SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja mam za tydz wizytę na nfz, mam nadzieję że da mi skierowanie na wszystkie badania, a 18.12 idę prywatnie do babki która koło mnie w przychodni też na nfz przyjmuje i ma bardzo dobre opinie (tylko w grudniu już nie ma terminów) więc będę chciała trochę prywatnie trochę na nfz do niej chodzić
Mam nadzieję, że tego 18.12 będzie widać serducho - w końcu wtedy zacznie się 8 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 11:10
-
Witam
Melduję się i ja w ciąży-jeszcze nie mogę w to uwierzyć dostałam prezencik na 30ste urodziny,a w sierpniu mamy z mężem 3 rocznicę ślubu:-)
Byłam wczoraj u ginekologa: ciąża potwierdzona ładnym przyrostem bety i ładnym progesteronem,więc jestem dobrej myśli
Z racji dwóch poronień:ciąża prowadzona przy Acardzie,luteinie i zastrzykach w brzuch
Pozdrawiam WszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:55
-
Witam wszystkie brzuchatki Melduję się i ja. Dziś zrobiony test i dwie kreski. Nie dowierzamy z Mężem, jakaś bajka... Musimy się oswoić
Belly wyznaczył termin porodu na 13 sierpnia To pierwsze dane, które mam. Dziś zadzwonię do gin i umówię się na wizytę. A w sierpniu wypada nasza druga rocznica ślubuBrawurka84 lubi tę wiadomość
-
witam nowe sierpnióweczki ja tez byłam wczoraj na NFZ ale do swojego lekarza ide dopiero 12 grudnia....a wczoraj był tylko pęcherzyk..ale jakos nie za bardzo pasuje mi na ten fundusz a pozatym juz przyzwyczaiłam się do lekarza do którego chodziłam w pierwszej ciązy...wizyta 150 zł ale jakos u niego najlepiej się czuje