SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigotkaa wrote:aaaa super, nie moge nigdzie dostać takich slodkich skarpetek z napisami
Hej. Jestem wrzesniowka ale podczytuje was by byc na biezaco z tym co mnie czekaJesli chodzi o skarpetki z napisami to sama kupilam w hebe (ale wiekszym) i w rosmanie bywaly tez. Moze ta imformacja Ci sie przyda.
Eh zawsze jak was czyta to mysle sobie, ze chcialabym byc juz w waszych tygodniach ciazy i tak co miesiacniecierpliwa, KasiaeN., magda sz, zabka11, Paula_071, małaMyszka, mamasia, kasiuleek, Cassie, Y lubią tę wiadomość
-
anima wrote:Hej. Jestem wrzesniowka ale podczytuje was by byc na biezaco z tym co mnie czeka
Jesli chodzi o skarpetki z napisami to sama kupilam w hebe (ale wiekszym) i w rosmanie bywaly tez. Moze ta imformacja Ci sie przyda.
Eh zawsze jak was czyta to mysle sobie, ze chcialabym byc juz w waszych tygodniach ciazy i tak co miesiac
Haha my podczytujemy wczesniejsze miesiace i tez mam dokladnie te same mysli, ze juz bym chciala byc na etapie lipcowekmałaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
anima wrote:Hej. Jestem wrzesniowka ale podczytuje was by byc na biezaco z tym co mnie czeka
Jesli chodzi o skarpetki z napisami to sama kupilam w hebe (ale wiekszym) i w rosmanie bywaly tez. Moze ta imformacja Ci sie przyda.
Eh zawsze jak was czyta to mysle sobie, ze chcialabym byc juz w waszych tygodniach ciazy i tak co miesiac
Ja tak mam jak wejde na lipcówki
Ani razu jeszcze nie miałam tych skurczy..albo po prostu ich nie czuje, siara tez mi jeszcze nie leciała.
Jejć ale te krokiety byly pyszne !!!!
Mam zajoba na punkcie ogórków małosolnych, jem je do wszystkiego do czego sie da !małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja też skurczów nie czuje, nie wiem czy są czy nie bo ani razu mnie brzuch tak skurczowo nie bolał
anima dzieki za informacje, wiem ze w h&m chyba też są, muszę sie wybrac:)
co do sutek, to też zdecydowanie ciemniejsze i większe, niestety coś brodawki słabo rosną, co mnie martwi bo mam raczej płąskie.. a mój mąż jak mnie widzi bez biustonosza to rzuca mi czasem takie hasła " ale masz sutki jak reflektory od żuka" haha
ale pojadałm, może by się tak chwile połozyc ?zabka11, magda sz, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ona
haaha co za tekst od męża. Mój zawsze jak siedzę naga po turecku to się patrzy i śmieje, że wyglądam jak budda, cycki siedzą na brzuchu.
Wczoraj był dobrym małżem i wymasował mnie całą olejkami, szczególnie dopieścił moje stópki, codziennie mógłby tak:)
U mnie dziś fileciki z kurczaka i nie wiem co do tego, wczoraj o 22 je tłukłam i smażyłam i nie chce mi się dziś nic więcej robić. Z resztą tyle włożyłam mężowi do pracy że mam nadzieje że nie będzie nic chciał jeść jak wróci0na88, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero zabieram sie za krokiety i barszcz.
Po dzisiejszej glukozie zjadlam sniadanie i na godzine zmorzyl mnie sen.
Ogolnie jakas wypluta dzis jestem.....czy tez bylyscie takie nie do zycia po glukozie????
Maz pojechal do pracy, julcia dzis nie poszla do szkoly bo wczoraj wieczorem dostala goraczki, a dzis rano zatkany nos i czerwone gardlo....jak dzis nie bedzie miala tempki to jutro juz do szkoly ja wioze.
Wczoraj ogladajac debate poprasowaam troche, dzis musze dokonczyc reszte.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
W Carrefour są fajne w tych dużych gdzie są ubranka.
blekitne-kremowe- i kremowo-blekitne i tak samo jasny róż a raczej brzoskwinia z kremowym.
i 3 pak 12,99 zł
Napis : i love you mama
mam +daj = me
Księżniczka tatusia
Lub duży chłopak taty.
piękne są. I nie drogie.magda sz, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
pytanko z innej beczki, zamawiałyscie może pościel do sypialni z allegro ? macie jakis sprawdzonych sprzedawców zeby jakosc była fajna, chciałam szara albo biało czarną a w sklepie ciezko znalezc taką jak mi odpowiada
aa w srodę montują nam szafe do sypialni, więc ta w pokoju małego w koncu bedzie wolna i bede mogła sie porozkładac z ciuszkami:)bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:A ma któraś z was listę co potrzebne z apteki? Bo jak przeglądam to glupieje co potrzebuje. Wklei ktos listę??
https://docs.google.com/document/d/1aqH5wByWBCLhTyrvZ-XVs_s3g_XpImdMnbEogXZJSVU/editbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny co za dzień.. Boli mnie spojenie lonowe, na dodatek kości przy pachwinach jakbym konno jeździła cały weekend
a lekarz dopiero za 1,5 tyg.. Mam nadzieje, ze to nic poważnego.. Myślałam, że takie bóle to na końcówce ciąży, jak juz ciało się przygotowuje do porodu, a tu dopiero 29 tydz jutro się zaczyna.. Wiem, że marudze, ale serio chciałabym żeby już był przynajmniej koniec czerwca. Coraz ciężej.. A wcale nie mam dużego brzucha ani nie przytyłam strasznie dużo (6 kg) mimo to czuje się czasami jak niepełnosprawna
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ja za 2 dni zaczynam 27tc i tez mi juz sie robi ciezko, waga tez jest ok (najpierw -3,5kg, wrociło 7, czyli ok 4kg do przodu) a duzo szybciej sie mecze,ciezko mi sie oddycha i ostatnio ciągle jestem spiąca..
Dziewczyny, jak to jest, jestem na zwolnieniu, ale zus mi jeszcze nie płaci bo to moje pierwsze zwolnienie, ale jezcze tydzień i wypłate powinien przejąć zus, jak oni beda mi ta kase dawac? ja nigdzie w pracy nie podwalalam nr konta..bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, poradźcie mi proszę. Jestem w 28 tyg ( wczoraj skończyłam) i od wczoraj bardzo słabo czuję ruchy dziecka, jak chodzę to w ogóle, a jak się położę to widzę jak brzuch raz po raz faluje ale te ruchy są prawie nie odczuwalne. Nie wiem czy jechać na pogotowie czy nie panikować i poczekać jeszcze. Proszę doradźcie mi co mam zrobić.
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Poli -
Poli wrote:Hej dziewczyny, poradźcie mi proszę. Jestem w 28 tyg ( wczoraj skończyłam) i od wczoraj bardzo słabo czuję ruchy dziecka, jak chodzę to w ogóle, a jak się położę to widzę jak brzuch raz po raz faluje ale te ruchy są prawie nie odczuwalne. Nie wiem czy jechać na pogotowie czy nie panikować i poczekać jeszcze. Proszę doradźcie mi co mam zrobić.
Dzis poruszalysmy ten temat, bo ja w zasadzie od wczoraj mam ten sam problem. Ja postanowilam nie panikowac, bo badz co badz je czuje, ale lzejmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja dzis po wizycie. Mala waży 1500 gram i nadal rosnie rowno z wiekiem. Tylko jest głowka do gory ale mam nadziejr ze sie obroci
niecierpliwa, Aga89, Martucha86, euforia, zabka11, gianna88, bosa, Miru, sylwucha89, magda sz, lys, Paula_071, aaaaga, małaMyszka, Laura, 0na88, mamasia, kasiuleek, Cassie, psioszka11, Maniuś, gosia.b, futuremama lubią tę wiadomość