SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I w ogóle to dzień doberek...
Rano o 7 poszliśmy po chlebek. Śniadanko zjadłam i dostałam jakiegoś powera!
Ogoliłam moje chaszcze, wykąpałam się, właśnie kończy się drugie pranie, odkurzyłam chałupę, wzięłam się za zupę pomidorową, obrałam ziemniaki do fasolki.
Teraz czekam aż wszystko się ugotuje i idę do sklepu po sandałki, które kupiłam w zeszłym roku i w sobotę je zobaczyłam w ccc za 35 zł!!! Muszę je mieć.
Potem chyba wezmę małą i kocyk i pójdziemy do parku, bo ukrop jest niesamowity i w mieszkaniu jest duszno, a zawsze było chłodno...Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:super krolis !
moj gigantyczny krolik ( mial byc miniaturka ) przezyl z nami 11 lat - klatke mial otwarta i caly pokoj do swojej dyspozycji ... a ile kabli zjadl to jego , a ile razy go prad pokopal to mu nikt nie zabierze)
tez tym pyszczkiem ocieral sie o wszystko , z teo co pamietam to kroliki zostawiaja swoj zapach znaczac swoj teren .
Laura - super wygladasz !
Pysio ma rok, właśnie tydzień temu miał. Przyjechał do nas z pod Krakowa aż
Jest bardzo mądry, klatke też ma otwarta najczęściej wieczorami jak mąż wraca z pracy bo w dzień to śpi. Jeśli chodzi o toalete to tylko robi w klatce w kuwecie, nigdy nie zrobił nam na podłogemałaMyszka, lys, 0na88 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:MalaMyszka to ja sie dopisuje do wizytujacych w czwartek bo mamy 3 prenatalne
Kurde tylko ja nie moge otworzyc zjecia Laury??Buu
Oto my: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db131e170974.jpg
małaMyszka, niecierpliwa, aaaaga, rybka1988, magda sz, jesslin87, Weridiana, Y, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana (dla mnie to jest rano
).
Noc jak zwykle okropna. Co raz częściej łapią mnie jakieś skurcze w nocy i to mnie stresuje. Dodatkowo dość boleśnie od około tygodnia piecze mnie prawa pierś, ale nie sutek tylko pod (podstawa piersi) i nie cały czas tylko tak co drugi dzień. Dziwne mi się to wydaje.
Dziś chyba będzie wycieczka do sklepu z wózkami, bo chcę już zamykać ten temat. Oczywiście ostatnio napaliłam się na tako alive w kolorze cegły. Mężowi też się bardzo spodobał i co się okazuje, że to kurde model z 2013 roku, a nowe tako alive wyglądają zupełnie inaczej grrrrrrr
No nic temat zatem wraca do hollanda, szkoda tylko że tą kolorystykę mają taką nieciekawą.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój królik przeżył z nami 13 lat. Klatkę też miał zawsze otwartą. Był nietypowy: uwielbiał kakao i serek topiony, pietruszkę zieloną. Za to marchewką pluł czy produktami typowo dla królika. Uwielbiał herbatkę pić z poidełka i zostawiał wszędzie swoje bobki:) Raz pogryzł mi nowe spodnie, które kosztowały majątek
I każdą pościel mieliśmy pośrubowaną. Uwielbiał spać w łóżku między nogami,ale często budziłam się w jego kupce:) Ale i tak był kochany. Jego miejsce zajął Faduś- mój starszy syn;)
Laura, małaMyszka, 0na88, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Pysio jest też nietypowy, bardzo mądry i dużo rozumie.
On wie że kabli nie wolno i nie ruszy, nie gryzie też mebli i niczego innego, ale to tylko kwestia wychowania czyt. trochę trzeba pokrzyczeć
Lubi jabłko, marchewkę a koperek to po prostu uwielbia
Kocham gow lipcu będzie rok jak jest z nami
małaMyszka, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc milego dnia
Krolik miniaturka... ta... jasne... specjalnie zamowilam dzieciakom krolika rasy lewek miniaturka... nie bede moze opisywac jak wielkie to uroslo...
Oddalismy go znajomym przez wyjazdem z Polski bo niestety mimo ze przesodki byl niszczyl wszystko wokolo a nie mialam sumienia trzymac go w klatce.
Za chwilke Was nadrobie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy dwa króliki. Nami miała 8 lat, przeżyła zapalenie pęcherza, raka sutka, wiele usg. Po ok.3 latach dołączył do niej Fenio - znajda, koleżanka znalazła go zimą w lesie jak była z psem.
Kilka miesięcy po odejściu Nami, Feniek też zamknął oczy i teraz razem biegają po zielonej łączce...
Tequila pojawiła się jak zajcyki były zadomowione, pokazały jej kto rządzi heheheheeh śmiechu było zawsze jak się ganiały takie trzy pindulinki kochane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:58
Laura, zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Czesc milego dnia
Krolik miniaturka... ta... jasne... specjalnie zamowilam dzieciakom krolika rasy lewek miniaturka... nie bede moze opisywac jak wielkie to uroslo...
Oddalismy go znajomym przez wyjazdem z Polski bo niestety mimo ze przesodki byl niszczyl wszystko wokolo a nie mialam sumienia trzymac go w klatce.
Za chwilke Was nadrobie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magd wrote:Ofka te czopki to na hemoroidy:)
Ja wczoraj wypiłam pół szklanki wody z łyżeczką sody oczyszczonej, pomogło!!!!
bo inne "domowe sposoby" w ogóle nie działaja na mnie, spróbuj moze i Tobie ta soda przyniesie ulge
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/dolegliwosci/zgaga-w-ciazy-jak-poradzic-sobie-ze-zgaga-w-ciazy,236_4749.html
małaMyszka, zabka11, Magd lubią tę wiadomość
-
No to zmierzam na pobranie krwi i do domku!
U nas pobieraja krew na czczo i po 2h, po 1h nie pobieraja,wiec przesiedzialam 2h u mamy:)
Myslalam ze bedzie gorzej:p
Jeszcze zalece do sklepu po pieczywko i lody :ppsioszka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/054ec9d7a09b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dca2cc19b1e8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aa6ac93f65d.jpg
Moj ojciec hoduje kroliki, uwielbiam takie malutkie, ale nie moge sie do nich przywiazywac, bo wiecie jak konczaJa nie jestem w stanie zjesc miesa z krolika, choc wiem ze jest zdrowe itp, to dla mnie tak jakbym miala swojego psa wdupic na obiad, ale moj ojciec wychowany na wsi, wiec nie ma z tym problemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 11:03
aaaaga, Laura, małaMyszka, mamasia, 0na88, chcebycmama, zabka11, Y lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdnosnie lepszej Polski....
Teraz czekamy az czerwone czapeczki zasiada w Rzadzie i Ojciec Rydzyk na czele...
Panstwo wynzaniowe w ktorym kosciol bedzie gral glowne skrzypce...
Pakowac sie i wyjezdzac.
Pewnie In-Vitro i antykoncepcja beda zakazane...
Jak ja sie ciesze ze nie jestem obywatelem tego kraju, hurramałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Odnosnie lepszej Polski....
Teraz czekamy az czerwone czapeczki zasiada w Rzadzie i Ojciec Rydzyk na czele...
Panstwo wynzaniowe w ktorym kosciol bedzie gral glowne skrzypce...
Pakowac sie i wyjezdzac.
Pewnie In-Vitro i antykoncepcja beda zakazane...
Jak ja sie ciesze ze nie jestem obywatelem tego kraju, hurra
Przepraszam bardzo, ale na czele zasiądzie smoleńska brzoza ta sama co stoi za zamachem
http://i7.photobucket.com/albums/y281/marpac/brzozasmoenska01.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 11:14
Cassie, małaMyszka, chcebycmama, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:My mieliśmy dwa króliki. Nami miała 8 lat, przeżyła zapalenie pęcherza, raka sutka, wiele usg. Po ok.3 latach dołączył do niej Fenio - znajda, koleżanka znalazła go zimą w lesie jak była z psem.
Kilka miesięcy po odejściu Nami, Feniek też zamknął oczy i teraz razem biegają po zielonej łączce...
Tequila pojawiła się jak zajcyki były zadomowione, pokazały jej kto rządzi heheheheeh śmiechu było zawsze jak się ganiały takie trzy pindulinki kochane...małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i dziewczyny przed chwilą odebrałam pierszą paczuszkę z allegro z ciuszkami dla Dominisia
Są słodkie
Pózniej postaram się porobic i wrzucic zdjęcia!Aga89, małaMyszka, niecierpliwa, Ewa123, mamasia, jesslin87, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witam sie na poczatku 30 tygodnia
czuje sie do dupy!!! Duszno mi! Jestem spuchnieta a syn chce na dwor! Masakra...
małaMyszka, mamasia, Laura, jesslin87, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Przepraszam bardzo, ale na czele zasiądzie smoleńska brzoza ta sama co stoi za zamachem
http://i7.photobucket.com/albums/y281/marpac/brzozasmoenska01.jpg
lys, Ewa123, jesslin87, Cassie lubią tę wiadomość