SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:WOW! To ona chyba dokłada do interesu, za prąd i nici więcej pewnie zapłaciła.
Nie wiem jak jej sie to oplaca, no ale jakos chyba musi. Podobno ma duzo zamowien. Jak do niej dzwonilam i pytalam ile to mi powiedziala, ze ok 7 zl, ale ja myslalam, ze 7 zl/szt. Policzylam, ze 14 za zaslonki, 14 za 2 firanki i 14 za jaski, ale w zyciu by mi do glowy nie przyszlo, ze za calosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Znowu mnie nakurwia pecherz fuuuck. Apteki zamkniete, dzwonilam do sister i okazalo sie zecten antybiotyk monural ginka kazala po tygodniu powtorzyc. No to jutro. A mnie boli coraz bardziej. Siora kazala mi wziec dwa furaginy.mam na szczescie w chacie wlasnie zeżarla. I czekam na ulge. Po nim zazwyczaj szybko jest ulga.
-
niecierpliwa wrote:MalaMyszka bardzo ladny bujaczek
A tak z innej beczki jak wstawiasz foty, ze Ci sie nie obracaja??
Niektóre się obracają a inne wychodzą normalnie...niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Wszystkie hollandy, które widziałam mają więcej niż 3 szprychy.
Tu na filmiku na samym dole są 3 szprychy: http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieciece/wozki-wielofunkcyjne/bebetto-holland-fotelik.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Tu na filmiku na samym dole są 3 szprychy: http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieciece/wozki-wielofunkcyjne/bebetto-holland-fotelik.html
Ale w tym filmiku to też jest inny model wózka, nie holland 2014-2015.
Edit: nawet na stronie producenta nie ma żadnej wzmianki o nowych (czy też ulepszonych) modelach hollanda z 2015
http://bebetto.eu/ofertaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:58
-
A w kwestii wózka to stanęło na moim
pierw byliśmy na sztabowej, bo niby wg wwww tam miały być bebecary, ale nie było to pokazałam chłopakom ( mezowi i szwagrowi ) huskiego. Potem pojechaliśmy na braniborska za bebecarem, ale był tylko jeden i to jakiś wymoczek i koleś stamtąd powiedział, że się z nich wycofują, bo był słaby popyt ( głównie przez cene). Tam nie bylo huskiego, wiec juz go bardziej nie oblukalismy, ale szwagier powiedział, że może być i tylko kwestia zamówienia. W Askocie dostępny na ten moment w kolorze brązowym i w cenie promocyjnej z targów, a jak się chce inny kolor jak ja to czas się liczy w miesiącach ( info po tel na zakrzowska, celem ustalenia czy tam mają husky ), max. 3 miesiące
i cena wyższa niż na stronie producenta o ok. 150zł. Zatem chyba zamówimy na allegro.
-
Miru wrote:http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozek-bebetto-holland-20142015-opinie-484-fajna-nowosc-nie-mylic-z-poprzednim-modelem/
Lys ten pomarańczowy tez fajny.
Miru ja wiem, że bebetto mieli poprzedni model hollanda (swoją drogą bardzo zawodny), ale to było kilka lat temu i przestali go produkować w 2012 i wyglądał zupełnie inaczej. Już dawno ich nie sprzedają.
Tak wyglądał ten stary stary model:
http://www.bangla.pl/foto/prod//0006/d/233_01_7010.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 01:50
-
Witam się z rana
Dzisiaj w planach poczta, bo przyszła mata do samochodu dla małej
potwierdzone info - autko będzie w piątek, a w poniedziałek do odbioru jupi!!!!!!
ząb przestał boleć, noc przespana i to bez wychodzenia siusiu
Pogoda taka sobie, wezmę się za pracę zaliczeniową i myślę, że dzisiaj ją zacznę i skończę
mamasia, Maniuś, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witamy z rana.Mąż dziś w domu wiec zawiezie syna do przedszkola bo po wczorajszej pomyłce myślałam ze umrę. Wyszłam na przystanek,podjeżdża autobus s mojego synka nie ma. Dzwonie do męża potem do taty i znalazł się. Młody pojechał innym autobusem. Zle go wsadzili. Dzis chcemy to zgłosić wychowawcy by bardziej zwracali na to uwagę.
Dzis wizyta i ciekawe jak Olivier wygląda i ile wazy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 07:16
małaMyszka, mamasia, Maniuś, Laura, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja:)
Kawa wypita, sniadanie kończę jesc:)
Wstałam wczesnie bo dziś montaż szafy:)
Kurdeee musze dorwać ten sok z żelazem, wtedy to moje w tabletkach jadła bym co drugi dzień bo takie mam po nim zaparcia ze masakra..małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry dziewczynki!
Nie pisałam wcz, bo szkoła rodzenia się trochę przedłużyła i wróciliśmy przed 22.
Dziś trochę pospałam. Za to za chwilę majstry do pieca przyjdą, więc czeka mnie dzień hałasu z robotnikami.
Co do wózków:
Paula, mieli w Bobo Wózki Adamexa Pajero- widziałam go też w smyku w Magnolii.
U nas wybór był między BH a RN i wybraliśmy Riko. W porównaniu do innych wózków, też m.in Adamexa, którego oglądaliśmy, to Bebetto był najcięższy i najbardziej masywny. Natomiast fakt faktem ma sporo plusów. W Bobo chyba kosztowała ok 1500zł 2w1.
Wczoraj na szkole rodzenia ostatni raz byli ludzie z filharmonii, później Pani z BDKM i na końcu wyprawka,ale tak dużo pytań było przy wszystkich tematach,że torbę do szpitala zrobimy na następnych zajęciach. Swoją droga położna stwierdziła,że od 32tc to torba powinna być spakowana- matko boska! toż to za 2 tygodnie!
A i czym mnie zaskoczyła- mówiła,że dzieci nie rodzą się wielkoludami i na prawdę kupić kilka szt rozm.54-56. W ogóle chyba nie mam takich- więc muszę zaś kupić.Wszystko mam 60-62. Pranie 3-4 tyg przed porodem i prasować od razu żeby roztocza się nie pojawiły- mówiła, że zaleca się prasowanie do roku czasu,ale jaka matka ma na to czas
W ogóle dużo ciekawych rzeczy mówiła, strasznie lubię te zajęcia. Od następnych zajęć mam już 2x w tyg ćwiczenia. Czas tak leci, że szok.
Miłej środy!
A i jutro już moi rodzice fruną z powrotem do mnie:) Ale się cieszę, 2 tyg zleciały!małaMyszka, mamasia, Paula_071 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyNadrobilam tylko oczywiscie z tel nie woem co ktorej odpisac...
Migotka ja mam problem z polykaniem tabletek wiec sok to dla mnie zbawienie.
Zaparc nie mam ale ide na twardo o czarno tak jak po tabletkach tyle ze brzuch nie boli i nie mam zaparc. Duzy plus.
Maly mi sie wypina widac ze chlopak wyspany.małaMyszka lubi tę wiadomość