mojej głowie ciągle o tym myślę i się niepokoję, ale dopóki w ogóle ją czuję to nie będę jeszcze popadać w paranoję
niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Dominiś też czasami rusza się mniej i rzadziej ale pomimo tego jednak rusza się czyli wszystko jest ok
Niecierpliwa zobaczysz że malutka odezwie się mocniej jeszcze dzisiajniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja w ogóle rusza się mało i delikatnie. Mam porównanie po pierwszej ciąży. Ale teraz jest pośladków ułożona. Po chwilowym zamieszaniu jednak wychodzę. Bo mnie pomylili i okazało się ze mam zostać... To szok i panika. Ale jednak idę. Czekam jak mnie mama odbierze
Euforia trzymaj się dalej dzielnie. Wiem z własnego doświadczenia ze w szpitalu można zwariować ale to Wszystko dla nas i dla dzieckaniecierpliwa, Cassie, euforia, mamasia, Paula_071, małaMyszka, kasiuleek, Y lubią tę wiadomość
-
Magda- na temat Twojej teściowej to chyba się nie będę wypowiadać. Przykre i też bym nie miała zamiaru jej oglądać!
Jak tak Was czasami czytam to doceniam, że mam takich teściów jakich mam.
Czasami było mi przykro, że tak mało się nami interesują, ale wole to niż np ciągłe wtrącanie się itd. Odwiedzamy ich kiedy mamy ochotę. Oni przyjeżdżają 2 x do roku. A mieszkamy 20 km od siebie...
Jakby coś takiego powiedzieli nawet w hmmm "żartach?" to bym na pewno długo się nie odezwała.
Co do spowiedzi-Raz mi się taka zdarzyła:) Gdyby każdy ksiądz taki był to praktykujących wiernych na pewno było więcej. A na pokutę wtedy dostałam godzinny spacer z mężem:P
Zmieniłabyś mi proszę termin na pierwszej stronie na 19.08:)
Niby tylko jeden dzień różnicy a tak mi jakoś nie pasuje;)
A od jakiegoś czasu kierujemy się z ginekologiem tym terminem
olinka- szok z tą komunią. Jak można kogoś prosić o takie rzeczy?
Nawet jak byście miały nie wiadomo jak dobry kontakt nie wyobrażam sobie takiej sytuacji ;/
Jak napisałaś że masz kupić kiełbasę, chleb, ketchup, musztardę to zastanawiam się co kupuje cała reszta? Za wiele nie zostało...
Ewa123- z tego co się orientuje to przez pierwsze dwa tyg sama wit D3 a po dwóch tygodniach dodajemy witaminę K.
Kkarolinaaaa- co do fotelika bym się zastanawiała. Tym bardziej że źródło sprawdzone. Też planuje wozić w gondoli a nie w foteliku.
Ja jeszcze nowych ciuszków nie prałam. Tylko te używane. Całość chce wyprać tak pod koniec czerwca. Prasować pewnie będę na zmianę z mamą, więc damy rade:) Muszę kupić najpierw komodę. Tzn mąż chce kupić a ja chce odnowić starąW przyszłym tygodniu zaczynamy porządkować pokój, więc zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Wczoraj kupiłam całą siatę używanych ciuszków:) Niby bardzo dużo podostawałam, ale za 130 zł kupiłam chyba 7 par spodni, 3 pary butów, kombinezon, kilka koszul, bodziaków itd. I nie takie całkiem maluśkie, więc będzie na później i żal było nie kupić
A teraz pytanie z innej beczki. W sobotę idziemy na wesele. Czy wypada ubrać czarną sukienkę? Tylko ta leży teraz na mnie fajnie. I nie wiem czy kupować inną czy mogę w niej iść?
Ewa123, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No to dorwałam...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fac5207f5d4.jpgKasiaeN., lys, niecierpliwa, aaaaga, psioszka11, Kkarolinaaaa, Martucha86, Aga89, Maniuś, magda sz, zabka11, gianna88, mamasia, Katarka, Paula_071, 5ylwia, gosia.b, Y lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj jedziemy wieczorem do znajomych zobaczyc ten fotelik i jak cos to od razu go kupimy
(widziałam go tylko na zdjęciach;p) no ale ponoć jst w super stanie bo jest tylko po ich jednym dziecku i to za duzo z nim nie wyjezdzali, takze mam andzieje ze dokonamy dzisiaj okazyjnego zakupu
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość