SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla cieszę się, że mogłam pomóc
swoją drogą ciekawa jest ta różnica cenowa zależnie od koloru, dobrze, że chciałam niebieski bo akurat najtańszy
Laura a gdzie Ty masz taki fajny szpital??
rabarbar w dużych ilościach jest ponoc dla każdego szkodliwy bo zawiera dużo kwasu szczawiowego ale bez przesady, żeby aż taki straszny był żeby go unikac
ale się dziś opaliłam, niby starałam się siedziec w cieniu ale ramiona mi się i tak zjarałymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
My dzis bylismy z corcia na turnieju-dzis rowniez podium!!!wrocilismy zmęczeni i szczesliwi. Zjedlismy obiadek i sie lenimy....
Julcia odpoczywala, potem poszla do kolezanki, my z mezulkiem poprzytulalismy sie troche, mhhhh bylo bardzo przyjemnie
Teraz lenistwa ciag dalszy.
Jutro pobudka przed 6,odwoze Julcie na zielona szkole i jeszcze wczesniej musze skoczyc po swieze pieczywko na prowiant.
Jutro bede tez bombardowac ksiegowa telefonicznie odnośnie tych papieow do zusu ktorych jeszcze nie wysłała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 18:17
KasiaeN., Y, niecierpliwa, psioszka11, 0na88, Maniuś, małaMyszka, mamasia, apaczka, Amberla, kasiuleek, Martucha86, Laura lubią tę wiadomość
-
Witam w leniwą niedzielę
Wczoraj wieczór pełen wrażeńpanieński bardzo udany, kupa śmiechu i dobrej zabawy, był nawet "pan policjant" dziewczyny były zachwycone.. Ja się cieszę, że u mnie takiego specjalnego gościa nie było
Może na trzeźwo człowiek inaczej podchodzi do takich spraw
Zdecydowanie wolę oglądać mojego męża
Dla mnie impreza skończyła się o północy jak dziewczyny poszły do klubu..One do teraz się bawią
Trochę im się przedłużyło.. Leciutko im zazdroszczę takiej beztroski i szaleństwa, ale jestem szczęśliwa, że mam w brzuchu największe szczęście i to jest dla mnie najważniejsze
W domu byłam o 2 ale mały tak dawał czadu, że nie mogłam spać! Chyba nakręcił się od muzyki i tańca jak córcia Apaczki
Miłego wieczoru!psioszka11, małaMyszka, niecierpliwa, magda sz, apaczka, Katarka, Amberla, Laura, zabka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my, po dwoch komuniach i wyborach.
Jezdzilam na rowerze ktory kupilam na chrzesniaka, miny sasiadow bezcennez wielkim bebnem na rowerze, robilam probe wytrzymalosciowa hhehe. Juz nawet nie chce myslec ile zjadlam ale ilosci porazajace.
Sylwia ja tez czasami patrze sie z usmieszkiem na takie imprezy i wariactwa ale mysle sobie -co oni/one tam wiedza o zyciu- prawdziwe szczescie to mam w sobie.
Tez mam takie podejscie do pana policjanta, zdecydowanie wole swojego mena. Nawet juz chyba wole damski striptis bo meski to taki z deka pedalski. Nie kreci mnie jak obcy facet kreci dupa i obmacuje sobie klate. Z tego wszystkiego to najfajniejszy jest moment zaskoczenia panny mlodej ze o kurcze policja?
Milego wieczorku
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, nie było mnie tu parę dni,ale starałam się podczytywać. Spędziliśmy fajny weekend z rodzicami po ich powrocie z UK. Leon dostał cudne ciuszki od nich, teraz mam już stertę do prania,ale nie mogę się zabrać. Dziś pojechaliśmy z rodzicami na obiadek na dobrego smażonego pstrąga w ramach prezentu na dzień Matki.
Wróciliśmy niedawno do Wro i zwariuję za chwilę, ponieważ potrzebuję cukru i węglowodanów- tak mi się chcę coś słodkiego,że zaraz włosy z głowy wyrwę!!! Oczywiście nie mam nic w domu!!!Poszliśmy z psiurem na spacer poszukać sklepu,ale nic- zielone świątki dziś i wszystko zamknięte!
Nie mam nawet mąki,żeby zrobić cokolwiek- ehhh.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
surowy rabarbar jest niezdrowy ze wzgledu na kwas, ale w cieście czy ugotowany w kompocie jest okej.
Dziewczyny co bierzecie na zgage? ja wczoraj wprawdzie po zestawie z McDonalda
myślałam, że zgaga nas zabije
ale ostatnio nawet po bułce z masłem miewam i chyba to sie nasilamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magd wrote:Iys bo widzę, że i tabletki i saszetki sa dostępne, co polecasz?
Zdecydowanie gaviscon w płynie (zawiesina)
http://www.doz.pl/apteka/p53843-Gaviscon_o_smaku_miety_zawiesina_doustna_150_mlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 21:15
małaMyszka, Magd lubią tę wiadomość
-
ja chyba też cierpię na zgagę, ale nie taką że rura pali, tylko mam ucisk w klacie, mega ból i brak tchu.
Wypijam szklankę lub dwie zimnego mleka i powoli przechodzi.Magd, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Potrzebuję Waszej pomocy. Od lat mamy wybrany wózek. A teraz to chyba padnę jak nie poznam opinii kogoś postronnego.
ten znalazłam dzisiaj i oszalałam...
a tego chcemy od zawsze...
I teraz który wybrać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 21:23
Laura, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Myszko śliczny jest ten w kropeczki, ale pewnie mniej praktyczny od szarego, nie wiem jak to jest z brudzeniem się wózków, ale moze lepiej oszczędzić sobie takiego ryzyka, ze potem będziesz czyściła, prała itd a ten szary jest widać bezproblemowy pod tym względem, ale to moje pragmatyczne podejście:)
-
Magd wrote:Myszko śliczny jest ten w kropeczki, ale pewnie mniej praktyczny od szarego, nie wiem jak to jest z brudzeniem się wózków, ale moze lepiej oszczędzić sobie takiego ryzyka, ze potem będziesz czyściła, prała itd a ten szary jest widać bezproblemowy pod tym względem, ale to moje pragmatyczne podejście:)
bosa lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:też się tak zastanawiam właśnie ... tym bardziej, że jeździć będziemy w sezonie jesień/zima, więc każda kałuża, deszcz, śnieg itp będzie moją zmorą...
A Tobie się tak te kropki głównie podobają?
To może też kropki, ale białe na czarnym, ten się nie będzie brudził.
http://tako.net.pl/grafik/allegro/groszki/ll4.jpg