SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:lys - dostałaś już ten śpiworek? http://allegro.pl/mamo-tato-sliczne-spiworki-kolekcja-serca-i5105411339.html
Byłam w Kiku, za 39zł są śpiworki, ale były akurat dwa jakieś brudne. Będę musiała polować, chociaż jak dla mnie to są za duże ok. 80cm i boję się że dziecko mi wpadnie do środka. Będzie na później jak podrośnie:)
Tak i jestem zadowolona. Śpiworek ma 2 napy u góry dlatego możesz regulować długość. Jeżeli chodzi o grubość to jest dość gruby, więc na lato nie pasuje. Np. drugi śpiworek, który mam z firmy Feretti wydaje mi się cieńszy, ale jest za to za długi na poczatek bo jest na 85 cm. Zaraz Ci wrzucę zdjęcie zdjęcie dwóch obok siebie bo widać różnicę.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
u mnie dziś słoneczniecałom noc nie mogłam spać bo śniły mi się truskawki więc z samego rana wyskoczyłam po truskawki u mnie już po 9,50 a jak u was cenowo wyglądają. caly kg umyłam z cukrem i cos czuje ze zaraz go nie bedzie.
A jeszcze skoczyłam do rosmana
i jest promocja chusteczek pampersa 4 opakowania za 19,99 z karta rosne oraz krem sudocrem 125 za 14,99
czy ktoś z was używał chusteczek bebydream ja dziś kupiłam 30 sztyk za 1,99 i za stanawam się co za taką ceną moze być ?magda sz, bosa, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Ainer nerwowa jestes. Najpierw zapytaj sie tesciowej czy to powoedziala bo jesli nie oskarzysz niewinna osobe.
moja tesciowa i niewinność- te słowa nie idą w parze. To jest całkiem w jej stylu, bo to jest fałszywe babsko!!!Wole żeby ktoś mi powiedział w twarz "ale się spasłaś" niż do obcych za plecami obrabiał tyłek. A moja teściowa nie liczy się nigdy z uczuciami innych najpierw gada, później myśli..chociaż czasami mam podejrzenia, że wcale nie myśli....
pogoda się popsuła znowu, chmurzyska przyszły, na obiad risotto z grzybami i zero planów na dzisiaj. Nie wiem co tu robićbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ten w serduszka jest fajny, bo jest mały, ale jak mówisz, że jest grubszy to średnio pasuje na w miarę wakacyjną porę. Chyba też zamówię ten otulaczek
Tak, ja myślę że ten otulaczek będzie super na sierpień i ew. cieplejsze dni września. On jest bardzo cieniutki, taka szmatka bez żadnych ociepleń, a dziecko będzie czuć się bezpiecznie takie opatulone.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Tak, ja myślę że ten otulaczek będzie super na sierpień i ew. cieplejsze dni września. On jest bardzo cieniutki, taka szmatka bez żadnych ociepleń, a dziecko będzie czuć się bezpiecznie takie opatulone.
Położna też mówiła, że super się sprawdza do karmienia dzieci, jak maluch ma tendencję do zasłaniania sobie twarzy albo wkładania palców do buzi. A tak się go opatuli i skupia się tylko na jedzeniubosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Położna też mówiła, że super się sprawdza do karmienia dzieci, jak maluch ma tendencję do zasłaniania sobie twarzy albo wkładania palców do buzi. A tak się go opatuli i skupia się tylko na jedzeniu
Dokładnie, no i ten otulaczek jest na rzepy więc można opatulić szczelnie lub zostawić więcej luzu.Paula_071, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Truskaweczki
ja dziś na śniadanie zjadłam miskę truskawek ale powiem Wam że to jeszcze nie jest to, bardzo wodniste.
Właśnie się biorę za tort dla chrześniaka, śmietankowo-truskawkowy właśnie. W planie był z masy cukrowej ale powiedziałam ciotce że już nie dam rady zrobić tortu na 30 osób, jak nie więcej. Także będzie torcik z cukierni a mój będzie dodatkowy.
Na chrzciny Majeczki zrobię taki że rodzinka oszaleje
Zapomniałam o otulaczku! niech no wrócę do wawy, alegro będzie mojePaula_071, niecierpliwa, lys, bosa, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
witamy sie w III trymestrze
zasiadłam z kawką zeby was spokojnie poczytac.
od rana miałam nawet ok samopoczucie wiec kręciłam sie w domu - sprzatanie, pranie, obiad dwudaniowy... ugotowałam od razu na jutro, bo jutro rano jedziemy na turniej i jak wrócimy po południu to obiadek bedzie gotowy do podgrzania.
w planach jeszcze dzis ryz zapiekany z jabłkami
Klara kopie, ach jak przyjemnie - udaję sie do lekturyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:08
lys, niecierpliwa, bosa, Maniuś, Martucha86, małaMyszka, mamasia, magda sz, Cassie, Laura, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Ktoras z Was pytala o cene truskawek, u nas sa po 8-9/kg, a mamuska dzis kupila po 5 zl z wczoraj, a byly naprawde pyszne
Magda.sz truskawy niestety w tym roku takie beda bo nie ma slonca na tyle.
W ogole jakas ta wiosna niemrawa, koncowka maja jest a cieplych i upalnych dni bylo co kot naplakalbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Meble w pokoju małego się montują
Panowie już zainstalowali szafę i komodę, w poniedziałek przyjdą dokręcić klamki i przywiozą jeszcze regał, bo dzisiaj się z nim nie zabrali. Bardzo fajnie wyszło z tą zielenią
W poniedziałek jak będzie wszystko gotowe wrzucę fotki.
Zamówiłam łóżeczko, zwykłe białe. Zastanawiam się teraz nad materacem. Sami mamy z MateracedlaCiebie i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nie wiem czy juniorowi nie zamówić takiego: http://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/rodzaj_materaca/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.htmlbosa, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewczyny,
Ja mam usztywniany rożek i śpiworek 80 cm po Hani a w tygodniu kupiłam śpiworek mniejszy 67cm.
A dziś moja STUDNIÓWKA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 15:49
Kkarolinaaaa, Paula_071, lys, Maniuś, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86, ainer85, małaMyszka, mamasia, magda sz, zabka11, Laura, kasiuleek lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Ona88-tez kiedys gralam w simsy,moja corka wlasnie chce dostrac the sims 4 na playstation z okazji dnia dziecka -mysle ze jejkupimy, to przy okazji sama chetnie pogram
Kaaarolina-matko ale mialyscie pomysly z tymi simsami !!!patologia hahaha;)
Miru - ja poprzedniego zwolnienia nie moglam sama zaniesc bo jeszcze kilka dni bylo obciazeniem pracodawcy, a reszta juz na Zus.teraz dostalam kolejne i wlasnie po to zeby przyspieszyc wszystko, zawiozlam do zusu. Nie przyjeli go ode mnie bo jeszcze druku Z3 od pracodawcy nie dostali....ksiegowej wczorajnie bylo, w poniedzialek ja opiernicze, jesli oczywiscie sie dodzwonie,.....małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość