SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje dziewczyny:)a imie mojej corki czyta sie dżaskirat(tatus wybieral), bedzie pasowalo do jego nazwiska a znaczy blogoslawienstwo od boga. nie jestem jakos super religijna ale imie wywodzi sie z jego kregow kulturowych, wiec nie oponowalam. on jest hindusem, wyznania sikhijskiego i mieszkamy na stale w uk juz jakies dwa lata
a ja mam taki kocyk ; http://www.mothercare.com/Mothercare-Cot-or-Cot-Bed-Cellular-Cotton-Blanket--Pink/585723,default,pd.html?cm_mmc=Google-_-Bedroom-_-Shopping+-+Bedroom-_-Mothercare+-+Mothercare+Cot+or+Cot+Bed+Cellular+Cotton+Blanket-+Pink&gclid=CPnW9u2GusYCFSUOwwodR4IBmQ.
jak uwazacie, sprawdzi sie? mam maly do wozka i wiekszy do koszyczka w ktorym bdzie spala, kupilam tez w razie co zwykly polarkowyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:43
niecierpliwa, Weridiana, magda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Sama ciekawa jestem jak z tym seksem bedzie , po porodzie jeszcze polog , nie przespane noce - boje sie ze w ogole stracimy na niego ochote.
0na88, Zetka, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, małaMyszka, bosa, mamasia, zabka11, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Wcale nie jestem taka dzielna, wiem ze moze byc roznie ale staram sie nie nakrecac bo prze. Takie obawy i opowiesci jak jest ciezko mam 33 lata i dopiero zdecydowalam sie na dziecko. A juz mowilam ze never, nie dam rady, nie dzwigne.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:dziekuje dziewczyny:)a imie mojej corki czyta sie dżaskirat(tatus wybieral), bedzie pasowalo do jego nazwiska a znaczy blogoslawienstwo od boga. nie jestem jakos super religijna ale imie wywodzi sie z jego kregow kulturowych, wiec nie oponowalam. on jest hindusem, wyznania sikhijskiego i mieszkamy na stale w uk juz jakies dwa lata
a ja mam taki kocyk ; http://www.mothercare.com/Mothercare-Cot-or-Cot-Bed-Cellular-Cotton-Blanket--Pink/585723,default,pd.html?cm_mmc=Google-_-Bedroom-_-Shopping+-+Bedroom-_-Mothercare+-+Mothercare+Cot+or+Cot+Bed+Cellular+Cotton+Blanket-+Pink&gclid=CPnW9u2GusYCFSUOwwodR4IBmQ.
jak uwazacie, sprawdzi sie? mam maly do wozka i wiekszy do koszyczka w ktorym bdzie spala, kupilam tez w razie co zwykly polarkowy
-
My do seksu szybciej wróciliśmy niż zalecana. Nie chce skłamac ale chyba niecałe 3 tyg po cesarce. Nie mogliśmy juz wytrzymać. Zaraz potem poszłam po tabletki bo wstyD przyznać ale pierwszy raz w ogóle nie pomyśleliśmy o zabezpieczeniu... Było dobrze, ale daleko do super. Dla mnie za sucho, podraznilo mnie to trochę i miałam wrażenie ze Jedzie jak że sklepu rybnego
parę razy i wróciło do normalności.
0na88, magda sz, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
my wciaz, 2 do 3 razy n dzien, w weekendy czesciej(jesli sie nie klocimy akurat).. ale powiedzcie mi kiedy nalezy przestac, bo sama nie wiem. w sumie czuje sie dobrze, tylko przeczytalam ze 4 tygodnie przed porodem? o koniec bo bakterie sie moga przedostac bo szyjka sie zaczyna skracac itp.
-
jasmine89 wrote:my wciaz, 2 do 3 razy n dzien, w weekendy czesciej(jesli sie nie klocimy akurat).. ale powiedzcie mi kiedy nalezy przestac, bo sama nie wiem. w sumie czuje sie dobrze, tylko przeczytalam ze 4 tygodnie przed porodem? o koniec bo bakterie sie moga przedostac bo szyjka sie zaczyna skracac itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:04
0na88, magda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:my wciaz, 2 do 3 razy n dzien, w weekendy czesciej(jesli sie nie klocimy akurat).. ale powiedzcie mi kiedy nalezy przestac, bo sama nie wiem. w sumie czuje sie dobrze, tylko przeczytalam ze 4 tygodnie przed porodem? o koniec bo bakterie sie moga przedostac bo szyjka sie zaczyna skracac itp.
2 do 3 razy na dzien ? :-o umarlam z zazdroscimagda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam! Nowa mamuske
2-3 razy na dzien??????? Tyle to my nawet w najgoretszym okresie naszego zwiazku nie mielismy hahaha. To jest wykonalne 2-3 razy dziennie, nie wspominajac juz o ciazy
-
jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
2-3 razy dziennie?? Przypominała mi się młodość <łezka>.
Ambrela, położna mówiła by po pierwszy seksie po porodzie użyć tantum rosa, wtedy szybciej wraca się do dawnej "sprawności"Amberla, jasmine89, magda sz, małaMyszka, bosa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
bo sie zawstydze...:p stwierdzilam, ze jesli zle sie nie czuje to dlaczego nie;)wytlumaczylam mojemu ze tam jest wszystko dokladnie zamkniete, a mala czuje kolsyanie i usypia, wiec on takze nie ma oporow. zaznaczlam jednak ze po porodzoe bedzie ciezej bo krwawienie itd nie wiem jak dlugo, wec musimy ta jakby toche na zasps i zrozumial az za dobrze:d
niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, bosa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:moze na samym poczatku zwiazku zdazalo sie no... 2 razy dziennie - ale to byly poczatki znajomosci , po 10 latach chyba nie musze pisac
Haha mi nie musisz, nam tez w maju pyknelo 10 lat razemjasmine89, 0na88, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
2-3 razy dziennie! Wow!To my tak jak te króliczki na początku znajomości, że chodziłam okrakiem jak po lewatywie hehe, a teraz to sobie nie wyobrażam- kondycja już nie ta
Kurwa mać! Że tak brzydko napiszę! Robiłam dziś karkówkę z ziemniaczkami w rękawie w piekarniku-nie pierwszy raz z resztą i po 2h spędzonych w piecu - surowe ziemniaczki,karkówka na pół upieczona. Mąż z pracy przyszedł, zasiadamy do stołu a tu zonk! No i zjedliśmy ... galaretkęA teraz zamówiłam pizzę- karkówka będzie na jutro jak dojdzie.
jasmine89, 0na88, magda sz, Zetka, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015