SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się Kochane!
Późno już, ale nadrabianie zaległości idzie mi coraz gorzej. Albo wolniej czytam, albo więcej się pisze na forum albo mam za dużo obowiązków hahahahaha
Po wizycie:
Mały ma już 1948 gmoje najpiękniejsze całuśne piękności...
Gin się znowu zachwycała jego ustkami
Wymiary w porządku.
Szyjka 33 mm, więc się ładnie skraca i nic się nie dzieje.
Dostałam L4 od dzisiaj, a nie od 25, bo podobno mogą się nakładać. A jak mogą to niech ZUS się tym zajmuje. L4 mam do 27 lipca, a od 28 chcę iść na urlop, bo mam szansę dostać wczasy pod gruszą, a kaska piechotą nie chodzi i zawsze się przyda... na czarną godzinę...
Moja waga - !!! 300 g !!! a przyzwolenie miałam do 1 kg max, zadowolenie mojej gin nie do opisania... Dumna weszłam do gabinetu i na samym wstępie usłyszałam: o już się stęskniłam, a ja na to: Pani Dr! jestem dumna jak paw - 300 g do przodu i to po śniadaniunie wierzyła heheheeheh można? można!
Załatwiłam zaświadczenie z pracy! Jak mi teraz nie zaliczą tych praktyk, to tam pojadę i każdy, ale to każdy kogo spotkam na swojej drodze dostanie w ryj...
Zamawiam dzisiaj wózek.
Aaaaa no i moje zamówienie do szpitala na higieniczno-kosmetyczne rzeczy poszło w pizdu i nie wróci...
Okazało się, że po zmianie graficznej sklepu, utracili wszystkie zamówienia. Zaproponowali, że zwrócą kasę... niech im będzie, ale ja nadal jestem bez gaci jednorazowych wrrrrr
magda sz, Martucha86, lys, Laura, Pulpecja, niecierpliwa, mamasia, AgaSad, Amberla, psioszka11, witaminkab, 0na88, Paula_071, bosa, Weridiana, sylwucha89, Maniuś, zabka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Madzia dzieki, Paula dzieki... a masci na sutki jakie? bo ja kupilam do pupy alantan, mozna nimi tez smarowac ale nie wiem dziecko moze to zlizac? sa pewnie takie masci co moze nie?
Alantan zależy, który kupiłaś. Do pupy i brodawek polecają chyba Alantan Plus. Pewnie trzeba przemyć brodawkę przed karmieniem.
Bepanthen podobno bardzo dobry na sutki, ale w ulotce jest napisane, że jeśli przed karmieniem zobaczysz pozostałości maści, które się nie wchłonęły należy je usunąć. Cokolwiek to znaczy: może tylko wytrzeć, a może umyć... nie wiem co poeta miał na myśli.
Ja typowo do sutków kupiłam sobie Lanolinę Lansinoh. I tu jest w ulotce wyraźnie napisane: "Nie musi być usuwana przed rozpoczęciem karmienia".małaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Fajne wspomnienia, Magda super filmiki.
Bosz u mnie akurat termin cc zbiegnie się z naszą 4 rocznicą ślubu. Zleciało, ale chętnie przeżyłabym ten dzień jeszcze raz- suknia, przygotowania, cała ta otoczka...psioszka11, magda sz, małaMyszka, 0na88, bosa lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Madzia dzieki, Paula dzieki... a masci na sutki jakie? bo ja kupilam do pupy alantan, mozna nimi tez smarowac ale nie wiem dziecko moze to zlizac? sa pewnie takie masci co moze nie?
Nam w szkole rodzenia położna polecała lanolinęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Jestem po wizycie u diabetologa, schudłam kilopo tej diecie.
Diabetolog chciała mi dać insuline bo czasami po godzinie przekraczam 120.
Wcale się nie zgodziłam bo nie mogłabym rodzić w moim szpitalu i nie miałabym mojej położnej.
Musiała bym rodzić w tym szpitalu w którym mam diabetologa, ze względu na insuline.
Słodkie mamy która schudła na diecie??
Martwię się trochę spadkiem tej wagi
Zaraz zrobię focie łóżeczka i wrzucępsioszka11, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/94af476fbdcf1b94.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a9dbcd643c13da5.html
tort dla s\mojej szwagierki na urodzinylys, mamasia, magda sz, Laura, małaMyszka, aaaaga, Paula_071, 0na88, Weridiana, ainer85, zabka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Magda- ładna kobietka z ciebie !
Super filmiki
Czy któraś wie coś na temat kosmetyków dla dzieci mustela ? bo właśnie nad nimi się zastanawiam..troche kosztują,ale ponoc są bardzo wydajne.
Ja stosowałam. Ogromnie byłam zadowolona z Musteli. Wydajne baaaardzo. Nie ma porównania z innymi. Co prawda "sroka o" ich nie polecała, ale powiem Ci, że moja córka która ma lekki AZS nie miała z nimi żadnych problemów. Ładny delikatny zapach, skóra nawilżona, mięciutka bez problemów. Konsystencja fajna i wydajny!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Hej dziewczyny!
Jestem po wizycie u diabetologa, schudłam kilopo tej diecie.
Diabetolog chciała mi dać insuline bo czasami po godzinie przekraczam 120.
Wcale się nie zgodziłam bo nie mogłabym rodzić w moim szpitalu i nie miałabym mojej położnej.
Musiała bym rodzić w tym szpitalu w którym mam diabetologa, ze względu na insuline.
Słodkie mamy która schudła na diecie??
Martwię się trochę spadkiem tej wagi
Zaraz zrobię focie łóżeczka i wrzucę
Nie martw się ja tez chudne...to ponoć normalne. Najważniejsze żeby Dzieciątko dobrze przybieralo i roslo:)!
Tak jak Ty gdybym dostała insulinę musiałabym rodzic 100 km od domu.
Zmodyfikuj troche dietę, poczytaj i zobaczysz efekty!
Uda Ci sie wygrać z cukrem; )!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:51
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Ja stosowałam. Ogromnie byłam zadowolona z Musteli. Wydajne baaaardzo. Nie ma porównania z innymi. Co prawda "sroka o" ich nie polecała, ale powiem Ci, że moja córka która ma lekki AZS nie miała z nimi żadnych problemów. Ładny delikatny zapach, skóra nawilżona, mięciutka bez problemów. Konsystencja fajna i wydajny!!
O no to kupie
Zamawiam w gemini, wybrałam narazie olejek do masażu, żel do kąpieli, krem do przewijania, co jeszcze trzeba ?
Jeżeli bede używać kremu do przewijania to pudru juz sie nie używa?
Jeżeli kupuje oliwke to mleczko do ciala tez kupic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:49
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Proszę
Jak będą literki i karuzelka to postaram się do końca ubrać w pościelki i wstawię w całości
Na początek wygląda tak http://naforum.zapodaj.net/thumbs/441e158b080d.jpg
Łóżeczko lekkie, zgrabne i bardzo jesteśmy zadowoleniMartucha86, Amberla, AgaSad, lys, niecierpliwa, mamasia, magda sz, psioszka11, małaMyszka, aaaaga, Lady Savage, witaminkab, Paula_071, bosa, Weridiana, chcebycmama, sylwucha89, Katarka, Maniuś, Y, ainer85, zabka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Hej:)
Nie martw się ja tez chudne...to ponoć normalne. Najważniejsze żeby Dzieciątko dobrze przybieralo i roslo:)!
Tak jak Ty gdybym dostała insulinę musiałabym rodzic 100 km od domu.
Zmodyfikuj troche dietę, poczytaj i zobaczysz efekty!
Uda Cię wygrać z cukrem; )!!!podniosłaś mnie na duchu.
A przekraczasz czasami 120 po godzinie??małaMyszka lubi tę wiadomość