X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:

Kochane, maz kazal mi sie zapytac czy jeszcze na forum sa kolezanki ktore sie bzykaja, bo jak tak to on tez nie bedzie sie czail i bal i po powrocie do domu mnie dorwie;) no jak myslicie? Mozna jeszcze? My ostatni raz z poltora tygodnia temu..

My przynajmniej dwa razy w tygodniu się seksimy :D nie wytrzymałabym bez tego... co prawda za kazdym razem jest coraz ciezej (przez dodatkowe kilogramy). Ale gdyby nie orgazmy to ja bym się nerwowo wykonczyła a dzieki temu sie rozluzniam i skupiam mysli chociaz przez chwile na czyms innym niż ubranka, pieluchy, porod itp :D

magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Amberla, zabka11, Weridiana, Maniuś, bosa, Hermiona lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, chłodnikiem można sie niezle najeść, no i co jest super to jest mega lekka zupka- bo na jogurcie może być. Jajeczko i inne dodatki sprawią że chodzi się sytym.

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka to dobrze...

w ogóle to wracając ze spaceru poszłam kupić ziemniaki, truskawki i bób.
    ręce mi zdrętwiały i pod drzwiami nie mogłam kluczy utrzymać, żeby otworzyć.

Mała mi wchodziła pod nogi co chwile, bo już lenia złapała, jak zawsze w drodze powrotnej, no i już mały wqrw mnie złapał...

chciałam schować kartofle i co ??? siatka mi pękła, ręka totalny bezwład, więc nie zdążyłam jej złapać i poszło ... wszystko na podłodze...

wczoraj powiedziałam do M. że trzeba odkurzyć, obiecał, że jak wróci z pracy to odkurzy, żebym tylko nic nie robiła, bo skurcze, bo ręce itp.
    ale oczywiście poleciał w chu! i nic nie zrobił.

po tych ziemniakach jak się wqrwiłam, jak wytargałam odkurzacz, jak pojechałam po chałupie, tylko pod nosem kurwiłam na niego, jaki to on pomocny jest i w ogóle...
    Chyba go dzisiaj opierdolę za całe 8 miesięcy spokoju i grzeczności...

Zetka, zabka11, Weridiana, mamasia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff... no to dzialamy dzis na bank:)
    Mysza zrob chlodnik zamiast zupy poprostu, albo zupe hiszpanskie gazpaczo, albo wloska minetrone, ogorkowy z fwta i czosnkiem albo botwinke z jajem.

małaMyszka, Weridiana, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam sexu my od stycznia celibat tzn ja kompletnie nic na bank mam tam pajęczyny i znowu blone dziewicza
    Ja nie mam obiadu jedziemy na zakupy spożywcze wiec pewnie coś kupimy po drodze a jutro będę robiła pulpeciki w koperkowym sosie z ziemniaczkami dzisiaj smaka na nie zlapalam

niecierpliwa, Zetka, magda sz, małaMyszka, Amberla, zabka11, Weridiana, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    psioszka to dobrze...

w ogóle to wracając ze spaceru poszłam kupić ziemniaki, truskawki i bób.
    ręce mi zdrętwiały i pod drzwiami nie mogłam kluczy utrzymać, żeby otworzyć.

Mała mi wchodziła pod nogi co chwile, bo już lenia złapała, jak zawsze w drodze powrotnej, no i już mały wqrw mnie złapał...

chciałam schować kartofle i co ??? siatka mi pękła, ręka totalny bezwład, więc nie zdążyłam jej złapać i poszło ... wszystko na podłodze...

wczoraj powiedziałam do M. że trzeba odkurzyć, obiecał, że jak wróci z pracy to odkurzy, żebym tylko nic nie robiła, bo skurcze, bo ręce itp.
    ale oczywiście poleciał w chu! i nic nie zrobił.

po tych ziemniakach jak się wqrwiłam, jak wytargałam odkurzacz, jak pojechałam po chałupie, tylko pod nosem kurwiłam na niego, jaki to on pomocny jest i w ogóle...
    Chyba go dzisiaj opierdolę za całe 8 miesięcy spokoju i grzeczności...
    Mysza ale pomysl gdyby wczoraj odkurzyl a dzisiaj rozsypalabys te ziemniaki, to musialby to robic drugi raz, bo pewnie ziemi sie z nich nasypalo. A tak chlopak mial dobre przeczucie i ztyralby sie tylko raz:)))

aaaaga, lys, małaMyszka, Amberla, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Pati trzymam kciuki za Was ! :)

musi byc dobrze , jestesmy juz na koncowkach - skoro lekarz nie chce malej zatrzymywac za wszelke cene widocznie bedzie bezpieczna juz po drugiej stronie brzuszka.

Ja jako cukrzyk masochistka robie mezowi na obiad nalesniki z nutella , malinami , borowkami i bita smietana.... sobie zrobie podobne ale bez nutelli i bitej zamiast tego dowale jogurt naturalny i bedzie.

Nie chce mi sie w ogole dzis gotowac wiec nalesniki beda ok.

cholera pralka skonczyla prac .. a mi sie nawet prania nie chce wywiesic , aaa dam 3 raz na wirowanie :D
    ona a jak robisz te naleśniki dla siebie? poproszę o przepis :) ja tez słodka mama

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za slowa otuchy I kciuki. Musi byc dobrze I bedzie. Spinam ppsladki mocniej ;-)

Zabko pytalas czy czuje skurcze. Czuje je tak samo jak przy Marcelu jak go rodzilam. Bolesne z brzuch I krzyza...

