SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hello!!
ktg na późniejszym etapie robi się na każdej wizycie, a później pamiętam chodziłam częściej na samo ktg. ( chyba co tydzień czy jakoś tak).
Śniadanko zjedzone i ciasto z lodówki mnie woła
A co do ruchów to moja Blana była bardzo spokojna, ciężko było żeby ktoś wyczuł ruchy, i mimo starań nie widać ich na żadnym z nagrywanych filmików. A przy tej ciąży ten mały szaleniec to chwilami mało mi brzucha nie rozniesie, a jak tylko coś dotknie brzucha to kopie zawzięcie. Nie muszę dodawać że Blana jest bardzo, bardzo spokojnym i grzecznym dzieckiem. Więc dziewczyny cieszcie się jak dzieciątko jest spokojne w brzuszku, bo to dobrze rokuje
Muszę pościel pozmieniać, ale chyba poczekam bo mają przyjść perełki piorące z kampanii z streetcom, aż mnie ciekawi:)
a knedle ze śliwkami niebo w gębieale skąd weźmiesz śliwki, ale bym zjadła......
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
W warzywniaku są sliwki
Widziałam wczoraj i temu wpadłam na ten pomysł
No to moja Pola bedzie rozrabiaką, ruchy poczułam juz w 17tc (mimo łozyska na przedniej scianie) i od tamtej pory czuje je codziennie, brzuch faluje,podskakuje itp. ;pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jezei któraś z was ogląda Dzień dobry TVN, to te khachapuri które robi tam ten gosc jest mega ! Jak bylismy w gruzji to jedlismy to co raz
Pycha ! ale lepsze jest z jajkiem, tylko ze tego teraz nie mozemy..a bym pewnie dzisiaj zabierała za to bo mi sie przypomniało
kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej milego dnia!
Wracajac do tematu KTG, pierwszys raz w Polsce milam je przy porodachna zadnej wizycie nikt mi KTG nie robil i nie dawal skierwowania na nie.
Teraz piersze KTG bede miala 25.06 (czas trwania 30minut kazde)to bedzie pierwszy dzien 33tc. I systematycznie co tydzien u mojego ginekolog w gabinecie. Co 2 tygodnie badanie na samolocie dodatkowo.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Dzisiaj nad ranem Mała mnie tak skopała, że aż miłoTylko z racji tego, że byłam śpiąca nie miałam siły zerknąć na brzuch
Ale za to rano jak oglądałam brzuszek to widziałam coś małego jak się przesuwa pod skórą (rączka? nóżka? kolanko?), super widok
KTG też jeszcze nie miałam, ale wydaje mi się, że położna ma je u siebie w gabinecie, więc może niedługo będę miała. W końcu to już 30 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:18
magda sz, Laura, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Więc od godziny 2:30 siedziałam do 4:00, wróciłam do łóżka i do teraz dospałam.
Więc mówię: Dzień Dobry Siostry!
Ja KTG miałam już 2 razy - a pierwsze miałam jakoś w 24tc.
Chyba wiem czemu nie spałam w nocy- przez te cholerne wózki! Na prawdę spędziły mi sen z powiek! Sama nie wiem co mam wybrać czy Riko Nano czy Bebetto Holland?! Jeden i drugi ma swoje plusy i minusy, a najgorsze to ,że w żadnym nie podoba mi się kolorystyka:/ ale przeważają inne cechy,więc koloru nie będę się czepiać. Musimy dziś podjąć decyzje i kupić, bo czas zamówienia do 6tyg, więc w razie czego to już na styk będzie, a chciałabym żeby się trochę powietrzył.
Krokiety Karoliny wyszły zajebiste- aż mój mąż zapytał czy ktoś mnie wkurwił dzisiaj,że takie dobre, bo przecież on był w pracy
A dziś makaron ze szpinakiem.Wieczorem szkoła rodzenia.
Jutro za to czeka mnie ciężki dzień, przyjdą panowie wymieniać piec i siedzieć będą od 8:30 do 16:00:/ Trzeba ich przypilnować, nie lubię być taka uzależniona...ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:30
małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Chyba wiem czemu nie spałam w nocy- przez te cholerne wózki! Na prawdę spędziły mi sen z powiek! Sama nie wiem co mam wybrać czy Riko Nano czy Bebetto Holland?! Jeden i drugi ma swoje plusy i minusy, a najgorsze to ,że w żadnym nie podoba mi się kolorystyka:/ ale przeważają inne cechy,więc koloru nie będę się czepiać. Musimy dziś podjąć decyzje i kupić, bo czas zamówienia do 6tyg, więc w razie czego to już na styk będzie, a chciałabym żeby się trochę powietrzył.
Krokiety Karoliny wyszły zajebiste- aż mój mąż zapytał czy ktoś mnie wkurwił dzisiaj,że takie dobre, bo przecież on był w pracy
Wiesz co, ja widziałam i ten i ten, zdecydowanie wybralabym Riko Nano, chociazby ze wzgledu na opinie ludzi, bebetto dużo czesciej maja problemu typu cos skrzypi,cos sie ułamało itd. o riko nano duuuzo czytałam i wyglada na to ze jest konkretnym wózkiem, zeby nie to ze bardziej odpowiada mi tako extreme wybrałabym pewnie riko
Ciesze sie ze krokiety smakowały
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Przysnelam po 7 na 2 godz. Snilo mi sie ze urodzilam pod koniec lipca, Maja wazyla 2600, 51 cm i byla cuuudowna
karmilam ja w tym snie i wiecie co mnie zbudzilo? jakby ktos mnie oblal ciepla woda i nagle zimno. Mialan mega wyciek z tej piersi ktora ja karmilam. Jak Boga kocham nazbierala by sie butelka mala 100 ml...wiec juz wiecie co dzis bede robic- pranie poscieli i wietrzenie koldry poduszki. Ale jaja ze to tak dziala, ps slodkie to jest w smaku:)
Katarka, psioszka11, 0na88, Laura, kasiuleek, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem my jeszcze w łóżku do 9 odsypialam pol nie przespanej nocy nie moglam sie ulozyc no i 3 razy na siusiu trzeba bylo wstac
W gabinecie mojej ginki ktg robi sie co wizyte przez polozna od 30 tc wiec jak pojde na wizyte 8 czerwca juz mi beda robic no i od 30 tc wizyta co dwa tygodnie a nie co 4małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny