SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:
Kochane, maz kazal mi sie zapytac czy jeszcze na forum sa kolezanki ktore sie bzykaja, bo jak tak to on tez nie bedzie sie czail i bal i po powrocie do domu mnie dorwie;) no jak myslicie? Mozna jeszcze? My ostatni raz z poltora tygodnia temu..
My przynajmniej dwa razy w tygodniu się seksimynie wytrzymałabym bez tego... co prawda za kazdym razem jest coraz ciezej (przez dodatkowe kilogramy). Ale gdyby nie orgazmy to ja bym się nerwowo wykonczyła a dzieki temu sie rozluzniam i skupiam mysli chociaz przez chwile na czyms innym niż ubranka, pieluchy, porod itp
magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Amberla, zabka11, Weridiana, Maniuś, bosa, Hermiona lubią tę wiadomość
-
psioszka to dobrze...
w ogóle to wracając ze spaceru poszłam kupić ziemniaki, truskawki i bób.
ręce mi zdrętwiały i pod drzwiami nie mogłam kluczy utrzymać, żeby otworzyć.
Mała mi wchodziła pod nogi co chwile, bo już lenia złapała, jak zawsze w drodze powrotnej, no i już mały wqrw mnie złapał...
chciałam schować kartofle i co ??? siatka mi pękła, ręka totalny bezwład, więc nie zdążyłam jej złapać i poszło ... wszystko na podłodze...
wczoraj powiedziałam do M. że trzeba odkurzyć, obiecał, że jak wróci z pracy to odkurzy, żebym tylko nic nie robiła, bo skurcze, bo ręce itp.
ale oczywiście poleciał w chu! i nic nie zrobił.
po tych ziemniakach jak się wqrwiłam, jak wytargałam odkurzacz, jak pojechałam po chałupie, tylko pod nosem kurwiłam na niego, jaki to on pomocny jest i w ogóle...
Chyba go dzisiaj opierdolę za całe 8 miesięcy spokoju i grzeczności...
Zetka, zabka11, Weridiana, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę wam sexu my od stycznia celibat tzn ja kompletnie nic na bank mam tam pajęczyny i znowu blone dziewicza
Ja nie mam obiadu jedziemy na zakupy spożywcze wiec pewnie coś kupimy po drodze a jutro będę robiła pulpeciki w koperkowym sosie z ziemniaczkami dzisiaj smaka na nie zlapalamniecierpliwa, Zetka, magda sz, małaMyszka, Amberla, zabka11, Weridiana, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:psioszka to dobrze...
w ogóle to wracając ze spaceru poszłam kupić ziemniaki, truskawki i bób.
ręce mi zdrętwiały i pod drzwiami nie mogłam kluczy utrzymać, żeby otworzyć.
Mała mi wchodziła pod nogi co chwile, bo już lenia złapała, jak zawsze w drodze powrotnej, no i już mały wqrw mnie złapał...
chciałam schować kartofle i co ??? siatka mi pękła, ręka totalny bezwład, więc nie zdążyłam jej złapać i poszło ... wszystko na podłodze...
wczoraj powiedziałam do M. że trzeba odkurzyć, obiecał, że jak wróci z pracy to odkurzy, żebym tylko nic nie robiła, bo skurcze, bo ręce itp.
ale oczywiście poleciał w chu! i nic nie zrobił.
po tych ziemniakach jak się wqrwiłam, jak wytargałam odkurzacz, jak pojechałam po chałupie, tylko pod nosem kurwiłam na niego, jaki to on pomocny jest i w ogóle...
Chyba go dzisiaj opierdolę za całe 8 miesięcy spokoju i grzeczności...aaaaga, lys, małaMyszka, Amberla, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Pati trzymam kciuki za Was !
musi byc dobrze , jestesmy juz na koncowkach - skoro lekarz nie chce malej zatrzymywac za wszelke cene widocznie bedzie bezpieczna juz po drugiej stronie brzuszka.
Ja jako cukrzyk masochistka robie mezowi na obiad nalesniki z nutella , malinami , borowkami i bita smietana.... sobie zrobie podobne ale bez nutelli i bitej zamiast tego dowale jogurt naturalny i bedzie.
Nie chce mi sie w ogole dzis gotowac wiec nalesniki beda ok.
cholera pralka skonczyla prac .. a mi sie nawet prania nie chce wywiesic , aaa dam 3 raz na wirowanieja tez słodka mama
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za slowa otuchy I kciuki. Musi byc dobrze I bedzie. Spinam ppsladki mocniej
Zabko pytalas czy czuje skurcze. Czuje je tak samo jak przy Marcelu jak go rodzilam. Bolesne z brzuch I krzyza...Paula_071, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Magda Sz mnie nie musisz przekonywac - ja uwielbiam. I przy tym chlodniki sa dietetyczne.
Ofka ogorkowa z feta i czosnkiem - musi byc pyszna.
Moj m musi przejsc na diete, bo okazalo sie, ze ma watrobe otluszczona, wiec takie zupki tez beda dla nkego dobrym poczatkiem diety. Jakos tak niezauwazalnie musze mu odstawic smazone miesko, a z grilla, to tylko chudziutkie miesko i rybki, niech zapomni o kielbasach i karkowkach. Chyba przerzucimy sie na gotowane na parze. Haha i wspolnie bedziemy na diecie matki karmiacej, ta jest dosc chudaMusze to jakos zakamuflowac, bo bedzie jeczal, ze musi byc na diecie, niech mysli, ze je normalnie :p
magda sz, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Magda Sz mnie nie musisz przekonywac - ja uwielbiam. I przy tym chlodniki sa dietetyczne.
Ofka ogorkowa z feta i czosnkiem - musi byc pyszna.
Moj m musi przejsc na diete, bo okazalo sie, ze ma watrobe otluszczona, wiec takie zupki tez beda dla nkego dobrym poczatkiem diety. Jakos tak niezauwazalnie musze mu odstawic smazone miesko, a z grilla, to tylko chudziutkie miesko i rybki, niech zapomni o kielbasach i karkowkach. Chyba przerzucimy sie na gotowane na parze. Haha i wspolnie bedziemy na diecie matki karmiacej, ta jest dosc chudaMusze to jakos zakamuflowac, bo bedzie jeczal, ze musi byc na diecie, niech mysli, ze je normalnie :p
-
magda sz wrote:Ja sobie dziś zdałam sprawę że może taka nabuzowana chodzę ostatnio bo seksu mi mało? ledwo się ruszam ale chyba potrzebuje zaspokojenia, tylko no złość mam na męża i nie będę go seksem nagradzać za jego zachowanie więc muszę być cierpliwa.
Lys- wczoraj był temat czkawki, zgrałam filmik z telefonu, coś tam widać
https://www.youtube.com/watch?v=OeUtJ1_NMaE&feature=youtu.be
Kurde korzystam z telefonu bo mam zmianę operatora i do jutra nie mam tv ani internetu i nie umiem linka otworzyć hehehe ale jeszcze to rozkminie i zobaczę filmik z chęcią.
-
No ale ze mnie głupia gęś- przecież to zupa, a ja zup nie jadam od 15 lat
Ostatnio skusiłam się na tą meksykańską ,ale to było gęste i nie przypominało zupy.
Ale może spróbuję tą drugą Twoją wersje bez buraczków, podasz przepis?magda sz, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hejka
Maz odprawiony do pracy, julcia odprawiona do kolezanki, zatem mam chwilke dla siebie:lezak na balkonie, miska czarnej porzeczki i belly
Troche posprzatalam w domu i na balkonie, poczyscilam z klaczkow troche ciuszkow , ktore juz od dawna o to prosily, zaczelam porzadki w szafie julci, ale to akurat rozkladam na raty do wieczora
Pati-dasz rade, zobaczysz!
Magda sz-sliczna ta twoja psiunka:) piekny kolor sierscico do apetytu to ja mimo ze nie mam miejsca i tak wpierdzielam wszystko, a potem sie mecze.....
A co to za krokiety po meksykansku???????
Tak piszecie o tych galaretkach, wiec ja tez zrobie wieczoremmałaMyszka, Pati Belgia, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja robie tak:
Tarkuje 1 świeżego ogórka na grubych oczkach, kroje drobno rzodkiewke (tak z 6-7 głowek), cały pęczek szczypiorku, no i na oko kopru.
Zalewam to wodą (też według gustu, jedni wolą jak jest rzadsze a inni jak jest wiecej warzyw mniej "wody") i stopniowo dodaje śmietanę (12% albo 18%), ciezko mi powiedziec ile bo w trakcie po prostu próbuje i sprawdzam czy to juz czy jeszcze dodać, no i na koniec sole i pieprze też na oko:)
A do tego ziemniaczki z patelni
małaMyszka, psioszka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Oj ja mam apetyt wielki. Przy takiej diecie jak Magda padlabym z głodu
potrafię na raz zjeść 0,5 owoców. Rano po musli za godzinę jestem znów głodna i jem bułkę, potem obiad, owoce, kolacje no i codziennie musi być coś słodkiego. Nie pamiętam dnia bez słodyczy
No a waga juz +9 kg. Zobaczymy co będzie dalej. A ja za godzinkę idę na wizytę. Trzymajcie kciuki. Dziś zabrałam się w końcu za pranie małej. Pieluchy, ubranka, kocyki. Zostały mi jeszcze 2 automaty no i najlepsze - prasowanie tego wszystkiego
Paula_071, zabka11, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
Ewa123