Paula_071, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Pati będzie DOBRZE! Nie ma innej opcji! :-)

małaMyszka, Pati Belgia, bosa lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Sz mnie nie musisz przekonywac - ja uwielbiam. I przy tym chlodniki sa dietetyczne.
    Ofka ogorkowa z feta i czosnkiem - musi byc pyszna.
    Moj m musi przejsc na diete, bo okazalo sie, ze ma watrobe otluszczona, wiec takie zupki tez beda dla nkego dobrym poczatkiem diety. Jakos tak niezauwazalnie musze mu odstawic smazone miesko, a z grilla, to tylko chudziutkie miesko i rybki, niech zapomni o kielbasach i karkowkach. Chyba przerzucimy sie na gotowane na parze. Haha i wspolnie bedziemy na diecie matki karmiacej, ta jest dosc chuda ;) Musze to jakos zakamuflowac, bo bedzie jeczal, ze musi byc na diecie, niech mysli, ze je normalnie :p

magda sz, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Magda Sz mnie nie musisz przekonywac - ja uwielbiam. I przy tym chlodniki sa dietetyczne.
    Ofka ogorkowa z feta i czosnkiem - musi byc pyszna.
    Moj m musi przejsc na diete, bo okazalo sie, ze ma watrobe otluszczona, wiec takie zupki tez beda dla nkego dobrym poczatkiem diety. Jakos tak niezauwazalnie musze mu odstawic smazone miesko, a z grilla, to tylko chudziutkie miesko i rybki, niech zapomni o kielbasach i karkowkach. Chyba przerzucimy sie na gotowane na parze. Haha i wspolnie bedziemy na diecie matki karmiacej, ta jest dosc chuda ;) Musze to jakos zakamuflowac, bo bedzie jeczal, ze musi byc na diecie, niech mysli, ze je normalnie :p
    no ja mam parowar i bardzo czesto na nim gotuje bo jest szybciej poprostu. bardzo lubie na nim, np. karkowke.

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja sobie dziś zdałam sprawę że może taka nabuzowana chodzę ostatnio bo seksu mi mało? ledwo się ruszam ale chyba potrzebuje zaspokojenia, tylko no złość mam na męża i nie będę go seksem nagradzać za jego zachowanie więc muszę być cierpliwa.

Lys- wczoraj był temat czkawki, zgrałam filmik z telefonu, coś tam widać
    https://www.youtube.com/watch?v=OeUtJ1_NMaE&feature=youtu.be

Kurde korzystam z telefonu bo mam zmianę operatora i do jutra nie mam tv ani internetu i nie umiem linka otworzyć hehehe ale jeszcze to rozkminie i zobaczę filmik z chęcią. :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chlodników to ja nie lubię. Chyba że gaspacho oj to bym jadła i jadła.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mm chłodnik :))

Paula a o jakie skrzydełka chodzi, w miodzie ? bo te często robie :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie,że ja nigdy nie jadłam chłodnika :)
    Może dlatego,że to chyba z buraczków, a ja nie przepadam...

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka są 2 rodzaje :) Litewski-z buraczkami i ..normalny ;p ja robie z rzodkiewką,szczypiorkiem,ogórkiem,koperkiem:)

psioszka11, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale ze mnie głupia gęś- przecież to zupa, a ja zup nie jadam od 15 lat :)
    Ostatnio skusiłam się na tą meksykańską ,ale to było gęste i nie przypominało zupy.
    Ale może spróbuję tą drugą Twoją wersje bez buraczków, podasz przepis?

magda sz, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Maz odprawiony do pracy, julcia odprawiona do kolezanki, zatem mam chwilke dla siebie:lezak na balkonie, miska czarnej porzeczki i belly :P
    Troche posprzatalam w domu i na balkonie, poczyscilam z klaczkow troche ciuszkow , ktore juz od dawna o to prosily, zaczelam porzadki w szafie julci, ale to akurat rozkladam na raty do wieczora ;)

Pati-dasz rade, zobaczysz!

Magda sz-sliczna ta twoja psiunka:) piekny kolor siersci :) co do apetytu to ja mimo ze nie mam miejsca i tak wpierdzielam wszystko, a potem sie mecze.....
    A co to za krokiety po meksykansku???????

Tak piszecie o tych galaretkach, wiec ja tez zrobie wieczorem ;)

małaMyszka, Pati Belgia, bosa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie tak:
    Tarkuje 1 świeżego ogórka na grubych oczkach, kroje drobno rzodkiewke (tak z 6-7 głowek), cały pęczek szczypiorku, no i na oko kopru.

Zalewam to wodą (też według gustu, jedni wolą jak jest rzadsze a inni jak jest wiecej warzyw mniej "wody") i stopniowo dodaje śmietanę (12% albo 18%), ciezko mi powiedziec ile bo w trakcie po prostu próbuje i sprawdzam czy to juz czy jeszcze dodać, no i na koniec sole i pieprze też na oko:)

A do tego ziemniaczki z patelni :)

małaMyszka, psioszka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja mam apetyt wielki. Przy takiej diecie jak Magda padlabym z głodu :) potrafię na raz zjeść 0,5 owoców. Rano po musli za godzinę jestem znów głodna i jem bułkę, potem obiad, owoce, kolacje no i codziennie musi być coś słodkiego. Nie pamiętam dnia bez słodyczy :/ No a waga juz +9 kg. Zobaczymy co będzie dalej. A ja za godzinkę idę na wizytę. Trzymajcie kciuki. Dziś zabrałam się w końcu za pranie małej. Pieluchy, ubranka, kocyki. Zostały mi jeszcze 2 automaty no i najlepsze - prasowanie tego wszystkiego :/

Paula_071, zabka11, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

Ewa123
‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