SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A i zamówiłam wczoraj taka oto sukienkę na lato http://allegro.pl/show_item.php?item=5250443687 koralową
tania ale na okres letni ciąży bedę miałaCassie, zabka11, 0na88, chcebycmama, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPulpecja wrote:Hej dziewczynki
tylko od wczoraj nie byłam na forum, a nadrobić nie mogę. Jutro już wracamy, dałam radę w aucie, myślałam, ze będzie gorzej.
Cassie, mam do Ciebie pytanko. ile tego soku dziennie pijesz? Chodzi mi o ten na poprawę wyników krwi. Kupiłam sobie tutaj cztery butelki tylko nie wiem ile mam tego pić.
Miłego wieczoru
Dziennie pol szklaneczkimagda sz, Pulpecja, małaMyszka, Paula_071, bosa lubią tę wiadomość
-
Laura pokoj rodzinny to taki po porodzie czy do porodu?
U mnie w szpitalu mamy sale porodowe jednoosobowe, poporodowe na poloznictwie 2 osobowe. Zastanawiam sie nad wykupieniem takiego rodzinnego poporodowego. A polozna u nas 1500 zl to mega duzomałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Ale cisza tutaj, wszyscy śpią.
Dzisiaj zapowiada się znów beznadziejna pogoda...
Na śniadanie pyszna jajecznica ze szczypiorkiem. I kanapka z sałata i pomidorem.
Miłego dnia dziewczyny!0na88, niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, Laura, bosa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Witamy sie w III trymestrze u nas slonecznie
Wczoraj burzliwy dzien klocilam sie z moim az wieczorem wpadlam w histsrie i płakałam ale na szczescie juz ok
Milego dniamamasia, małaMyszka, Laura, kasiuleek, bosa, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej, hej
u nas w końcu postępy wyprawkowe, ale się cieszę, bo pokoik w końcu zacznie wyglądac, że czeka na naszego Synka
wczoraj zamówiliśmy leżaczek, akurat jest spoko promocja więc żal było nie wziac
http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1,p1079959039,swiat-niemowlaka-p
zamówiliśmy też łóżeczko, chcieliśmy stacjonarnie kupic bo cena niższa niż w necie ale okazuje się, że to nie takie proste... czas oczekiwania 4tyg! ale spoko, poczekamy, mamy czas
Kupiliśmy też trochę ubranek, pieluch tetrowych i flanelowych, kocyk, lampę do pokoju Maluszka... ale to wszystko kropla w morzu
cudowne są te zakupy, mogłabym nie wychodzic z dzieciowych sklepów
my dziś grillujemy, pogoda piękna, oby się taka urzymała
miłego dnia koleżanki
niecierpliwa, Pulpecja, mamasia, małaMyszka, Laura, Amberla, Cassie, Maniuś, bosa, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej ,
pogoda dramatyczna , az nie moge sie zebrac zeby wyjsc z psem ..
wstalam kolo 7 w niedziele ... nie do wiary
maz wrocil o 5 rano - pijaniusienki .... zero pozytku dzis z niego bedzie
u mnie tez postepy w wyprawce , zlozone lozeczko , komoda , regal , od jutro zaczne wykladac te rzeczy apteczne , pieluchy itdd... i zobacze co mi brakuje.
kolejne zakupy przy najblizszej pensji , swoj limit juz wykorzystalam .
gdzie jest wozek ?nie moge sie go doczekac...
milego dnia dziewczyny !
Pulpecja, mamasia, małaMyszka, Laura, gianna88, bosa lubią tę wiadomość
-
hej, ja również witam się w trzecim trymestrze, nie moge uwierzyć
zaraz śniadanie, pakowanie auta i w drogę.
Dzięki Cassie za odpowiedź, mam nadzieje, ze wyniki pójdą w górę.
Ja mam tak połowę wyprawki. jeszcze apteka, pieluchy tetrowe, flanelowe, prześcieradełka, no i na końcu wózek. Ciuchów mam całkiem sporo, kołyska jest, łóżeczko czeka na odbiór od znajomych, potem pomyślę nad materacykiem, ale to dopiero jak z kołyski wyrośnie, a no i jeszcze przewijak i wanienka
Mam nadzieje, że zdążę się ze wszystkim ogarnąć.
Miłego dnia wszystkim.niecierpliwa, 0na88, mamasia, małaMyszka, Laura, gianna88, Paula_071, Cassie, Maniuś, kasiuleek, aaaaga, bosa, psioszka11, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej! U nas tez pogoda beznadziejna, pada od rana. Ja wczoraj po 19 odplynelam, wstalam tylko na szybki prysznic myslalam, ze troche mnie rozbudzi, wrocilam do wyrka i dalej odplynelam i tak do 2 w nocy, bo jak obudzilam sie na siusiu to ciezko bylo mi zasnac, ale jak juz Julka dala 2 kopniaczki to od razu zasnelam.
Dzis rano jak zawsze po przebudzeniu dalam reke na brzuch i po chwili dostalam takiego gonga, ze az mi reka odskoczyla
Czas na kawke zeby sie troche obudzicMilej niedzieli
KasiaeN., mamasia, małaMyszka, Laura, gianna88, Paula_071, Cassie, bosa, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
hej ho!
Rosół już pyrka, kompot się chłodzi, mizeria gotowaJeszcze tylko kotlety zostało mi rozbić. Pogoda beznadziejna, zimno i pada.Gdzie jest słońce?????
My już po śniadaniu, teraz Adam wybiera się do swojej mamy na wcześniejszy Dzień Matki bo we wtorek nie da rady się z nią spotkać a ja muszę się doprowadzić do porządku w tym czasie.
Jutro zaczynamy 30 tydzień!<szok> No i zobaczymy się z naszą Martą :)Wciąż zastanawiam się czy robić to USG 4d.No zobaczymy, do jutra do 15.00 mam czas.
Miłej niedzieli!niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, Laura, gianna88, Cassie, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość
-
Witamy w 31 tc i wg belly ósmym miesiącu,
juz po sniadanku, zaraz do kościoła, na cmentarz, wybory i do teściów na obiad
milej niedzielki
niecierpliwa, Laura, małaMyszka, KasiaeN., gianna88, 0na88, Cassie, Maniuś, kasiuleek, bosa, Katarka, psioszka11, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Witam się w piękny i słoneczny dzień!!!
Noc taka sobie. Po 22 już byłam w łóżku. A przed 2 mąż postanowił wziąć prysznic i lał wodę z godzinę chyba!!! Wściekła poszłam do łazienki zobaczyć czy coś tam się stało?!!!
Dzisiaj wstałam po 8, a budziłam się co dwie godziny...
Już zjadłam śniadanie i czekam aż szanowny pan wstanie i też zje. Potem spacerek, urna, obiadzik i może jeszcze jeden spacerek na wieczór...gianna88, Laura, bosa, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U nas piękny dzień się zapowiada, słoneczko świeci
Magda pokój rodzinny po porodzie żeby mąż mógł być z nami cały czas czyli całe dwie doby
A sale porodowe są jednoosobowe i dla męża jest tam specjalny MEGA wygodny fotel, zasiądzie na nim jak król na troniei będzie z nami tak długo aż urodzimy, no i oczywiście będzie mógł kamerować lub robić zdjęcia.
Póżniej będzie mógł byc wszędzie z malutkim nawet przy szczepieniach ipt.
Myślimy że to dobry wybór szpitala i że będzie dobrze, tak jak nam wczoraj powiedziała pani połoznamałaMyszka, KasiaeN., bosa, magda sz, mamasia lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Hej, hej
u nas w końcu postępy wyprawkowe, ale się cieszę, bo pokoik w końcu zacznie wyglądac, że czeka na naszego Synka
wczoraj zamówiliśmy leżaczek, akurat jest spoko promocja więc żal było nie wziac
http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1,p1079959039,swiat-niemowlaka-p
zamówiliśmy też łóżeczko, chcieliśmy stacjonarnie kupic bo cena niższa niż w necie ale okazuje się, że to nie takie proste... czas oczekiwania 4tyg! ale spoko, poczekamy, mamy czas
Kupiliśmy też trochę ubranek, pieluch tetrowych i flanelowych, kocyk, lampę do pokoju Maluszka... ale to wszystko kropla w morzu
cudowne są te zakupy, mogłabym nie wychodzic z dzieciowych sklepów
my dziś grillujemy, pogoda piękna, oby się taka urzymała
miłego dnia koleżanki
Dzięki GiannaTeż planowałam kupić ten leżaczek, tylko używany... Ale u mnie w Krakowie, używane koło 250 a ten nowy 299... więc może jednak kupię nowy
I tak go sprzedam najdłużej po roku
małaMyszka, bosa, gianna88 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Laura fajna sprawa! Gdyby nasz szpital oferowal takie udogodnienia tez bym sie nie zastanawiala
U naszym mieście nie zdecydowałabym się raczej na lekarza jak i szpital.
Nie ma takich udogodnień niestety, jak i dobrych lekarzy!małaMyszka, niecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
A powiedzcie mi, bo zgłupiałam... bo z racji ostatnio intensywnych znów bóli, postanowiłam spakować torbę do szpitala... i uświadomiłam sobie, że brakuje mi paru rzeczy. Wiem, że kiedyś była dyskusja o majtkach... tylko nie pamiętam co pisałyście czy lepsze jedno czy wielorazowe, siateczkowe czy jakie? Dodam że ja będę mieć CC.
małaMyszka, bosa, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:A powiedzcie mi, bo zgłupiałam... bo z racji ostatnio intensywnych znów bóli, postanowiłam spakować torbę do szpitala... i uświadomiłam sobie, że brakuje mi paru rzeczy. Wiem, że kiedyś była dyskusja o majtkach... tylko nie pamiętam co pisałyście czy lepsze jedno czy wielorazowe, siateczkowe czy jakie? Dodam że ja będę mieć CC.
małaMyszka, Neyla, bosa lubią tę wiadomość