SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój synek to prawdziwy gentleman ani razu nie kopnął mnie tak żeby coś zabolało
a rusza się często.. może dlatego, że jest nisko i do żeber ma daleko, zazwyczaj czuję go na środku brzucha w okolicach pępka..
Dzisiaj panieński, mój synuś będzie jedynym mężczyzną na imprezieteraz dylemat! W co mam się ubrać! Do 14.30 mam czas więc chyba już zacznę przeszukiwanie szafy
niecierpliwa, bosa, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się wkurwi..... z rana!!!! Gadałam sobie własnie na fb z koleżanka z mojego miasta rodzinnego, która spotkała moją teściową w pon. I ta wiedźma moja teściowa nagadała jej, że jestem gruba!!!! no kurwa jak można o babie w ciąży gadać, że jest gruba??!!! tym bardziej, że w ciąży przytyłam raptem 5 kg!!! Siedziała tu dwa tygodnie i pierdoliła ciągle że dobrze wyglądam, że nie przytyłam, że w ciąży z Blana byłam większa, a tam pojedzie i obcym rozpowiada, że jestem gruba!!!! A najlepsze jest to że sama wygląda jak święty mikołaj!!! ma może metr pięćdziesiąt w kapeluszu brzuch jak ja teraz, tyłek większy i bardziej odstający niż kim kardashian a wiedzmisko pójdzie i mi dupę obrabia!!ojjj zjebie jak psa, niech tylko zadzwoni!!!
mamasia, 0na88, bosa, małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:A ja nie skończyłam pisać, ale zostało mi tylko podsumowanie, więc do śniadania jak znalazł...
Poszłam z małą na pisku, wykąpałam się i leżę w łóżku.
Mąż uwalił się na kanapie - nierozłożonej... I pewnie będzie mi marudził dlatego go nie obudziłam?! Budziłam chyba z 10 razy i nic, więc jak się zorientuje gdzie jest to przyjdzie...
Czekam tylko aż mały da znać i idę spać...
Chociaż coś niechętnie chce fikać... Nie wiem czy to nie są powody do zamartwiania się...
A no i pytanie: Dziewczyny które używają stetoskopu, w którym miejscu słyszycie serduszko?
Wszystko zależy od ułożenia dziecka. Nie martw się, może dzidziuś odpoczywa teraz, na pewno szybko wróci do fikolkow.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
ainer85 wrote:Ale się wkurwi..... z rana!!!! Gadałam sobie własnie na fb z koleżanka z mojego miasta rodzinnego, która spotkała moją teściową w pon. I ta wiedźma moja teściowa nagadała jej, że jestem gruba!!!! no kurwa jak można o babie w ciąży gadać, że jest gruba??!!! tym bardziej, że w ciąży przytyłam raptem 5 kg!!! Siedziała tu dwa tygodnie i pierdoliła ciągle że dobrze wyglądam, że nie przytyłam, że w ciąży z Blana byłam większa, a tam pojedzie i obcym rozpowiada, że jestem gruba!!!! A najlepsze jest to że sama wygląda jak święty mikołaj!!! ma może metr pięćdziesiąt w kapeluszu brzuch jak ja teraz, tyłek większy i bardziej odstający niż kim kardashian a wiedzmisko pójdzie i mi dupę obrabia!!ojjj zjebie jak psa, niech tylko zadzwoni!!!
ja bym też zwróciła uwagę, bez przesady.
ale coz zrobić, tacy juz są ludzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 11:29
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Zmotywowałyście mnie tym praniem ciuszków dla bąbla, więc wczoraj zapuściłam dwie pralki. Po jakiś warsztatach miałam próbki loveli to stwierdziłam, że przetestuję zapach (po odczuciach Madzi z zapachem moczu
), ale dla mnie jest ok i po wczorajszej szkole rodzenia zajechaliśmy z mężem do biedrony i kupiliśmy mleczka do prania i odplamiacz, były tylko dwa do białego i dwa do koloru, więc wzięliśmy wszystkie
Paula_071, Cassie, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karkówka się piecze, tarta na słodko zrobiona,sałatka zrobiona!
Jeszcze kurczaki ala kfc, ciasteczka z ciasta francuskiego z serem,szynką i kukurydzą i bedzie wszystko
Najgorzej sie zabrac za kurczaki...;p
Lubie szykowac coś dla gosci
Wiecie co wczoraj piepsznełam?
Leżymy z mężem juz w łóżku, rozmawiamy, no i mówie
-5 sierpnia bede miała ciąże donoszoną,wiec jeżeli nie urodze do 15 sierpnia to umyje nogi.
-mąż zaczał sie smiac i mówi -to juz wtedy to ja ci te nogi umyje
-jakie nogi?
-zacytował to co powiedziałam
...
Wybuchłam smiechem jak głupia!
Chciałam powiedziec ze umyje PODŁOGI ! (w sensie ze na kolanach;p)jesslin87, magda sz, mamasia, bosa, małaMyszka, Y, zabka11, Laura lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane, mialam ciezka noc, Sunia po tym leku na ciaze urojona rzucala sie po lozku, wiadac bylo ze ja boli, glasialam ja cala noc po brzuszku, pozniej miala maraton sypialnia moja i rodzicow, nie mogla sobie miejsca znalezc. Znalezlismy tez jej legowisko do rodzenia...wywalila taka dziure pod stolem ogrodowym, reczniki tam posciagala, szmatki. Mama dzis kupila jej maskotke malego pieska i teraz lazi z nim wszedzie. Po wczorajszej dawce antybiotyku widze ze ma mniejszy obrzek gruczolow takze mysle ze przejdzie jej. Nad ranem jak chcialam odespac to Majeczka zaczela mi pombardowac brzuchola, Karolina ja moje kosci sa w oplakanym stanie, szczegolnie prawe zebro i lewe biodro
W pon rano pojde chyba na crp i posiew bo ciagle mysle o tych moich leukocytach...bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys - dostałaś już ten śpiworek? http://allegro.pl/mamo-tato-sliczne-spiworki-kolekcja-serca-i5105411339.html
Byłam w Kiku, za 39zł są śpiworki, ale były akurat dwa jakieś brudne. Będę musiała polować, chociaż jak dla mnie to są za duże ok. 80cm i boję się że dziecko mi wpadnie do środka. Będzie na później jak podrośnie:)bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
O raju, co się dzieje w sklepach w związku z jutrzejszym wolnym dniem, myślałam, że mi w tesco Ci ludzie brzuch zgniotą tak się na wszystko rzucają
i z tego wszystkiego nawet nie popatrzyłam na ciuchy, a do dziś promocja F&F 30% taniej
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość