SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:Jakie czopki? Kochane ja kolejna okropna noc. Zgaga to malo powiedziane, jakis refluks...co pol h mi.podchodzi, wstaje pije pare lykow mleka i klade sie. po pol h budzi mnie znowu bol niecdo opisania bo to nawet nie piecze. Gaviskonvtex ulga na chwile alE ile moge go zlopac, idzie mi butelka na dwa, trzy tygodnie a Wam?
Ofka te czopki to na hemoroidy:)
Ja wczoraj wypiłam pół szklanki wody z łyżeczką sody oczyszczonej, pomogło!!!!
bo inne "domowe sposoby" w ogóle nie działaja na mnie, spróbuj moze i Tobie ta soda przyniesie ulge
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/dolegliwosci/zgaga-w-ciazy-jak-poradzic-sobie-ze-zgaga-w-ciazy,236_4749.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
W piątek miałam pożegnanie w pracy, dostałam piękny bukiet i ...wyprawkę . Zaskoczyli mnie, tyle ubranek i kosmetyków
przechodzę na macierzyński. Tu jest tak ze 11tyg. przed terminem możesz przejść na macierzyński. I choć pracę mam fajną (asystent nauczyciela), to już nie mogłam wysiedziec z moim sporym brzuszkiem
Pozdrawiam i miłego dniaKasiaeN., niecierpliwa, psioszka11, Amberla, mamasia, Laura, Martucha86, małaMyszka, Maniuś, zabka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
witam sie w 31 tyg.... 8 miesiac3 na liczniku uhuhu 4 pewnie wiekszosc z nas nie doczeka juz
ja po tych wynikach wyborow jakos spac nie moglam....
Podobno Duda obiecal ze nie podpisze petycji o zakazie in-vitro ale kto go tam wie... Kaczynski , Macierewicz i Rydzyk go poprowadza za reke
niecierpliwa, psioszka11, mamasia, Laura, Martucha86, małaMyszka, lys, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w nowej Polsce nikt nam tyle nie da co pan Duda obiecal heheh
Magda sz faceci sa beznadziejni ja w sobote wieczorem przez momojego wpadlam w histerie a poszlo o niedzialajaca plyte z ksiazki o opiece nad niemowlakiem byla odkupiona od kogos i nie sprawdzilam plyty ze nie dziala ( plyta kupiona półtora roku temu ) i skad on ma teraz sie uczyc bo na SR nie mozemy chodzic a w ksiazce dziwnie pisza
Heheh teraz sie z tego smiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 07:46
0na88, niecierpliwa, apaczka, małaMyszka, lys, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Kwitnąca Mamusia!
wspaniale wyglądacie
!
Laura jestem prawie na takim samym etapie ciazy, a moj biust jest nadal większy niż brzuch.
mamasia, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Witamy w 30 tygodniu!
Noc przespana super, pomijając oczywiście wycieczki do WC na siusiu, a było ich chyba z 6!Małą kopie od rana.Chyba też jest podekscytowana dzisiejszym badaniem
Ja w każdym razie doczekać się nie mogę! Zaraz wstawię obiad i zacznę się ogarniać powolutku. Dziś w menu zupa pomidorowa z ryżem i spaghetti ze szpinakiem i wędzonym łososiem
Miłego dnia drogie panie!chcebycmama, mamasia, Laura, Martucha86, małaMyszka, lys, niecierpliwa, Maniuś, Amberla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy któraś wybrała wózek ROAN MARITA?
Mnie się strasznie podobają.
Jeżeli chodzi o wózek to będę miała od kuzynki, ale tak się zastanawiam czy tego wózka od kuzynki nie zostawić sobie w domu, a ja kupie sobie tylko spacerówke. Tylko jaka spacerówke?
Czy ktoś kupuje sama spacerowke?
Dzisiaj wreszcie wydrukuje sobie listę wyprawkowa od Cassie i czas zacząć skreślac, co mamy a czego brakuje. (A jeszcze duuużo brakuje).
Czas zacząć zaznaczać ciuszki od znajomych. Pogoda znów do d... wiec czas zająć się domem.
Poza tym czy tylko ja przesypiam cala noc bez pójścia na siku? Zasypiam o 23. i budzę się o 7. Pewnie to przez ułożenie dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:01
Laura, małaMyszka, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
KasiaeN. wrote:Witamy w 30 tygodniu!
Noc przespana super, pomijając oczywiście wycieczki do WC na siusiu, a było ich chyba z 6!Małą kopie od rana.Chyba też jest podekscytowana dzisiejszym badaniem
Ja w każdym razie doczekać się nie mogę! Zaraz wstawię obiad i zacznę się ogarniać powolutku. Dziś w menu zupa pomidorowa z ryżem i spaghetti ze szpinakiem i wędzonym łososiem
Miłego dnia drogie panie!?
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Magda Twój mąż ma chyba wybuchowy charakter? Najpierw gada później myśli.. Mój też czasami się tak zachowuje.. Jak chłop coś sobie zaplanuje to już koniec! Na szczęście jak teraz w ciąży prawie wcale się nie kłócimy.. Na szczęście trochę się ogarnął
Myszka śniło mi się dzisiaj, że byłyśmy razem na KTG!!! Jak mnie podłączyli to coś strasznie zaczęło wyć i okazało się, że to budzik mężamałaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Jestem po glukozie,ale czekam na drugie pobranie:)
Wcisnelam cytrynke i jakos poszlo:)
Siedze sobie u mamy na rentgenie i ogladam tv:p
O 11 ide na drugie pobranie i do domku:)
Cukier na czczo 86,mam nadzieje ze bedzie dobrze..
Dziewczyny,woda zatrzymuje mi sie w organizmie,co robic/?
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Jestem po glukozie,ale czekam na drugie pobranie:)
Zrezygnuj z soli.W jedzeniu i tak mamy jej dużo za dużo.małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Jestem po glukozie,ale czekam na drugie pobranie:)
Mi pomaga picie min 3 litrów wody niegazowanej dziennie, dieta bezsolna i odpoczynek.
A tak ogólnie witamy się w ostatnim dniu 29 tygodnia, jutro wskoczy już nam 3 z przodu super!!!
Muszę się pochwalić, wczoraj wieczorem pojawiła się na świecie moja pierwsza bratanica dzisiaj jadę ją zobaczyć i już nie mogę się doczekać
Laura ślicznie wyglądasz, ciąża bardzo Ci służy
Życzę wszystkim udanego i pogodnego dnia:)!!!Laura, lys, małaMyszka, Maniuś, zabka11, Weridiana, Paula_071, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Dziękuję Wam za miłe komentarze, troszkę make upu zdziałało cuda
A brzuszek tak naprawdę wydawał mi się mały ale po wczorajszej sesji faktycznie jak spojrzałam na zdjęcia to nie mogłam uwierzyć że taki duży
My za tydzień we wtorek mamy wizytę i robimy 3D i mamy nadzieję że synuś zechce się pięknie pokazać
Aaaa i chyba jednak w czerwcu zrobimy tą sesję brzuszka
Dziewczyny miłego i słonecznego dnia życzymy bo u nas jest dzisiaj pochmurnie jakoś tak szaro i buro....małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
A oto nasz słodziak, przytulak milusi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05e1c4ad606e.jpg
Wczoraj wieczorem wylizał mi stopy i ciągle podbródkiem pocierał niewiem ale on chyba czuje że dzidzia w drodzemamasia, 5ylwia, lys, małaMyszka, sylwucha89, niecierpliwa, Maniuś, zabka11, Neyla, witaminkab, Y lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Dzień dobry
Magda Twój mąż ma chyba wybuchowy charakter? Najpierw gada później myśli.. Mój też czasami się tak zachowuje.. Jak chłop coś sobie zaplanuje to już koniec! Na szczęście jak teraz w ciąży prawie wcale się nie kłócimy.. Na szczęście trochę się ogarnął
Myszka śniło mi się dzisiaj, że byłyśmy razem na KTG!!! Jak mnie podłączyli to coś strasznie zaczęło wyć i okazało się, że to budzik męża
Bardziej boję się ważenia... Bo nie udało mi się przybrać 2 kg a 4... No cóż... -
super krolis !
moj gigantyczny krolik ( mial byc miniaturka ) przezyl z nami 11 lat - klatke mial otwarta i caly pokoj do swojej dyspozycji ... a ile kabli zjadl to jego , a ile razy go prad pokopal to mu nikt nie zabierze)
tez tym pyszczkiem ocieral sie o wszystko , z teo co pamietam to kroliki zostawiaja swoj zapach znaczac swoj teren .
Laura - super wygladasz !
Laura, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość