SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Psioszka jakby mi ktoś kiedyś powiedział że oddam Sunię to bym kazała puknąć się w głowę. Miała zostać u rodziców na 2 tyg a zrobiło się z tego 2 miesiące (cieczka, nasz wyjazd na wakacje itp). Nie chcę jej robić wody z mózgu więc albo wezmę ją teraz i będę oswajała z nowym członkiem rodziny albo już zostanie z rodzicami. Tam jest panią podwórka, 70% dnia spędza na dworze, a tu jest trochę więźniem w blokowisku, dlatego też mam dylemat bo wiem że jej tam jest lepiej ale mi jest gorzej tutaj bez niej
Jezus Maria pisałam post i zjadłam prawie całą czekoladę, nawet nie wiem kiedy...
Myszka -super ten bujaczek, w błękicie jeszcze ładniejszymałaMyszka, 0na88, psioszka11, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie z 56 to może parę sztuk do policzenia na jednej ręce. Zdziwiło mnie wczoraj jak ubieraliśmy te lalki że najpierw body a na to pajacyk- jak na cebulkę. Zapomniałam się zapytać czy nie można np. włożyć pajacyka grubszego (aksamitnego) zamiast tylu warstw.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ja właśnie z 56 to może parę sztuk do policzenia na jednej ręce. Zdziwiło mnie wczoraj jak ubieraliśmy te lalki że najpierw body a na to pajacyk- jak na cebulkę. Zapomniałam się zapytać czy nie można np. włożyć pajacyka grubszego (aksamitnego) zamiast tylu warstw.
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:niech mnie któraś kopnie w dupę żebym się wzięła za pisanie pracy zaliczeniowej!!!!!!!
To straszne... Mam już wszystko, konspekt, materiały pomocnicze i kurde zero weny do pisania, masakra...
-
No to policzylam musze dokupic na 56 body z dlugim rekawkiem ze 3 szt z krotkim mam ok bo 5 szt wiec chyba starczy mam 4 spiochy 5 pajacykow wiec nie jest zle a i 2 rampersy hmmm moze jednak cos dokupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:45
-
Witamy się w 28 tc i III trymestrze! Szok!
Jak ten czas leci.
Jutro glukoza i jak rano sobie o tym przypomniałam to spać z nerwów nie mogłam. Ale damy rade:)!
Śniadanko zjedzone. I mam mega ochotę na coś słodkiego. Pewnie będzie tak cały dzień jak wiem, że powinnam dzisiaj troszkę ograniczyć
aaaaga- mi czasami jakby się wręcz wody sączyły, ale ja mam to niby od krążka;/.Cassie, Laura, małaMyszka, magda sz, Martucha86, lys, Maniuś, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Widzę, że dzisiaj nasze dzieciaki się ugadały i dały mamom pospać bez nocnego wstawania na siku. Mnie też spotkało to szczęście
Mi pani w Smyku i jeszcze w jakimś innym sklepie mówiła, że dzieci się rodzą teraz duże... Ale ja mimo wszystko mam sporo 56 bo mam po bratanku, i sama kupiłam kilka sztuk. W piątek ma przyjść stolarz z meblami do pokoju juniora, wtedy posegreguję ciuchy i zobaczę czego ile mam.
Ale pada!Laura, małaMyszka, magda sz, Pulpecja lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,
Wczoraj nie mialam nawet kiedy tutaj zajrzec. Caly dzien cos i od bladego switu na nogach, wieczorem zasypialam na stojaco.
