SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki. Było goraco u nas widzialam. Ja w czwartek wizyta i troche sie boje bo wczoraj polozna na szkole powiedziala ze to spojenie tak boli bo malutka jest na 5 centylu i wplywa w kanal rodny. Polowy cwiczen juz nie robie bo boli jak cholera. a co do pieskow to wyobazcie sobie pojechalam do rodzicow i zostawilam moich mezczyzn z sunia w domu. Nie bylo mnie od soboty do poniedzialku i zaczela siusiac w domu. Wrocilam i czysto. Cholera mala tak tesknila ze nad pecherzem nie panowala w nocy:-( i niech mi ktos powie ze yorki sa tepe. Milego dnia!
małaMyszka, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Martucha,moze pij bawarke?
ale rozmiar piersi chyba nic do tego nie ma, dla mnie tez piersi nic a nic sie nie zmieniły, nosze staniki które nosiłam przed ciążą,a mleczko jednak wyciekło
Moj szwagier mial kleszcza jakos 2 lata temu i pojawil sie rumień od poczatku uda az do kolana..lezal na zakaznym,ale wszystko skonczylo sie dobrze:)
Ja na szczescie ani razu nie mialam kleszcza a jestem dzieckiem lasuod malego po krzakach,lasach,na obozy jezdzilam itp.chyba cos w tym jest ze jednych sie lapia innych nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:48
małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Suwaczek mi sie zacial
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziś popołudniu wizyta. 3majcie kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:47
małaMyszka, Maniuś, maaadzik1207, Paula_071, niecierpliwa, psioszka11, Amberla, lys, Laura, Neyla, mamasia lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Niecierpliwa to widze ze trafilas na farmaceutke lecaca na gotowcach na studiach, ja kiedys trafilam na taka co nie chciala mi sprzedac kwasow dha- bo w ciazy to nie powinno sie wg niej hahha rece mi opadly.
Karolina to sie zaczyna, ogolnie piwo bezalkoholowe pobudza karmi, bavaria- mozecie sprobowac czy cos zdziala.
Psioszka super foty i to z humoremza pare lat bedzie- kochanie dzieci juz poszly spac, napijemy sie eral grey? Heeh
Martucha gdzie kleszcze u czlowiekow sie wbijaja? Mi kiedys lazil po szyji ale nie wbil sie, u psow to z daleka rozpoznam te biale dupy z krwia, teraz duzo spedzam ppd drzewkiem w parku i bije sie holernie o te kleszcze, moja ciocia bedac w ciazy zlapala kleszcze i jak kuzwa na zlosc borelioza..jadac na lekach ciaze donosila ale nie ma szans na kolejne dziecko takze uwazajcie kochane.
małaMyszka, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:
Ja na szczescie ani razu nie mialam kleszcza a jestem dzieckiem lasuod malego po krzakach,lasach,na obozy jezdzilam itp.chyba cos w tym jest ze jednych sie lapia innych nie...
A ja wręcz przeciwnie. Będzie jeden kleszcz w lesie i wejdzie na mnie. Będzie jeden komar w mieści i też mnie ugryzie.Martucha86, małaMyszka, psioszka11, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kkarolinaaaa wrote:Martucha,moze pij bawarke?
Moj szwagier mial kleszcza jakos 2 lata temu i pojawil sie rumień od poczatku uda az do kolana..lezal na zakaznym,ale wszystko skonczylo sie dobrze:)
Kleszcze....na bank coś w tym jest, z grupy 12 biwakujacych osób tylko ja złapałam 4 kleszcze...słodka krew ; )hehe
Reszta ZERO!małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Moj szwagier mial kleszcza jakos 2 lata temu i pojawil sie rumień od poczatku uda az do kolana..lezal na zakaznym,ale wszystko skonczylo sie dobrze:)
Wbił się pod kolanem... A ja go ogoliłam... Po kąpieli sprawdzałam czy wszystko gładziutkie i dogolone, patrzę a tam czarna kropka... Mąż go wyciągał i na szczęście nic nie zostało... Teraz mi tak zostało, za każdym razem jak golę nogi to się oglądam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:00
-
magda sz wrote:Martucha gdzie kleszcze u czlowiekow sie wbijaja? Mi kiedys lazil po szyji ale nie wbil sie, u psow to z daleka rozpoznam te biale dupy z krwia, teraz duzo spedzam ppd drzewkiem w parku i bije sie holernie o te kleszcze, moja ciocia bedac w ciazy zlapala kleszcze i jak kuzwa na zlosc borelioza..jadac na lekach ciaze donosila ale nie ma szans na kolejne dziecko takze uwazajcie kochane.
...
-
Magda o kurczę! Ale tak bez cienia cienia cienia szans na drugie????
O jaaaaaa o mam w planach kocyk i park... O jaaaaaa chyba zamiast posiedzieć to pochodzę... A usiądę na ławce... Z nogami do górylys lubi tę wiadomość
-
Ja kleszcza nigdy nie miałam, ale ponoć to prawda, że one lubia tam gdzie miekko, pod pachami, kolanami, w pachwinach
Za to strasznie mnie obrzydza jak jestem u tesciów, oni maja psa i tesciowa grzebie po tym psie i wyciaga kleszcze...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moj psiak rok, w rok lapal mase kleszczy i byly plyny na lopatki i obroze i i tak kleszcze lapal, az sasiad polecil nam pewna obroze bayera kitlex (czy jakos tak;) i nasz psiak nosi ja 3 rok i ani jednego kleszczucha. Fakt faktem obroza nie jest tania, ale nosi ja od kwietnia do pazdziernika wiec jak podzielic na tyle miesiecy to wydatek nie jest tak duzy, a warto
psioszka11, małaMyszka, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Co do mleka w piersiach to mi też nic nie wycieka jeszcze. Ale może po prostu u mnie za wcześnie jeszcze na to (choć Karolinka jest na tym samym etapie ciazy). Zapytam dziś ginekologa.
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
niecierpliwa wrote:Moj psiak rok, w rok lapal mase kleszczy i byly plyny na lopatki i obroze i i tak kleszcze lapal, az sasiad polecil nam pewna obroze bayera kitlex (czy jakos tak;) i nasz psiak nosi ja 3 rok i ani jednego kleszczucha. Fakt faktem obroza nie jest tania, ale nosi ja od kwietnia do pazdziernika wiec jak podzielic na tyle miesiecy to wydatek nie jest tak duzy, a warto
Mój nosi też z Bayera, ale Foresto. Sprawdza się w 100%.
Griszanka- co z jutrem, umawiamy się konkretnie na Borowską?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej.
Podczytuje was ale weny brak i za bardzo się przejmuje synusiem który od października chory:(
Gratuluje wizyt!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Mi mleko nie ciekło z piersi w ciąży a jak urodziłam miałam mleka dużo wiec się tym nie przejmuje.
Sesje zdjęciowe piękne! Az zazdroszczę wam;.
Co do relanium to podpytywałam moja mamę (pielęgniarkę) i ona ze mną brala na początku później lekarz powiedzial ze to niebezpieczne...
Cassie wracaj do nas!!!
My juz popraliśmy ubranka,pokoje pomalowane tylko mysle czy nie kupić nowego łóżeczka. Mam to standardowe a mysle o tym większym 70/140...ehh
Od 2 dni pobolewa mnie dziwnie podbrzusze a brzuch powyżej pępka robi sie twardy!magda sz, Weridiana, Amberla, lys lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Co do mleka w piersiach to mi też nic nie wycieka jeszcze. Ale może po prostu u mnie za wcześnie jeszcze na to (choć Karolinka jest na tym samym etapie ciazy). Zapytam dziś ginekologa.
Mi tez'nic nie wycieka, w jakiej ksiazce czytalam, ze u wiekszosci kobiet laktacja rozkreca sie dopiero po porodzie -
niecierpliwa wrote:Moj psiak rok, w rok lapal mase kleszczy i byly plyny na lopatki i obroze i i tak kleszcze lapal, az sasiad polecil nam pewna obroze bayera kitlex (czy jakos tak;) i nasz psiak nosi ja 3 rok i ani jednego kleszczucha. Fakt faktem obroza nie jest tania, ale nosi ja od kwietnia do pazdziernika wiec jak podzielic na tyle miesiecy to wydatek nie jest tak duzy, a warto
moja ma tylko kropelki, bo obroże gubi - mały pływak z niej i już kilka w morzu albo na plaży "zostawiła"...