SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My cały czas mówimy, że już niedługo będzie z nami drugi syn- Fado jest starszym bratem :)Nawet jak idę z nim na spacer, to piszę do męża- idę z synami na dwór:) Śmieszne to,ale coraz bardziej realne:)
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:My cały czas mówimy, że już niedługo będzie z nami drugi syn- Fado jest starszym bratem :)Nawet jak idę z nim na spacer, to piszę do męża- idę z synami na dwór:) Śmieszne to,ale coraz bardziej realne:)
To może i śmieszne, ale to pełnoprawny członek rodziny. Ma swoje prawa i obowiązki hehehehe np. zanieść kostkę do łóżka albo przynieść frędzla do spania heheehehpsioszka11, lys lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:No i te śmierdzące pięknie łapki... Normalnie taaaaka miłość
My od kilku mscy puszczamy pozytywkę rybkę- tą z pepco, codziennie wieczorem Leonowi.Kładziemy na brzuch, po tym gasimy światło i idziemy spać. Fado zna już ten rytuał. Jesteśmy teraz u rodziców na weekend, jest wieczór, gramy rybkę, a Fado nagle wystartował od moich rodziców z sypialni i do swojego koja koło nas przyleciał. Moja mama się zerwała i mówi, co się stało- a on tak reaguje na rybkę. Musi zawsze być przy niej i idzie od razu spać do koja:)niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Myszko,tak to o to mi chodzilo,dziekuje:)
Psioszka- fajowe zdjecia:))
Wiecie co? Wstalam w nocy na siku,wracam,siadam na lozko i niedaleko poduszki czuje pod reka mokra plame,pierwsze co pomyslalam to to ze sie slinieale sie polozylam,patrze do buzi to daleko,biore za koszule-koszula tez ma mokra plame- moj pierwszy wyciek z cycka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:03
psioszka11, niecierpliwa, Ewa123, ainer85, 0na88, magda sz, małaMyszka, Weridiana, lys, Neyla, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
No zwierzeta sa kochane na maxa ❤
Noc w polowie przespana cos mnie krzyz boli pralka ladnie wyczyszczona i nawet octem nie smierdzi wiec w weekend pranie ciuszkow
Milego dzionkapsioszka11, niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, Laura lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Badania w labo zrobione, teraz czekam na wynik.
Lys moczu nie robilam, bo 26.05 bylo wszystko ok, powtarzalam tydzien temu, ale mi przychodnia wynikow nie chce wydac, dopiero teraz w piatek na wizycie.
Magda.sz bylam w aptece po te skarpetki zluszczajace, nie kupilam ich bo pani nie byla przekonana czy w ciazy mozna. Chcialam tez kupic gacie jednorazowe w wiekszym rozmiarze, ale maja tylko wielorazowe i na sile starala mi sie je wcisnac, mowie jej 3 raz, ze chce jednorazowe, a ta dalej swoje, ze te sa lepsze i ani gaci, ani skarpetek
Psioszka fajne fotyJa jakos nie umiem przekonac sie do zdjec, patrzec na siebie nie moge, zdjecia tylko samego brzusia maz mi cyknie.
Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze jesli cc bede miala 29.07 to zostalo tylko 50 dni!! Jakos to do mnie nie docierapsioszka11, mamasia, magda sz, małaMyszka, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry sierpniowki, ja też z sierpniowek,ale rok starsza ☺ mam ogromną prośbę, jeśli możecie, poproszę o oddanie głosu na fotkę mojego dziecka. Z góry bardzo dziękuję.
http://www.bananator.pl/gallery-single/565Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 08:43
małaMyszka lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Hej dziewczyny. U mnie drugi dzien remontu. Masakra co tu sie dzieje. Ale dam rade, przetrzymam i będzie ładnie
potem będzie przyjemniej niunie kąpać w nowej lazieneczce. Do tego hudraulicy ciągle zadają jakieś pytania o szczegóły, mąż w pracy, a ja ledwo to ogarniam przy mojej sklerozie i rozkojarzeniu teraz. Milego dniapsioszka11, małaMyszka, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
psioszka mam to samo - im dalej tym wolniej czas leci i wkurzam się na wszystko. Wiele bym dała żeby był już sierpień. Jakoś nie umiem docenić, że mam teraz czas dla siebie, że mogę się na własnych przyjemnosciach skupić. Męczy mnie to oczekiwanie, niepewność czy wszystko będzie dobrze. Poza tym od kilku dni nie mogę spać, bo gorąco mi strasznie (mimo otwartego okna) więc wstaje zmęczona i wściekła na cały świat. Ja nie mam jeszcze mleczka w cycuchach. Mam nadzieje, ze to nie oznacza, że będą jakieś problemy z laktacja później. Ok spadam na zakupy i jakiś obiadek by trzeba zrobić
psioszka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
magda sz wrote:Paula dzieki! Tak zrobie i tak mi beda pobierac krew na antygenty i tsh bo to mi przepisal wiec ta morfo nie zawadzi i mocz tez. Luxmed nie informuje widze nic a nic, juz nawet nie wiem ile prosilam kadrowa o wykaz co mam w pakiecie bo na moje prosby mailowe do luxmedu-luxmed odpisal: prosze zapytac kadrowa w swoim zakladzie pracy... Takze bardzo Ci dziekuje za info ze takie cos jest:) wykorzystam ich heheh
Niestety luxmed nie udzieli Ci informacji co masz w pakiecie - tzn jak zapytasz o konkretną rzecz to tak, a nie o zestawienie wszystkiego. Musisz wymęczyć kadrową. Ja będę juniora dopisywać do mojego abonamentu, trzeba pamiętać, że bez numeru PESEL się to nie uda.
mamasia wrote:Hm.. tylko ja nie wiem czy mam taki Plan opieki przedporodowej. Gdzie można uzyskać info?
Ja dostałam od położnej jak zakładała mi kartę ciąży, później lekarz też mi chciał dać. Jak będziesz jutro u położnej to możesz ją poprosić.lys wrote:Nooo, mąż mi cały czas powtarza, nic nie rób, nic nie dźwigaj, tylko odpoczywaj, ewentualnie możesz pospacerować, bo boi się, że nie zdąży wrócić przed porodem, ja mu oczywiście powtarzam, że spoko na pewno zdąży, ale sama nie wiem czy mała będzie czekać aż do 38t5d (mężuś wtedy wraca).
Hahaha. Ja od 8 myję okna, bo dzisiaj przychodzi pan zamontować moskitiery. To jest masakra, że ja co 3-4 tygodnie myję okna. Nienawidzę za to życia w centrum miasta.
Dziewczyny, a macie zdanie o pampersach z Superpharmy? Bo są w naprawdę dobrej cenie, tylko nie wiem ile to warte.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Hahaha. Ja od 8 myję okna, bo dzisiaj przychodzi pan zamontować moskitiery. To jest masakra, że ja co 3-4 tygodnie myję okna. Nienawidzę za to życia w centrum miasta.
Dziewczyny, a macie zdanie o pampersach z Superpharmy? Bo są w naprawdę dobrej cenie, tylko nie wiem ile to warte.
Wiesz Paula, rób jak uważasz, ale na tym etapie ciąży powstrzymałabym się jednak od mycia okien.małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Witam:)
Cos dziś niedospana, bo mały fikał w nocy, do tego jakies buraki do 3 siedziały na łąwce pod blokiem i dyskutowali wrrr...
Kurde fajne te biustonosze, tylko za boga nie wiedziałabym jaki rozmiar zamówic, nosze 80C, chyba poczekam do lipca
Ja tez mam zamiar robić dzem, truskawki juz po 4 złmagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Myszko,tak to o to mi chodzilo,dziekuje:)
Psioszka- fajowe zdjecia:))
Wiecie co? Wstalam w nocy na siku,wracam,siadam na lozko i niedaleko poduszki czuje pod reka mokra plame,pierwsze co pomyslalam to to ze sie slinieale sie polozylam,patrze do buzi to daleko,biore za koszule-koszula tez ma mokra plame- moj pierwszy wyciek z cycka!
a mąż się teraz ze mnnie nabija, że już się w krasulę przemieniam
ja mu dam
!
Kkarolinaaaa, magda sz, aaaaga, małaMyszka, Maniuś, lys lubią tę wiadomość
-
Mamasia, gadżety miała Pani fotograf, prócz ciuszków i skarpet- to nasze:)
Co do pasów to kupiłam ten:
http://allegro.pl/pas-sciagajacy-brzuszny-poporodowy-pooperacyjny-i4811845454.html
Poleciły,że najlepiej jak będzie odpinany, nie wkładany ani na haczyki.Nie wiem czy zda egzamin ten akurat, ale warto mieć w zapasie, zawsze to trochę brzucha podtrzyma:)magda sz, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 33 tygodniu
80 % za nami!!
Jupi!
Mój mąż złapał kleszcza..nie udało się nam go usunąc wiec pojechał do lekarza. Tam "robala" usunięto i Krzysiek dostał antybiotyk. Za kilka tygodni badania na bolerioze...
Ja w ubiegłym roku miałam 4 kleszcze...dziadostwo...
W lasach i parkach uważajcie na siebie i swoją rodzinkę bo tych mikroskopijnych krwiopijcow jest niestety dużo.
Moje przeziębienie trwaidę zaraz do apteki.
Wspominałam Wam juz ze moje piersi nie urosły nic a nic...nic też się nie sączy...moja mama i babcia nie miały pokarmu, mam nadzieje ze tego po nich nie odziedziczylam. Musze na SR zapytać polazna czy mogę jakoś rozkręcić laktacje juz teraz.
Miłego dnia!
małaMyszka, Maniuś, Weridiana, Amberla, lys, Laura, mamasia, kasiuleek lubią tę wiadomość