SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też biorę luteinę,dwa razy po 2 tabletki.Pomimo tego,że bez niej i tak mam bardzo wysoki progesteron:58 w 3 tygodniu i 6 dniu był,więc ponad normę.
W każdym razie teraz czekam spokojnie do usg z serduszkiem,za 2 tygodnie -
Kochane sierpnióweczki? czy ktoras z Was miala plamienie implantacyjne? jesli tak to kiedy?
Bo ja bylam siku i jak sie wytarlam to na papierze byl sluz zabarwiony na brazowo a dzis mam termin @ jesli cykl mialby trwac 30 dni (czasem jest 31) no i nic wiecej, troszke mnie muli w brzuchu ale odrobine i przestaje -
nick nieaktualnyMalagosia ja biorę jedną tabletkę luteiny 50 mg rano i jedną wieczorem i duphaston 3x1.Na ból brzucha luteina powinna pomóc.
PrezesGąska to moja 3 ciąża i w żadnej nie miałam plamienia implantacyjnego,ale wiem że dużo dziewczyn ma.
Staraczka24 ja się mam kiepsko bo tsh 3,49 do tego infekcja i ja tu się cieszyć ciążą,jak to ciągłe obawy...Może jutro będzie lepiej. A Tobie jak leci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:09
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
czekoladowa czyzby grzybek cie dopadl ? ja nawet wspolzyc nie chce bo sie boje wlasnie ze mi sie grzybek od podraznienia rozwinie o masakra ;/
ja sie mam dobrze trohe mnie mdli z przejedzenia wlasnie ale tak to jest ok
w poniedzialek wizyta nie mozemy sie juz doczekac, chce isc sie dowiedziec czy jest wszyskto ok i czy mozemy jechac do niemiec na swieta d odziadkow.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Hej,
ja dzisiaj byłam na drugiej wizycie (na pierwszej zrobił mi usg ale nie było nic widać). pokazałam mu wynik bety (380) powiedział że ok. więcej bety mam nie robić, chyba że zacznę tfu tfu plamić. dał mi skierowanie na podstawowe badania: moc, morfologia toxo itd i mam przyjść ponownie do niego za tydz a najlpiej za dwa. wtedy mi zrobi jeszcze raz usg i powinno już być coś widać.
Obecnie jestem w ok 4 tyg ciąży ( o.m. 02.11, ovu ok 15.11)
Czy wy też tak macie że się stresujecie i non stop myślicie czy będzie dobrze? bo ja tak mam, wiem że muszę się opanować i uspokoić bo to nie jest dobre...Poli