X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:

Kochane, maz kazal mi sie zapytac czy jeszcze na forum sa kolezanki ktore sie bzykaja, bo jak tak to on tez nie bedzie sie czail i bal i po powrocie do domu mnie dorwie;) no jak myslicie? Mozna jeszcze? My ostatni raz z poltora tygodnia temu..

My przynajmniej dwa razy w tygodniu się seksimy :D nie wytrzymałabym bez tego... co prawda za kazdym razem jest coraz ciezej (przez dodatkowe kilogramy). Ale gdyby nie orgazmy to ja bym się nerwowo wykonczyła a dzieki temu sie rozluzniam i skupiam mysli chociaz przez chwile na czyms innym niż ubranka, pieluchy, porod itp :D

magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Amberla, zabka11, Weridiana, Maniuś, bosa, Hermiona lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, chłodnikiem można sie niezle najeść, no i co jest super to jest mega lekka zupka- bo na jogurcie może być. Jajeczko i inne dodatki sprawią że chodzi się sytym.

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka to dobrze...

w ogóle to wracając ze spaceru poszłam kupić ziemniaki, truskawki i bób.
    ręce mi zdrętwiały i pod drzwiami nie mogłam kluczy utrzymać, żeby otworzyć.

Mała mi wchodziła pod nogi co chwile, bo już lenia złapała, jak zawsze w drodze powrotnej, no i już mały wqrw mnie złapał...

chciałam schować kartofle i co ??? siatka mi pękła, ręka totalny bezwład, więc nie zdążyłam jej złapać i poszło ... wszystko na podłodze...

wczoraj powiedziałam do M. że trzeba odkurzyć, obiecał, że jak wróci z pracy to odkurzy, żebym tylko nic nie robiła, bo skurcze, bo ręce itp.
    ale oczywiście poleciał w chu! i nic nie zrobił.

po tych ziemniakach jak się wqrwiłam, jak wytargałam odkurzacz, jak pojechałam po chałupie, tylko pod nosem kurwiłam na niego, jaki to on pomocny jest i w ogóle...
    Chyba go dzisiaj opierdolę za całe 8 miesięcy spokoju i grzeczności...

Zetka, zabka11, Weridiana, mamasia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff... no to dzialamy dzis na bank:)
    Mysza zrob chlodnik zamiast zupy poprostu, albo zupe hiszpanskie gazpaczo, albo wloska minetrone, ogorkowy z fwta i czosnkiem albo botwinke z jajem.

małaMyszka, Weridiana, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam sexu my od stycznia celibat tzn ja kompletnie nic na bank mam tam pajęczyny i znowu blone dziewicza
    Ja nie mam obiadu jedziemy na zakupy spożywcze wiec pewnie coś kupimy po drodze a jutro będę robiła pulpeciki w koperkowym sosie z ziemniaczkami dzisiaj smaka na nie zlapalam

niecierpliwa, Zetka, magda sz, małaMyszka, Amberla, zabka11, Weridiana, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    psioszka to dobrze...

w ogóle to wracając ze spaceru poszłam kupić ziemniaki, truskawki i bób.
    ręce mi zdrętwiały i pod drzwiami nie mogłam kluczy utrzymać, żeby otworzyć.

Mała mi wchodziła pod nogi co chwile, bo już lenia złapała, jak zawsze w drodze powrotnej, no i już mały wqrw mnie złapał...

chciałam schować kartofle i co ??? siatka mi pękła, ręka totalny bezwład, więc nie zdążyłam jej złapać i poszło ... wszystko na podłodze...

wczoraj powiedziałam do M. że trzeba odkurzyć, obiecał, że jak wróci z pracy to odkurzy, żebym tylko nic nie robiła, bo skurcze, bo ręce itp.
    ale oczywiście poleciał w chu! i nic nie zrobił.

po tych ziemniakach jak się wqrwiłam, jak wytargałam odkurzacz, jak pojechałam po chałupie, tylko pod nosem kurwiłam na niego, jaki to on pomocny jest i w ogóle...
    Chyba go dzisiaj opierdolę za całe 8 miesięcy spokoju i grzeczności...
    Mysza ale pomysl gdyby wczoraj odkurzyl a dzisiaj rozsypalabys te ziemniaki, to musialby to robic drugi raz, bo pewnie ziemi sie z nich nasypalo. A tak chlopak mial dobre przeczucie i ztyralby sie tylko raz:)))

aaaaga, lys, małaMyszka, Amberla, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Pati trzymam kciuki za Was ! :)

musi byc dobrze , jestesmy juz na koncowkach - skoro lekarz nie chce malej zatrzymywac za wszelke cene widocznie bedzie bezpieczna juz po drugiej stronie brzuszka.

Ja jako cukrzyk masochistka robie mezowi na obiad nalesniki z nutella , malinami , borowkami i bita smietana.... sobie zrobie podobne ale bez nutelli i bitej zamiast tego dowale jogurt naturalny i bedzie.

Nie chce mi sie w ogole dzis gotowac wiec nalesniki beda ok.

cholera pralka skonczyla prac .. a mi sie nawet prania nie chce wywiesic , aaa dam 3 raz na wirowanie :D
    ona a jak robisz te naleśniki dla siebie? poproszę o przepis :) ja tez słodka mama

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za slowa otuchy I kciuki. Musi byc dobrze I bedzie. Spinam ppsladki mocniej ;-)

Zabko pytalas czy czuje skurcze. Czuje je tak samo jak przy Marcelu jak go rodzilam. Bolesne z brzuch I krzyza...

Paula_071, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Pati będzie DOBRZE! Nie ma innej opcji! :-)

małaMyszka, Pati Belgia, bosa lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Sz mnie nie musisz przekonywac - ja uwielbiam. I przy tym chlodniki sa dietetyczne.
    Ofka ogorkowa z feta i czosnkiem - musi byc pyszna.
    Moj m musi przejsc na diete, bo okazalo sie, ze ma watrobe otluszczona, wiec takie zupki tez beda dla nkego dobrym poczatkiem diety. Jakos tak niezauwazalnie musze mu odstawic smazone miesko, a z grilla, to tylko chudziutkie miesko i rybki, niech zapomni o kielbasach i karkowkach. Chyba przerzucimy sie na gotowane na parze. Haha i wspolnie bedziemy na diecie matki karmiacej, ta jest dosc chuda ;) Musze to jakos zakamuflowac, bo bedzie jeczal, ze musi byc na diecie, niech mysli, ze je normalnie :p

magda sz, małaMyszka, zabka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Magda Sz mnie nie musisz przekonywac - ja uwielbiam. I przy tym chlodniki sa dietetyczne.
    Ofka ogorkowa z feta i czosnkiem - musi byc pyszna.
    Moj m musi przejsc na diete, bo okazalo sie, ze ma watrobe otluszczona, wiec takie zupki tez beda dla nkego dobrym poczatkiem diety. Jakos tak niezauwazalnie musze mu odstawic smazone miesko, a z grilla, to tylko chudziutkie miesko i rybki, niech zapomni o kielbasach i karkowkach. Chyba przerzucimy sie na gotowane na parze. Haha i wspolnie bedziemy na diecie matki karmiacej, ta jest dosc chuda ;) Musze to jakos zakamuflowac, bo bedzie jeczal, ze musi byc na diecie, niech mysli, ze je normalnie :p
    no ja mam parowar i bardzo czesto na nim gotuje bo jest szybciej poprostu. bardzo lubie na nim, np. karkowke.

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja sobie dziś zdałam sprawę że może taka nabuzowana chodzę ostatnio bo seksu mi mało? ledwo się ruszam ale chyba potrzebuje zaspokojenia, tylko no złość mam na męża i nie będę go seksem nagradzać za jego zachowanie więc muszę być cierpliwa.

Lys- wczoraj był temat czkawki, zgrałam filmik z telefonu, coś tam widać
    https://www.youtube.com/watch?v=OeUtJ1_NMaE&feature=youtu.be

Kurde korzystam z telefonu bo mam zmianę operatora i do jutra nie mam tv ani internetu i nie umiem linka otworzyć hehehe ale jeszcze to rozkminie i zobaczę filmik z chęcią. :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chlodników to ja nie lubię. Chyba że gaspacho oj to bym jadła i jadła.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mm chłodnik :))

Paula a o jakie skrzydełka chodzi, w miodzie ? bo te często robie :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie,że ja nigdy nie jadłam chłodnika :)
    Może dlatego,że to chyba z buraczków, a ja nie przepadam...

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka są 2 rodzaje :) Litewski-z buraczkami i ..normalny ;p ja robie z rzodkiewką,szczypiorkiem,ogórkiem,koperkiem:)

psioszka11, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale ze mnie głupia gęś- przecież to zupa, a ja zup nie jadam od 15 lat :)
    Ostatnio skusiłam się na tą meksykańską ,ale to było gęste i nie przypominało zupy.
    Ale może spróbuję tą drugą Twoją wersje bez buraczków, podasz przepis?

magda sz, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Maz odprawiony do pracy, julcia odprawiona do kolezanki, zatem mam chwilke dla siebie:lezak na balkonie, miska czarnej porzeczki i belly :P
    Troche posprzatalam w domu i na balkonie, poczyscilam z klaczkow troche ciuszkow , ktore juz od dawna o to prosily, zaczelam porzadki w szafie julci, ale to akurat rozkladam na raty do wieczora ;)

Pati-dasz rade, zobaczysz!

Magda sz-sliczna ta twoja psiunka:) piekny kolor siersci :) co do apetytu to ja mimo ze nie mam miejsca i tak wpierdzielam wszystko, a potem sie mecze.....
    A co to za krokiety po meksykansku???????

Tak piszecie o tych galaretkach, wiec ja tez zrobie wieczorem ;)

małaMyszka, Pati Belgia, bosa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie tak:
    Tarkuje 1 świeżego ogórka na grubych oczkach, kroje drobno rzodkiewke (tak z 6-7 głowek), cały pęczek szczypiorku, no i na oko kopru.

Zalewam to wodą (też według gustu, jedni wolą jak jest rzadsze a inni jak jest wiecej warzyw mniej "wody") i stopniowo dodaje śmietanę (12% albo 18%), ciezko mi powiedziec ile bo w trakcie po prostu próbuje i sprawdzam czy to juz czy jeszcze dodać, no i na koniec sole i pieprze też na oko:)

A do tego ziemniaczki z patelni :)

małaMyszka, psioszka11, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja mam apetyt wielki. Przy takiej diecie jak Magda padlabym z głodu :) potrafię na raz zjeść 0,5 owoców. Rano po musli za godzinę jestem znów głodna i jem bułkę, potem obiad, owoce, kolacje no i codziennie musi być coś słodkiego. Nie pamiętam dnia bez słodyczy :/ No a waga juz +9 kg. Zobaczymy co będzie dalej. A ja za godzinkę idę na wizytę. Trzymajcie kciuki. Dziś zabrałam się w końcu za pranie małej. Pieluchy, ubranka, kocyki. Zostały mi jeszcze 2 automaty no i najlepsze - prasowanie tego wszystkiego :/

Paula_071, zabka11, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

Ewa123
‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