SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho!
Głupie pytania ginekologów w końcówce ciąży sa jak pytania dentystów. Zawsze pytają o ważne rzeczy jak napchają tego wszystkiego do buzi i choćbyś chciała to i tak nie dasz rady odpowiedzieć
Upały przyszły i coraz ciężej no ale już ostatnia prosta.
Katarka to cudowne wieściDziewczyny w szpitalach trzymajcie się, już niedługo!
Ostatnio zaszalałam i kupiłam kilo jagód, dziś zrobię pyszny koktajl z nichWczoraj teściowa przyniosła jeszcze maliny, połowę dorzucę, połowę już zjadłam
Idę ugotować jakiś obiad, mam w planach makaron z kurczakiem, cukinią i suszonymi pomidorami, w taki upał to nic innego się nie chce.
A po południu na KTG. Mam nadzieję, ze wyturlam się jakoś
Miłego dnia !!!niecierpliwa, Cassie_DE, chcebycmama, Paula_071, zabka11, Laura, Katarka, małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chodze jak pingwin, tez sapie jak lokomotywa a na lozku przekrecam sie jak wieloryb
Podcierajac sie mam sluz wodnisto galaretowaty i nie wiem jaki jeszcze budyniowaty? Raz zolty, raz bialy, raz zielonkawy. Infekcji brak.
Jutro mam KTG i pewnie i tak nic nie wykarze bo mnie skurcze lapia w nocy i nad ranem a nie o 17.
Gratuluje udanych wizyt.
Pati dacie rade, trzymajcie sie jakos.magda sz, Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj byłam w 2 sklepach dzieciecych i pozniej w markecie budowalnym to mąż juz patrzył na mnie z politowaniem i zabrał do domu, nogi oczywiscie masakra, stopy spuchniete jak nie wiem, boję sie tych upałów buu
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
U mnie jeszcze dzis przyjemna pogoda, ale od jutra coraz gorecej, a w weeeknd ponad 30° ....
Ja nie wiem jak to wytrzymam.....
Kolezanka zpracy wpadnie do mnie po poludniu na kawke i buleczki tesciowej
Troche sie rozerwe, bo mozna zwariowac... Julcia calymi dniami na polu, maz ciagle w pracy jak nie w jednej to drugiej, i tak ciagle sama w tym domu jestem....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja dzis mam obiadek, na ktory dlugo czekalam ziemniaczki, fasolka szparagowa i jajeczko
Juz sie nie moge doczekac!
Tak zauważyłam, że Ty i inne dziewczyny często robicie bezmięsne obiady. I Wy nie jesteście głodne? Ja bym po takim obiedzie musiała zagryźć kabanosem albo czymś innym dopchać. Tak bez mięsa to dla mnie może być przystawkamałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
zabka11 wrote:U mnie jeszcze dzis przyjemna pogoda, ale od jutra coraz gorecej, a w weeeknd ponad 30° ....
Ja nie wiem jak to wytrzymam.....
Kolezanka zpracy wpadnie do mnie po poludniu na kawke i buleczki tesciowej
Troche sie rozerwe, bo mozna zwariowac... Julcia calymi dniami na polu, maz ciagle w pracy jak nie w jednej to drugiej, i tak ciagle sama w tym domu jestem....
Jak to ciągle sama? Przecież w piątek było zakończenie roku, dopiero kilka dni są wakacje:) Ciesz się, że masz spokój, niedługo zakłóci go wdzięczne "młe, młe" średnio co 2 godziny;)zabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Jak to ciągle sama? Przecież w piątek było zakończenie roku, dopiero kilka dni są wakacje:) Ciesz się, że masz spokój, niedługo zakłóci go wdzięczne "młe, młe" średnio co 2 godziny;)
Hehehe po tych ciaglych maratonach nie moge sie przestawic ze mam tyyyyle wolnego i juz nie musze nigdzie jezdzicPaula_071, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
A ja jeszcze nie miałam ktg. Może jeszcze nie czas.
Dziewczyny jak mnie to cieszy - plytkarz działa w LAZIENCE!
Piękna będę mieć łazienkę (skromnisia ze mnie)
Jak ja przeżyje te nsjblizsze upaly..., chyba też zrobię galaretkę Psioszka
A powiedzcie mi jak to jest z L4 jak idziemy do szpitala? W sensie np. Kończy mi się L4 jutro, dzisiaj idę do szpitala rodzic to szpital mi wystawia L4 tak? Przepraszam, ale ja nigdy w szpitalu nie bylam... a nie mam kogo zapytać.
Nie chciałabym iść wcześniej na macierzyński, tzn. przed terminem porodu.
Miłego dnia dla Wszystkich przyszłych mam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:13
małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Paula_071 wrote:Jak to ciągle sama? Przecież w piątek było zakończenie roku, dopiero kilka dni są wakacje:) Ciesz się, że masz spokój, niedługo zakłóci go wdzięczne "młe, młe" średnio co 2 godziny;)
heh
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
apaczka a miałam napisać że ja też wyregulowałam sobie dietę, czasami ale bardzo rzadko mam 122, 124 ale naprawdę rzadko i co ważne 3 razy dziennie jem owoce
apaczka, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:
A powiedzcie mi jak to jest z L4 jak idziemy do szpitala? W sensie np. Kończy mi się L4 jutro, dzisiaj idę do szpitala rodzic to szpital mi wystawia L4 tak? Przepraszam, ale ja nigdy w szpitalu nie bylam... a nie mam kogo zapytać.
Nie chciałabym iść wcześniej na macierzyński, tzn. przed terminem porodu.
Macierzyński jest od dnia urodzin dziecka, więc jak urodzisz szpital już nie wystawia l-4. Jeśli np. L-4 masz do 20 lipca, a urodzisz 10 lipca to L-4 się skraca i od 10 lipca jesteś już na macierzyńskim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:01
magda sz, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziś światowy dzień piesków
szkoda że nie mogę dziś wyprzytulać mojej pocieszki. To zdjęcie z piątku -tydzień po operacji, Suńka już w humorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:15
Zetka, niecierpliwa, Pati Belgia, Laura, KasiaeN., mamasia, małaMyszka, Katarka, psioszka11, zabka11, Maniuś, 5ylwia, aaaaga, lys, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tak zauważyłam, że Ty i inne dziewczyny często robicie bezmięsne obiady. I Wy nie jesteście głodne? Ja bym po takim obiedzie musiała zagryźć kabanosem albo czymś innym dopchać. Tak bez mięsa to dla mnie może być przystawka
Haha moze akurat tak sie sklada, ze jak mam te bezmiesne to o nich piszeWczoraj spaghetti, przedwczoraj mielone 2 dni z rzeu, w sobote udka z piekarnika
Powiem Ci, ze to moj maz jest fanatykiem bezmiesnych obiadow, a mi to tez nie przeszkadza
Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość