SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Zetka ja też mam nadzieję że ta krew nigdy nam się nie przyda... a z jakiej firmy korzystacie?
My bankujemy w PBKM. Podpisałam umowę na koniec marca jakaś zniżkę dostałam wtedy. Jeśli byś chciała to mogę sprawdzić.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja niestety źle się czuję. Wczoraj późnym wieczorem była masakra. W ogóle cały dzień bolała mnie głowa, oczy, kark. Wieczorem miałam uczucie, że mam gorączkę, ale oczywiście temperatura wahała się między 35,9 a 36,3. Do tego duże pragnienie, wodę piłam i piłam i wciąż było mało, a to ewidentnie do mnie nie pasuje. O północy wzięłam jeden apap, na to uczucie gorączki. Niestety dziś wstałam i czuję, że nadal oczy mnie bolą i ból głowy się rozkręca. Kolejny dzień będzie do bani.
A z pozytywów, to kurier przywiózł fotelik samochodowya producent dołączył gratis w postaci body. Wiadomo reklama, ale całkiem fajna
niecierpliwa, małaMyszka, magda sz, Lady Savage, Amberla, Weridiana, Maniuś, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:My bankujemy w PBKM. Podpisałam umowę na koniec marca jakaś zniżkę dostałam wtedy. Jeśli byś chciała to mogę sprawdzić.
Ok dzięki, właśnie średnio co 2 miesiące są jakieś promocje a teraz ma właśnie Diagnostyka do końca czerwca więc chyba na nią się zdecydujemy.Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys super gratis do fotelika!
Dziewczyny - kupiłam BD Lupo w kolorze 07
Cena mnie jakoś nie przeraziła, tylko dziwiła 1251 zł - z jakąś parasolką gratis, moskitierą na gondolę i spacerówkę (nie wiem czy to gratis, czy po prostu w zestawie oryginalnym jest)
Tylko nie wiem, czy ta cena dotyczy tego z 2014 czy 2015, były zdjęcia nowego, więc raczej dostanę nowy z 2015 r. mam przynajmniej taką nadzieję...0na88, lys, magda sz, Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny!
witam się w 31 tyg!!! już coraz bliżej, nie mogę się doczekać. ale muszę się brać za kończenie wyprawki, bo już mi sie śni po nocach, że mała się rodzi a ja nie mam na czym jej przewinąć i mam brudne ciuszki. ale za to jak wyraźnie mi się śni! jest cudna i tylko bardziej nie mogę się doczekać kiedy będzie z nami.
Laura spełnienia marzeń!
u nas leje ciurkiem, ale nigdzie się aktualnie nie wybieram, obiad mam z wczoraj więc biorę się za allegro
miłego dnialys, Laura, małaMyszka, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hermiona wrote:Laura, wszystkiego najlepszego
Fajny tort!
Lady Savage - to nie jest łowicki wzór, tylko kaszubskiMój ulubiony!
Masz rację, kaszubski, ja ostatnio jestem strasznie zdezorientowana, i ciągle się mylę, dziwię się że zdałam wczoraj ten egzamin.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa- różne odplamiacze stosowałam ale pomogło ACE (dobrze wymieszałam z zimną wodą i z 0,5-1h się w tym moczyły) i pozniej kilka godzin w proszku do białego się moczyły żeby trochę pozbyć się zapachu ACE. Na koniec prałam jeszcze w płynie Dzidziuś żeby wypłukać chemię.
małaMyszka lubi tę wiadomość