SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zabka11 wrote:mam tak samo - macica rośnie do góry i ugniata nasze jelita i żołądek
W ogole to po nocnym obudzeniu czuje wlasnie w nadbrzuszu tak dziwnie jakby moje ciało chciało się przeciągnąc od nabrzusza w dół i to pewnie dlatego ze nie ma juz tam miejsca....
wiem ze to głupie ale czy wy tez tak macie??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja juz poprasowalam,posprzatalam...teraz leze i odpoczywam...
Jutro glukozamam nadzieje ze jakos dam rade...
Griszanka,co do wagi Alexa to gin mowila ze jest duzy ale pozniej popatrzyla w karte ciazy i wedlug daty ostatniej miesiaczki jest ok moze o 3 dni do przodu...bo w suwaczku mam date ustawiona wedlug pierwszego usg(czyli tydzien do tylu)...juz nie bede tego zmieniac ale bardziej przewidywalny jest teraz 21 sierpien niz ten 28 jednak...w kazdym badz razie dzieci rosna juz kazde w swoim tempie
Pozdrawiam sisLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura czasem mnie piecze, nie mogę złapać tchu przez macicę która wciąż rośnie i rośnie
Zgaga mi nie przechodzi nawet na moment, ciągle czuje ucisk.
Przy wczorajszych amorach z mężem złapaliśmy się za głowę, jeszcze tak hardcorowo trudno nie było. Mąż nie wiedział czy jęczę z przyjemności czy ze zmęczeniachyba sobie odpuścimy seks od teraz na kilka dni przed terminem, bo nie ma jak
Spadam do urzędów po zaświadczenia o prawie do głosowania bo będziemy głosować w innym mieście.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda, ja też chyba odpuszcze bo po ostatnim to juz średnio przyjemnie mi było..
Aaa wczorja jak brałam prysznic to zdałam sobie sprawe że brzuch naprawdę rośnie, jeszcze 2 tyg temu mogłam sie bez problemu ogolić bo wszystko widziałam a wczoraj już kompletnie nić pod brzuchem nie widziałam, tak że dziewczyny te co mają małe brzuszki cieszcie sie jest Wam lżejPaula_071, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki, wiec wychodzi na to, ze moj kotus, to taki okruszek
W sumie nie zalezy mi, zeby byl duzy. Hehehe chyba wlasnie sie obudzil, mam wrazenie jakby sie rozkopywal nozkami. Slodziaczek moj
Zabko, ja myslalam, ze texoplazmoze przechodzilam bezobjawowo, a wychodzi na to, ze juz wiem kiedy mnie dopadlo. Mialam ja 8 lat temu, kilka miesiecy przed slubem. U mnie wygladalo to bardzo podobnie. Tylko na poczatku cos mi sie zrobilo na jezyku i na policzku od wewnatrz, dostalam antybiotyk, nie pomogl, pozniej przeszlo na gardlo, kolejny antybiotyk, a na koncu pod zuchwa, mialam cos takiego jakbym miala powiekszony wezel chlonny i dwie sliwki w srodku. Tyle, ze u mnie tego nie zdiagnozowano, wlekli mnie od lekarza do lekarza, sprawdzali laryngologicznie, a na koncu wyladowalam na onkologii. Po biopsji wszystko zeszlo. No i ostatecznie organizm sam ja zwalczyl i mam armie przeciwcial
Hehe ciekawe ile to mozna sie dowiedziec rozmawiajac z innymi ludzmiZe tez zaden lekarz na to nie wpadl
Ciekawe na co mnie leczyli jak mialam Cytomegalowirusa? Tez nikt nie zdiagnoziwal, a armia przeciwcial obecnazabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki! Ja od rano polezalam w wyrku, nadrobilam zaleglosci serialowe, poszlam na zakupy i spotkalam kolezanke. Wpadla do mnie, pogadalysmy troche i juz 13 szok!
Na obiad zurek z kielbaska i ziemniaczkami
Julka chyba nadrabia 2 malo aktywne dni bo od wczoraj od 17 szaleje bez przerwy!! Nawet w nocy dzis szalala co sie tylko budzilam. Widac, ze nasze dzieciaczki rosna bo jak sie dzis rano wypielo to wlasnym oczom uwierzyc nie moglam jaki wielki "garb" zrobil sie na minute z jednej strony brzucha!
Czy Wy tez macie, ze idziecie do sklepu na zakupy i na miejscu dostajecie takiej pustki, ze nie'wiecie po co przyszlyscie?? Ja od tygodnia mam takiego glupa, jak nie zrobie listy to nie ma zakupow. Ostatnio maz skrecal meble, ja mu poszlam po pieczywo do pracy i wrocilam z pudelkiem lodow kaktusow oczywiscie bez tego co mialam kupicmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja też bez listy się nie ruszam
inaczej musiałabym chodzić po kilka razy.. Dobrze, że sklep mam pod nosem
mam też tak, że najdzie mnie na coś ochota idę do sklepu i między półkami mi ochota przechodzi i szukam czegoś innego.. I tak sobie chodzę po tym sklepie jak nawiedzona i gadam do synka: co Ty mamusi robisz z głową
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja też jestem zakręcona. miałam zrobić krew i mocz bo wizyta dzisiaj i znalazłam,że jest przychodnia prawie pod domem, tylko wyniki na następny dzień. postanowiłam pójść tam we wtorek i dziś na spokojnie odebrać. Potem rozmawiałam z moim,że on może będzie we wtorek rano wtedy by mnie podrzucił do lab. gdzie wyniki są internetowo tego samego dnia. jednak okazało się,że go rano nie będzie. Wczoraj popołudniu gadamy i mówię, że muszę wyniki sprawdzić i wydrukować...na co on wielkie oczy, przecież miałam iść koło domu. na pytanie czemu tak nie zrobiłam nie byłam w stanie odpowiedzieć. zapomniałam, że tak chciałam i trochę sobie sama utrudniłam. no ale nic... CIĄŻA
mamasia, co do targów i KTG ja byłam w 28tc i mi zrobili KTG, bo stwierdzili,że już można. ale trwało tylko 10min.
wydawało mi się, że widziałam Ciebie na targach - miałaś sukienkę w pawie oczka?małaMyszka, zabka11, magda sz lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Daj spokój, wiekszosc ludzi teraz chodzi do drugiego koscioła a nie tam do tego idioty. Ja i mój mąż wczesniej należeliśmy do tego normalnego, teraz do tego co ten idiota rządzi,ale nie byłam tam od 2 lat;p zawsze jezdzimy do "naszego" i chrzcic też bedziemy tam
Co z ta pogoda ? 20 maja, a tu trzeba w ramonesce chodzic :o z jednej strony dobrze, bo lżej nam,ale te 25*C mogłoby być, chce mi się juz nałozyc zwiewną sukienke i sandałki ..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
bylam w sklepie i kupiłam sobie brzoskwinie mmmmmm a na obiad wymyslilam tarte pieczarkowo porowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:09
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:buu.. a mnie dalej nie "ruszyło" pomimo activi, kiwi, śliwek.. chyba ide do apteki po czopki glicerynowe, brzucho napięty ale jak ma nie być to już 4 dzien;/
małaMyszka lubi tę wiadomość