Rano mialam wizyte, trche sie przeciagnelo, ale i tak jestem zadowolona
Moj synus wazy 1090g i tak jak widzialam kolezanka w 26 tc miala niemalze identyczna wage malucha. Ciekawe czy moj, to taka kruszynka? Mlody fajnie dal sie pomierzyc, wiec badanie 3 trym. juz za namiZaliczylismy nasze pierwsze KTG (29 tc). Kotusiowi chyba cos przeszkadzalo, bo szalal jak nigdy. Polozna sie smiala, ze bardzo rozbiegane dziecko. Po zapisie widac, ze moze ze 3 minuty na 20 byl spokojny :p A to czort
Doktor tez doswiadczyl, jak to potrafi zaszalec, kopal w glowice usg az milo, caly czas brzuch podskakiwal
hehehe. Ma powera
Przy okazji dowiedzialam sie, ze wystawiali sie na targach M&B we Wroclawiu i to wlasnie oni robili te USG 3D i 4D. Ponoc byly tlumy w sobote, a w niedziele, to juz w ogole. No i jak to dr powiedzial, na co 3-cim usg udalo sie pokazac ladnie maluszki. Wiekszosc sie zaslaniala w taki sposob, ze ciezko cokolwiek mozna bylo dostrzecJuz mialam mu powiedziec, ze moze "USG je razilo" :p, na szczescie w pore sie ugryzlam w jezyk hihihi.
Pozniej jakies zakupy. Pozniej spotkalam sie z kolezanka, ktora ma corcie 7m. Pogadalysmy m.in. o najblizszej porodowce, bo ona tam rodzila. I pomimo, ze byla dosc zadowolona, to jak jej posluchalam to porazka. Ta rozmowa tylko mnie utwierdzila, zeby omijac ja szerokim lukiem.
Jak wrocilam od niej przed wieczorem, to jeszcze z mezem posadzilismy pomidorki i papryke, w koncu moj ogrodek zaczyna wygladac cudownie. Jeszcze zostala do posiania cukinia, kukurydza i slonecznik, ale pogoda paskudna, wiec, zeby za dlugo nie czekac na owoce, to chyba podpedze je w doniczkach, jak pogoda wroci, to pojdzie do gruntu
Dzien zlecial nie wiedziec kiedy, a wieczorem padlam na pysk
Dzisiaj w koncu musze troche posprzatac, bo w domu wyglada jak w chlewie, byc moze ktos mnie zechce odwiedzic i bedzie wstyd. Ostatnio ograniczylam sie tylko do prania, wiec same rozumiecie.
Milego dnia dziewczynki :*psioszka11, Laura, KasiaeN., 0na88, małaMyszka, magda sz, Paula_071, Martucha86, zabka11, Amberla, Neyla, lys, Maniuś, Cassie, niecierpliwa, kasiuleek, gosia.b, Y lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
Właśnie przyszła paczka z geminiJuż nie mogę się doczekać aby ją rozpakować, ale najpierw musze trochę posprzątać. Dziś także przyszła pierwsza przytulanka dla Marty
Piękna, napatrzeć się nie mogę
A w przyszłym tygodniu jedziemy po szafę, także coś zaczyna się ruszać.No najwyższy czas bo to już prawie czerwiec przecież!
Adam pojechał do księgowej i do urzędu skarbowego a ja trochę poogarniam i biorę się za obiad. Zupa jarzynowa i kurczak po chińsku z ryżem.
Czy u Was też jest tak duszno?Ja nie mogę wytrzymać dosłownie.Jeszcze muszę chodzić w tych rajtkach przeciwobrzękowych i jest masakra jakaś!
Jak będę miała chwilę to Was nadrobię a póki co miłego dnia życzę!małaMyszka, magda sz, Paula_071, zabka11, lys, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Zawsze lubiłam chałwe, ale w ciaży te moje "lubie" zmienilo się na "kocham" !
Ja dzisiaj zamówie wypatrzony rożek i kocyk
Moze tez przebiore ciuszki rozmiarami, bede wiedziałą co mam, bo narazie wszystko w wielkim worku.
-
dzien dobry z kawka( łupie mnie głowa od rana
)
u nas pochmurno ale duchota - zapowiadaja burze z gradem...
Julcia odwieziona do szkoły, maz robi balkon, potem jedzie na 15 do pracy.
nasmazyłam juz nalesników na krokiety.
na jutro w planie kopytkadzis wieczorem przygotuję juz sobie ziemniaki.
jutro wizyta o 16:30:-)Paula_071, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość