SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys widziałam ten ciemny, ale taki biały w czarne jest chyba ładniejszy...
ehhhh napaliłam się, a jak czytam, to dowiaduję się, że jest ciężki, mimo, że ma ok.15 kg, mąż mówi, że może być źle wyważony. Faktycznie jakby tak spojrzeć, to koła są dosyć blisko siebie i może dlatego wydaje się ciężki.
Zostaniemy chyba przy BD ... Jak to się mówi - pierwsza myśl się liczy.lys, bosa lubią tę wiadomość
-
Myszka ja bym sie bala kupic bialy wozek, bo to jak biale ubranie, szybko ufajdane.
Kuzwa nie moze byc dobrze. Poklocilam sie z moim i to przy mojej mamie, wstyd mi za niego. Powiedzialam ze rano przed wyjazdem do wawy pojde zrobic crp w zwiazku z wysokimi leukocytami bo we wtorek wizyta i zapewne zleci mi to badanie wiec po co mam dwa razy latac na wizyte..no i sie zbulwersowal ze moglam zrobic to wczoraj albo przedwczoraj!jestem hipochondryczka! Bo on sie w wawie z mechanikiem umowil...ja pierdole samochod wazniejszy niz dziecko...przeciez pobranie krwi trwa sekunde...moja mama jest w szoku ze wyszlam za takiego buraka. Tak mi cisnienie poszlo az mi lzy polecialy, Maja mnie pociesza bo kopie a mi jest glupio bawet przed wlasnym dzieckiem ze jej tatus robi problem zeby pojsc na badania. Musialm sie wyzalicmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Amberla cieszę się, że mogłam pomóc
swoją drogą ciekawa jest ta różnica cenowa zależnie od koloru, dobrze, że chciałam niebieski bo akurat najtańszy
Laura a gdzie Ty masz taki fajny szpital??
rabarbar w dużych ilościach jest ponoc dla każdego szkodliwy bo zawiera dużo kwasu szczawiowego ale bez przesady, żeby aż taki straszny był żeby go unikac
ale się dziś opaliłam, niby starałam się siedziec w cieniu ale ramiona mi się i tak zjarałymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A to my z dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/a169c69c04e0.jpg.html
Rośniemy
małaMyszka, Maniuś, psioszka11, ainer85, gianna88, mamasia, Y, Martucha86, Aga89, zabka11, jesslin87, Paula_071, bosa, kasiuleek, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Magda faceci są generalnie beznadziejni. Ja tez miałam burzliwy weekend. Wkurzył mnie ten mój w piątek bo poszedł na firmowa impreze, wrócił pijaniuski i przez cały wieczór nie odbierał telefonów 'bo nie widział ze dzwoniłam'. To jest dopiero burak. Przez cały wieczór się nie zainteresować co u ciężarnej żony i jeszcze wrócić w takim stanie. Mieliśmy 2 ciche dni, dziś przepraszal i obiecywał poprawę ale i tak jestem wkurzona i szybko mu tego nie zapomnę..
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Kara za in vitro,obroncy krzyza,mohery do boju! Smolens,smolensk,smolensk!!
:o
Myszko,co do wozka- nasi znajomi mieli lareta i byli bardzo zadowoleni,nie sprzedaja go nawet bo jak bedzie drugie dziecko to tez chca jego uzywac:)
Tako niby ciezkie,ale bardzo lekko sie prowadza i maja super amortyzacje. My bierzemy tako extreme ale fakt faktem mamy wejscie do domu z parteru wiec wnosic go nie bedziemy..
To juz musisz porownac jeden przy drugim;)małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
No to najlepiej w sklepie go wymacaj,zebys potem nie zalowala:) teraz w prawdzie go nie podniesiesz,ale moze popros jakies kolezanki,mamy zeby go podniosly i stwoerdzily czy dalyby rade go wnosic;)
Ja ostatnio widzialam jak dziewczyna bardzo sprawnie wciagnela tako city move przez jakies 10 schodkow-z ok 1,5rocznym dzieckiem i zakupami w koszu;pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja juz mojego pytalam jaki kierunek obieramy, jak tylko zobaczylam. Najchetniej drugi koniec swiata.
Jeszcze sie ludze, ze to jednak sondaze i po podliczeniu wszysykich glosow, to sie zmieni. Normalnie strach sie bac, co to teraz nas czeka
Edit. I w oczach Pana Dudy jestem potencjalnym wiezniem po IVF. Taaaak, no to by bylo na tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 23:32
lys, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
lys wrote:cieszę się
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ja juz mojego pytalam jaki kierunek obieramy, jak tylko zobaczylam. Najchetniej drugi koniec swiata.
Jeszcze sie ludze, ze to jednak sondaze i po podliczeniu wszysykich glosow, to sie zmieni. Normalnie strach sie bac, co to teraz nas czeka
Edit. I w oczach Pana Dudy jestem potencjalnym wiezniem po IVF. Taaaak, no to by bylo na tyle...
Griszanka podobno 2 lata więzienia dla nas
I Dzień Dobry z rana dla Was Siostry!
Witamy się w 31tc czyli 8 mscu!
Pościel już zmieniona, pranie się pierze. Śniadanie w trakcie.
Większych planów brak prócz ogarnięcia domy i obiadu. Popołudniu zakupy i dzień zleci.
Leon dziś rano ugniatał mi mega pęcherz, takie kłucia i parcia,że myślałam,że wyjdę z siebie. Matka to jednak musi wszystko znieść
Miłego poniedziałku!mamasia, Martucha86, małaMyszka, lys, Maniuś, zabka11, bosa, kasiuleek lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witam sie w tej "lepszej Polsce". Psioszka, Griszanka to moze poprosimy o cele 3-osobowa? Bo ja tez ide siedziec
Z dobrych wiadomosci to zostalo 80 dni do porodu!! Jak to??!! Dopiero byla studniowka
Dzis awaryjna wizyta u lekarki, cudow sie po niej nie spodziewam, ale ze od czwartku skurcze nie puscily postanowilam pojechac i sprawdzic.
Na obiad lazanki, kapucha juz sie gotuje i w calym domu wali kiszonka
Milego dnia!psioszka11, 0na88, mamasia, Laura, Martucha86, małaMyszka, lys, Maniuś, zabka11, jesslin87, bosa lubią tę wiadomość