SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
z tym ktg, to jest tak,że jak w przychodni mają to po 30tc robią, ale też nie zawsze - jak lekarz zleci. to najczęściej tam gdzie placówka jest prywatna, ew. mają podpisane umowy z NFZ. ktoś musi inwestować w ten sprzęt...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Heheh ja tak tylko młodo wyglądam, czasem muszę dowód pokazywać jak kupuję alkohol, no teraz to czasem piwko dla męża ale zawsze wybucham śmiechem jak proszą mnie o dowód.
Puściliśmy te podziękowania na projektorze na sali weselnej jak wszyscy tort już jedli. Chyba cała sala płakała, moja mama najbardziej, do tego kupiliśmy im weekend w SPA. Także byli zadowoleni mam nadzieję
I po roku widze że tesciowa nawet sie na patrzyla jak tanczylismy.. cisnienie skaczemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka musisz miec konto na gmailu, jak jesteś zalogowana na gmailu i otwierasz youtuba to na górze na pasku masz- prześlij film. To trochę trwa te wgrywanie. Możesz wybrać formy dla kogo to jest widoczne że dla wszystkich albo tylko dla tych co mają link albo tylko dla kilku osób- wpisujesz ich maile z gmaila
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:https://www.youtube.com/watch?v=TZyI8CkNN9M&feature=youtu.be
Otwiera się?
Haha, u nas tez było takie dziecko co się plątało koło nas
My tańczyliśmy walca angielskiego do "Moon river".
Ofka - te nakładki sylikonowe na palec są w Rossmannie coś ok 10zł, a ten aptece gemini są ok 5zł. Ale wiadomo, że płaci się też za przesyłkę, więc trzeba skalkulować jak zamawia się kilka rzeczy.
Moja teściowa (dermatolog) mówi, żeby kupić krem 50 i koniecznie mineralny. Poluję na Biodermę.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny a powiedzcie mi jaki aspirator do noska wybralyscie?
Ja kosmetyki z biodermy kupuje zawsze w superpharm, co chwilę mają jakieś promocje, zerknij sobie Lys.lys, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Fajne wspomnienia, Magda super filmiki.
Bosz u mnie akurat termin cc zbiegnie się z naszą 4 rocznicą ślubu. Zleciało, ale chętnie przeżyłabym ten dzień jeszcze raz- suknia, przygotowania, cała ta otoczka...małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
hehe teściowa na końcu sali siedziała i goście ja troszkę zasłaniali, ale i tak widzę jak macha widelcem
Psioszka ja też uwielbiam ten filmik z tą piosenką, marzyłam żeby mi zaśpiewali w kościele ale organista powiedział że to piosenka świeca i nie będziewkurzyłam się mega ale zaskoczył mnie pięknym ave maria.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość