SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się mamusie
U nas dziś pochmurno, mała dała mi pospać i wstaliśmy o 8.20 a nie tak jak zawsze o 5
tylko dziś mieliśmy iść do laboratorium zrobić badania
no nic trudno
. Pochwalę się Wam. Mam talent
hafciarski. I dostałam kilka tygodni temu stare ciuszki z PRL, postanowiłam je odświeżyć
i np. na tym kaftaniku haftuję wzór łowicki
wzór wygląda tak
a i postanowiłam też coś wyhaftować na rękawkach,jak szaleć to szaleć.
Kaftanik tak mi się podoba że zabiorę go ze sobą do szpitala a co
Laura, psioszka11, magda sz, małaMyszka, bosa, mamasia, ainer85, Katarka, lys, Neyla, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:A i Uwaga dziewczyny
Dziś częstuję Was wirtualnym tortem urodzinowym, dzisiaj obchodzę 37 lat!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32266ada8182.jpg
Sto lat! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, lekkiego porodu, i cudownych dni z dzidziusiem i tatusiem maluchaLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32266ada8182.jpg
hehe.. super tort:) Sto lat, zdrówka dla Ciebie i Maluszka i spełnienia marzeń!małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Ja w przyszłym tygodniu ruszam na wszystkie zakupy dla synka - w końcu mam zasiłek z zusu więc będzie co wydawać
Do 10 lipca chcę mieć wszystko gotowe na tip top, spakowaną torbę i tylko sobie leżeć i czekać
Wczoraj też podjęliśmy decyzje o pobraniu komórek macierzystych, do końca czerwca chcemy podpisać umowę bo Diagnostyka ma teraz promocję i jest ciut taniej. Czy jeszcze któraś z Was decyduje się na to?małaMyszka, Laura, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Psioszka tez bym już spakowała torbę na Twoim miejscu, ja to myślę, że spakuje jakoś jak pierwsza z sierpniowek urodzi
Co do karuzeli to tez jestem przeciwko krecącym się, świecącym, grającym, jeszcze z projektorem karuzela.Chce zrobić bardzo prosta karuzele, raczej do zawieszenia oka przez dziecko, żeby czymś delikatnym się zainteresowało.
Dziś nie lada wyzwanie dla mnie, musze ugotować obiad nie wychodząc do sklepu (okropna pogoda, mocno leje...) coś wymysle
Obliczyłam, że mój maluszek urodzi się z wagą 3,5 kg, zakładając, że od tego tygodnia będzie przybieral 200 g tygodniowo.
A u Was jak to wychodzi?
Miłego dnia!
Laura wszystkiego najlepszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:51
psioszka11, małaMyszka, Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Laura- wszystkiego najlepszego ! Zdrowego,pieknego bobasa i szybkiego porodu
Ja mam wizyte w środe, w końcu sie dowiem jak "choduje" moją córcie, mam nadzieje ze do gigantów nie nalezy, tylko jest sredniaczkiemmałaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Witam się po ciężkiej nocy:/. O 1:30 obudził mnie ból podbrzusza i krzyża....MASAKRA! TRWAŁO TO OKOŁO 30 MIN. Z bólu i stresu uginaly mi się nogi kiedy szłam do łazienki! Zwyczajnie byłam przerażona! Bałam się ze coś się zaczyna! Kiedy mąż dotykał brzucha czuł napięcie i myślał że to Mały kopie...a to chyba były skurcze. Sama nie wiem. W końcu okrylam się kołdrą i Krzysiek mnie przytulił i przeszło...ustapilo jak ręką odjal. A juz chcielismy jechać do szpitala. Jak myślicie czy to mogły być te skurcze przepowiadajace? Czy któraś tak miała? Ból porównywalny z tym miesiaczkowym...silny! Idę dziś na ktg i może uda mi się wcisnąć do lekarza.
Boje się..
małaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Laura wszystkiego najlepszego, szyzbkiego porodu, samych szczęśliwych chwil:)
My dziś wizytujemy o 16.30:) troche się martwię obecnościa tego białka w moczu... ale postaram sie nie stresowac bo pójde i znowu mi wypieprzy ciśnienie 150;/
do porodu 50 dni !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 09:11
Paula_071, małaMyszka, Laura, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Hej:)
Witam się po ciężkiej nocy:/. O 1:30 obudził mnie ból podbrzusza i krzyża....MASAKRA! TRWAŁO TO OKOŁO 30 MIN. Z bólu i stresu uginaly mi się nogi kiedy szłam do łazienki! Zwyczajnie byłam przerażona! Bałam się ze coś się zaczyna! Kiedy mąż dotykał brzucha czuł napięcie i myślał że to Mały kopie...a to chyba były skurcze. Sama nie wiem. W końcu okrylam się kołdrą i Krzysiek mnie przytulił i przeszło...ustapilo jak ręką odjal. A juz chcielismy jechać do szpitala. Jak myślicie czy to mogły być te skurcze przepowiadajace? Czy któraś tak miała? Ból porównywalny z tym miesiaczkowym...silny! Idę dziś na ktg i może uda mi się wcisnąć do lekarza.
Boje się..
Kochana teraz to już często tak będzie. Ja tak mam od 2 tygodni. Szyjka się skraca wiec ból krzyża. Ból podbrzusza bo młody ma już głowę nisko i U uciska nią szyjkę. No a skurcze niestety są bolesne. U mnie to były już tak mocne ze dostałam zastrzyki wyciszajace. Niezbyt przyjemne bo w kroplowce a rzucał mną jakbym na traktorze jechała. Drgawki ale to podobno naturalne po tych lekach .
aaaga olejek ze słodkich migdałów w aptece lub sklepie zielarskim.aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32266ada8182.jpgnajlepsze życzenia urodzinowe :-*
małaMyszka, Laura, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z badań, dopisali mi morfo i mocz wg. planu opieki przedporodowej (dzięki Paula za info raz jeszcze) ciekawe jak tam moja hemoglobinka, bo leukocyty pewnie jak rosły tak nadal rosną.
Sunia ma właśnie operacje, dziś budziłam się przez to kilka razy. Boże żeby szybko do siebie doszła moja kruszynka.
Po ile u Was czereśnie? U mnie ceny między 11-14 zł, zaraz będę konsumować jak tylko skończę ciasto drożdżowe z kruszonką i brzoskwiniami (babuszka sprzedaje na ryneczku własne wyroby mniam!))mamasia, małaMyszka, Laura, Paula_071, bosa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość