SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Czekoladowa tak grzybek jest od prpgesterpnu bo jest większe ryzyko infekcji bo jest inny śluz.
Wiem że za dużo się nie dowiem, ale chce iść poza tym mężu mi nie da żyć bo się martwi skorczami.
Poli też tak mam martwię się czy wszystko ok, czy to nie pozamaciczna..
Maaadzik my chcemy znać, czujemy ze to będzie córka.
Iys witamylys, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hej dziewczynki:) Mi trochę przesżły obawy, już się nie martwię za każdym razem gdy coś lekko zaboli. W końcu przed nami jeszcze dobrych 8 mies. więc nie możemy się tak cały czas stresować bo się wykończymy i dla maluszków to też niezbyt dobre
My chcemy znać płeć, mój to nawet żałuje że tyle jeszcze czasu minie zanim się dowiemy -
Ja się śmieję z mojego, bo niby wie że wszystko trwa tyle czasu ale cały czas go zaskakuje, że np. jeszcze nie zobaczy serducha, dlaczego ginekolog nie będzie przez brzuch badał tylko od środka że tak powiem
Ale w sumie go rozumiem, bo ja czuję że coś się dzieje a on nie, więc chciałby zobaczyć. Musi jeszcze trochę poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 08:45
-
nick nieaktualnystaraczka24 no właśnie zaczęło się po tym jak zaczęłam brać luteine:/ Już za mną dwie tabletki natamycyny , a poprawy zero:/
Co do obaw to ja chyba będę ciągle miała,dzisiaj np martwię się czy przypadkiem płód nie obumarł bo już mnie piersi prawie nie bolą...Zwariować idzie...
A o płci to nawet jeszcze nie myślę,dla mnie każdy kolejny dzień w ciąży to dużo...
Ale to chyba tak już musi być...po przejściach... -
mi plec jest obojetna, byle bylo zdrowe
futuremama a maz byl przy badaniu dowcipnym tzn usg ?
ja nie chcialam mojego brac bo nei wiem zy mnei to nie bdzie krepowalo ale powiedzial ze on tez wchodzi bo on chce i koniec kropka tak ustalilismy ze najpierw wejde sama bo ginka pewnie bedzie chciala mnie zbadac a na usg go zawolamNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
czekoladowa ja po luteinie bardzo czesto miala mgrzybka srednio 4-5 razy w roku ! dlatego teraz biore duphaston i mam swiety spokoj
a moze zle umylas rece przed wlozeniem lutki, i juz jest mozesz zakupic rekawiczki lateksowe i jak wkladasz to codziennie nowa rekawiczka, ja tak robilam jak mialam grzybka zebynei dawac nowych bakteriiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:32
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dowcipne dopiero za tydz ale mąż z góry powiedział, że nie może przy tym być bo nie zniósłby jakby widział że jakiś facet mi tam grzebie
Co prawda idę do kobiety (pierwszy raz, zawsze miałam facetów) ale i tak zabiorę go na USG jak już będzie przez brzuch -
paulina a z jakigo powodu bierzesz duphaston ?
ja tez biore 2x1 cycki troche bola ale nie tak bardzo. ja biore bo mialam stymulowanhy cykl i w badaniach mi wyszla niedomoga lutealna wiec musze brac.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.