SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Wróciłam z badań, dopisali mi morfo i mocz wg. planu opieki przedporodowej (dzięki Paula za info raz jeszcze) ciekawe jak tam moja hemoglobinka, bo leukocyty pewnie jak rosły tak nadal rosną.
Sunia ma właśnie operacje, dziś budziłam się przez to kilka razy. Boże żeby szybko do siebie doszła moja kruszynka.
Po ile u Was czereśnie? U mnie ceny między 11-14 zł, zaraz będę konsumować jak tylko skończę ciasto drożdżowe z kruszonką i brzoskwiniami (babuszka sprzedaje na ryneczku własne wyroby mniam!))małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Wróciłam z badań, dopisali mi morfo i mocz wg. planu opieki przedporodowej (dzięki Paula za info raz jeszcze) ciekawe jak tam moja hemoglobinka, bo leukocyty pewnie jak rosły tak nadal rosną.
Sunia ma właśnie operacje, dziś budziłam się przez to kilka razy. Boże żeby szybko do siebie doszła moja kruszynka.
Po ile u Was czereśnie? U mnie ceny między 11-14 zł, zaraz będę konsumować jak tylko skończę ciasto drożdżowe z kruszonką i brzoskwiniami (babuszka sprzedaje na ryneczku własne wyroby mniam!))małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka ja tez nie lubie wisni ani agrestu ani porzeczek
czeresnie lubie
Od malego nie zjem wisniowego jogurtu po prostu mnie odpycha nie wiem czemu ale za to pamietam babci kompocik z wisni ktory uwielbialam a szczegolnie te wisnie wyjadac heheh. Ale to bylo z 20 pare lat temuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:13
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam się w 33 tygodniu
Dzisiaj obudził mnie mężuś soczystym buziakiem i słowami: Kochanie, anatolek czeka
Po moim wczorajszym fochu, chyba wziął to do siebie.
Wstałam, zrobiłam śniadanko, M. pojechał do ASO zmienić olej i do pracy, a ja wstawiłam pranie, poszłam z mała, odkurzyłam, opróżniłam szafkę, którą mam zamiar wywalić (boję się trochę, bo przez myśl przeszło mi przemeblowanie, a jak M. wróci i to zobaczy to będę zabita na amen), wyjęłam kartony, które miały być wywiezione do teściów i chyba wpakuję w nie komputer stacjonarny, bo stoi od grudnia i M. nie będzie miał wyboru - trzeba będzie wywieźć...
Zjadłam drugie śniadanko, a teraz nadrabiam forum
Laura - Wszystkiego najlepszego!!!! Samych pięknych chwil!!!
Zajadam się od wczoraj czereśniami - za free, bo z drzewka z ogrodu teściowej heheheehmamasia, Martucha86, Laura, Maniuś, lys, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Psioszka ja tez nie lubie wisni ani agrestu ani porzeczek
czeresnie lubie
Od malego nie zjem wisniowego jogurtu po prostu mnie odpycha nie wiem czemu ale za to pamietam babci kompocik z wisni ktory uwielbialam a szczegolnie te wisnie wyjadac heheh. Ale to bylo z 20 pare lat temu
Tak kompocik wypiję- nawet wczoraj słoiczek odkręciłam od mamy:)
Co macie dziś na obiad? Bo ja chyba szpinak zapodam.małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Laura wszystkiego dobrego, a przede wszystkim szczesliwego rozwiazania!
Ja dalej czuje sie tak jakby ktos mnie polknal i wyplul, mysle jak wplynac na tego mojego gamonia, zeby zrozumial ze jego zadanie nie skonczylo sie na zaplodnieniu i skreceniu mebli.
Od rana, zeby troche tych negatywnych emocji z siebie wyrzucic wzielam sie za segregowanie ciuszkow do prania. Masakra samo dzielenie na kupki kolorystyczne zajelo mi 2 h, a gdzie wypranie, poprasowanie, poukladanie rozmiarami???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7899d110f93d.jpgmałaMyszka, Laura, Maniuś, psioszka11, lys, bosa, Weridiana, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
No właśnie u mnie echo w lodówce. Nie mam pomysłu na obiad...
Nie chce mi się iść do sklepu, bo na cały weekend jedziemy nad morze i nie będę targać zakupów...
Mam drożdże w lodówce... ale jajek nie mam... mam też ciasto francuskie i pesto... może zrobię francuskie z pesto... nie wiem ... zupkę też jakąś muszę wyczarować.. -
niecierpliwa - ale tego masz!!! Powodzenia z praniem ...
o prasowaniu nie wspomnę...
Ja robiłam to etapami i na szczęście nie namęczyłam się przy tymniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
moje zamówienie w gemini jest w realizacji... hmmm pewnie w poniedziałek przyjdzie paczka.
No i wózek wczoraj kupiłam. Zdziwiłam się ceną i nie wiem teraz czego się spodziewać...niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
U nas wczoraj druga praoka poszla i teraz sie susza jak patrze ile jeszcze zostalo do poprania to pewnie ze 2 pralki jak nic dobrze ze moj prasuje nauczyl sie bo ja bym pierdolca dostala chyba
Ja nie mam obiadu i w lodowce tez zero z czego momoglabym cos zrobic wiec albo maz cos kupi albo zamowimy ja dzisiaj tez odpoczywam po tych bólach tym bardziej ze jutro na jakies zakupy spozywcze musimy sie wybrac
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Myszko i jaki wózek zamówiłaś?
Ja zaraz lece do mamy pomagac,jutro ma imieniny wiec troche tego trzeba narobic (ponad 20osob bedzie jak co roku..). Wieczorem do kuzyna idziemy, jego żona jest w 29tc też z córeczką, wiec wspólne tematy mamy heheFajnie, w rodzinie bedą 2 dziewczynki w identycznym wieku
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość