SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooooo podrzucilyscie mi pomysł na obiad
tez zrobie krokiety z kapusta i pieczarkami i do tego barszczyk.
Musze wstapuc wracając z przychodni do biedry po zakupki - dzis mają byc podpórki do storczyków - muszę zakupic.
W czwartek wizytaciekawe ile moja Klarunia urosła i czy się obrocila czy nadal jest dupka w dol.
Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ,
Witam was w 30 tyg- niewyspana jak cholera... Zośka coraz mocniej kopie , i sie przewala - az musiałam w nocy chodzic po domu zeby ja ukołysac bo nie dałam rady zasnac . Oczy mam jak zombie
miłego dnia brzuchatki !
apaczka, Maniuś, mamasia, magda sz, niecierpliwa, Martucha86, Laura, kasiuleek, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U nas dzisiaj początek 3 trymestru
Czy Wy też macie bóle jak na miesiączkę? U mnie od kilku dni znów się pojawiły (wcześniej w 1 i na początku drugiego trymestru też miałam - gin twierdził, że to normalne), są kilka razy dziennie ale nie czuję skurczów itp. Dodam, że są tylko w dole brzucha. Wizytę mam w piątek więc o wszystko jeszcze wypytam. Poza tym od kilku dni jestem na diecie cukrzycowej i jest ok, da się przeżyć tylko wciąż myślę o jedzeniu - kończąc jeden posiłek myślę o kolejnymNo i żal straszny jak widzę te wszystkie piękne ciasta i słodycze
Maniuś, 0na88, Martucha86, Laura, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
My pod gabinetemzaraz się dowiem ile mój skarbeczek waży
Mąż ma dzisiaj wolne bo o 15 idziemy do szkoły rodzenia (też wymyślili godzinę jak ludzie pracują!) ale przy okazji wykorzystam ten dzień i zabiorę go na oglądanie wózków!Maniuś, Paula_071, mamasia, zabka11, futuremama, 0na88, psioszka11, magda sz, niecierpliwa, Laura, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Hej dziewczynki ,
Witam was w 30 tyg- niewyspana jak cholera... Zośka coraz mocniej kopie , i sie przewala - az musiałam w nocy chodzic po domu zeby ja ukołysac bo nie dałam rady zasnac . Oczy mam jak zombie
miłego dnia brzuchatki !
To się zaczyna hahamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej! witam się i ja
weekend zleciał jak szalony - obiad u rodziców, grill u teściów, spotkanie ze znajomymi, oglądanie wózków, zakupy i znowu poniedziałek
Ogólnie jest progres bo zdecydowaliśmy się na wózek - Bebetto Holland jednak
Co do kąpania dziecka to nie mogę tego rozkminic do końca gdzie to robic, czy kupic komodę kąpielową czy nie - sama nie wiem. Jejku jak dobrze, że jeszcze prawie 3 miesiące - może wymyślę
Dziś też nie mogłam spac bo siusiu a jak wróciłam do łóżka to Mały tak dawał czadu, że zasnąc nie mogłam
Miłego dnia. U mnie dziś deszczowo więc biorę się za sprzątaniemamasia, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Paula i skusiłas się na te targi
?
Nie, odpuściłam sobie. Byłam w Askocie w sobotę, ale tak mnie olali, że stwierdziłam że nic tam nie kupię.
Ja mam plan kąpać codziennie dziecko. Sama się myję codziennie, więc dlaczego miałabym dziecka nie myć? Znając życie codziennie będzie mu się ulewać, kupa wyjdzie z pieluchy etc.
Dzisiaj nasza rocznica ślubu:) Jak co roku idziemy zrobić sobie zdjęcia pod kościołem w naszych strojach ślubnych. Mam nadzieję, że wcisnę się w sukienkę (najwyżej nie zapnę się na plecach;)). Później idziemy do restauracji na obiad. Piękna pogoda dzisiaj.
Miłego dnia0na88, gianna88, zabka11, psioszka11, mamasia, magda sz, niecierpliwa, Martucha86, kasiuleek, małaMyszka, Maniuś, Weridiana, Y lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Nie, odpuściłam sobie. Byłam w Askocie w sobotę, ale tak mnie olali, że stwierdziłam że nic tam nie kupię.
Ja mam plan kąpać codziennie dziecko. Sama się myję codziennie, więc dlaczego miałabym dziecka nie myć? Znając życie codziennie będzie mu się ulewać, kupa wyjdzie z pieluchy etc.
Dzisiaj nasza rocznica ślubu:) Jak co roku idziemy zrobić sobie zdjęcia pod kościołem w naszych strojach ślubnych. Mam nadzieję, że wcisnę się w sukienkę (najwyżej nie zapnę się na plecach;)). Później idziemy do restauracji na obiad. Piękna pogoda dzisiaj.
Miłego dnia
Wszystkiego najlepszego!
Ale fajny zwyczaj macie z tymi zdjęciami co rocznicę, jeszcze w ślubnych strojach - ekstra!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Nie, odpuściłam sobie. Byłam w Askocie w sobotę, ale tak mnie olali, że stwierdziłam że nic tam nie kupię.
Miłego dnia
Najlepszego!
Wrzuć fotkę, jak zrobicie:)niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Paula_071 wrote:
Miłego dnia!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewszyny
Wczoraj jednak sam M poszedl do kosciooa ja tylko na ognisko i to byl blad nic nie zorganizowane gdy nie moj m to chyba nic by nie wyszlo. Chodz ubralam sie jak na zime tak piersi mi zmarzly ze calom noc mnie bolaly ech...
Co do kapieli to ja bede kompac w salonie na stoliku i potem na lozku ubierać
U mnie dziś na obiad schaboszczakimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ho!
Witamy się w 29 tygodniuDziś pospałam jak nigdy, obudziłam się przed 9. Już po śniadaniu, pościel wietrzy się na balkonie a ja zabieram sie za przygotowanie obiadu. Dziś zupa krem z cukinii i piersi z kurczaka nadziewane szparagami.
Wczoraj byłyśmy z mamą na zakupach, kupiłyśmy sobie buty, kilka drobiazgów dla Marty i prezenty na Dzień Dziecka dla moich siostrzenic.Dziś muszę wysłać paczkę do UK żeby doszła na czasA wieczór zwieńczyłyśmy koktajlem owocowym i brownie
Czekam na paczkę z gemini, kupiłam już prawie wszystko z aptecznych rzeczy, został mi tylko termometr do kupienia.
A dziś o 19.00 wizyta, mam nadzieję, że podejrzę moją córeczkęSpokojnego tygodnia i miłego dnia
niecierpliwa, Paula_071, Cassie, futuremama, Martucha86, Laura, mamasia, lys, maaadzik1207, kasiuleek, małaMyszka, Maniuś, Y lubią tę wiadomość
-
A u nas na obiadek gulasz z kasza jęczmienna
teraz robi się pranie, ja za chwile idę na zakupy (skuszę się na truskawki, chodzą za mną od kilku tygodni) i co najważniejsze - dziś ma przyjść paczka z gemini, cieszę się ogromnie:)
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
ale jestem zadowolona właśnie zamowilam sesje brzuszkową - będziemy mieli pamiątkę
))) na gruponie wiec w promocji
tylko teraz kiedy zrobić mysle ze w połowie czerwca będzie optymalnie będzie to początek 8 miesiąca może nie będzie jeszcze opałów
)))
niecierpliwa, mamasia, kasiuleek, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość