SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jasmine89 wrote:bo sie zawstydze...:p stwierdzilam, ze jesli zle sie nie czuje to dlaczego nie;)wytlumaczylam mojemu ze tam jest wszystko dokladnie zamkniete, a mala czuje kolsyanie i usypia, wiec on takze nie ma oporow. zaznaczlam jednak ze po porodzoe bedzie ciezej bo krwawienie itd nie wiem jak dlugo, wec musimy ta jakby toche na zasps i zrozumial az za dobrze:d
Ale że macie czas na to, szacunek:) Bo że chęci to mogę zrozumiećA długo jesteście już razem?
jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
psioszka11 wrote:2-3 razy dziennie! Wow!To my tak jak te króliczki na początku znajomości, że chodziłam okrakiem jak po lewatywie hehe, a teraz to sobie nie wyobrażam- kondycja już nie ta
Kurwa mać! Że tak brzydko napiszę! Robiłam dziś karkówkę z ziemniaczkami w rękawie w piekarniku-nie pierwszy raz z resztą i po 2h spędzonych w piecu - surowe ziemniaczki,karkówka na pół upieczona. Mąż z pracy przyszedł, zasiadamy do stołu a tu zonk! No i zjedliśmy ... galaretkęA teraz zamówiłam pizzę- karkówka będzie na jutro jak dojdzie.
podziel sie posilkiem, ja mam lenia i wcinam dzisiaj arbuzy, pomidory i chipsy o smaku masala;)małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ale że macie czas na to, szacunek:) Bo że chęci to mogę zrozumieć
A długo jesteście już razem?
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Cześć Jasmine
No 2-3 razy dziennie..mhmm pamiętam te piękne czasy, pierwszy rok związku taki był. Kiedyś w trakcie maratonu straciłam w nocy przytomność w pozycji na pieskajuż nie dawałam rady hehe teraz podejrzewam jakby 2 raz w ciągu dnia to bym padła. Ogólnie jestem bardzo mokra i trochę długo nam to zajmuje. Tęskni się za tym, tylko seks i pizza w przerwach.
Żabka te krokiety po meksykańsku to panierowany naleśnik a w środku-kurczak, fasola, kukurydza, fasolka szparagowa, papryka i troche sosiku z keczupu. Zamiast kurczaka można inne mięso, zrobiłam z kurczakiem bo nic innego nie było w domu. Można też troszkę sera żółtego dodać.
Farby Olia jeszcze nie testowałam, jeszcze czekam aż odrost będzie fuj, także z 2 tyg jeszcze poczekam. Ale kogo nie pytam to każdy zadowolony z tej farby.
Byłam odebrać materiały do pomponowej karuzeli a pani w sklepie myślała że skoro mnie tyle nie było po nie to pewnie urodziłam i nie będę miała czasu i sprzedała większośćno i zamówiła mi nowe mają być na piątek-poniedziałek. Zamówiłam -różowe, szare, miętowe tiule i w tych kolorach tasiemki. Koło chcę zrobić z jakiejś cieńkiej rurki i skleić taśmą- w leroy merlin są na materiałach budowlanych na grosze.
jasmine89, Zetka, małaMyszka, bosa, zabka11, Hermiona lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Cześć Jasmine
No 2-3 razy dziennie..mhmm pamiętam te piękne czasy, pierwszy rok związku taki był. Kiedyś w trakcie maratonu straciłam w nocy przytomność w pozycji na pieskajuż nie dawałam rady hehe teraz podejrzewam jakby 2 raz w ciągu dnia to bym padła. Ogólnie jestem bardzo mokra i trochę długo nam to zajmuje. Tęskni się za tym, tylko seks i pizza w przerwach.
Żabka te krokiety po meksykańsku to panierowany naleśnik a w środku-kurczak, fasola, kukurydza, fasolka szparagowa, papryka i troche sosiku z keczupu. Zamiast kurczaka można inne mięso, zrobiłam z kurczakiem bo nic innego nie było w domu. Można też troszkę sera żółtego dodać.
Farby Olia jeszcze nie testowałam, jeszcze czekam aż odrost będzie fuj, także z 2 tyg jeszcze poczekam. Ale kogo nie pytam to każdy zadowolony z tej farby.
Byłam odebrać materiały do pomponowej karuzeli a pani w sklepie myślała że skoro mnie tyle nie było po nie to pewnie urodziłam i nie będę miała czasu i sprzedała większośćno i zamówiła mi nowe mają być na piątek-poniedziałek. Zamówiłam -różowe, szare, miętowe tiule i w tych kolorach tasiemki. Koło chcę zrobić z jakiejś cieńkiej rurki i skleić taśmą- w leroy merlin są na materiałach budowlanych na grosze.
jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Jasmine- pozazdrościć: i kondycji, czasu, chęci i zaangażowania
My jesteśmy prawie 8 i chyba już takiej aktywności to mieć nie będziemy. A w weekendy mój też nie pracuje, nawet w piątek krócej i ni hu hu- nie ma nic:) Ostatni raz to chyba ze 2 msce temu coś było. Ale dziś mnie zapaliłyście - chyba odpalę jakąś petardę w sypialni! Obyśmy tylko nie spłonęli0na88, jasmine89, Zetka, Maniuś, małaMyszka, bosa, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
maaadzik1207 wrote:
Dziewczyny zamawiałyście te kocyki minky cienkie czy grube?
I co można kupic 3 miesięcznemu chlopczykowi bo urodziła chrzestna mojego synka i chcielisbysmy malemu cos kupic.
Ja zamawialam cienki kocyk.
A`propo prezentu to moze wlasnie taki kocyk plus pluszaczek z minky do kompletu?magda sz, 0na88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Jasmine- pozazdrościć: i kondycji, czasu, chęci i zaangażowania
My jesteśmy prawie 8 i chyba już takiej aktywności to mieć nie będziemy. A w weekendy mój też nie pracuje, nawet w piątek krócej i ni hu hu- nie ma nic:) Ostatni raz to chyba ze 2 msce temu coś było. Ale dziś mnie zapaliłyście - chyba odpalę jakąś petardę w sypialni! Obyśmy tylko nie spłonęli
Maniuś, małaMyszka, psioszka11, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka mieliśmy jakiś intensywny długi weekend, nie wychodziliśmy z łóżka praktycznie no i o 4 w nocy po godzinie czy dwóch intensywnego seksu na komodach, blatach itp, po prostu nie wytrzymałam i straciłam przytomność i poleciałam
do tego głodna byłam bo wcześniej mało zjadłam i mój organizm chyba wszystkie możliwe kalorie wypalił
0na88, Maniuś, małaMyszka, psioszka11, bosa, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:odwiedz go w pracy;p
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:28
magda sz, 0na88, Zetka, Maniuś, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka mieliśmy jakiś intensywny długi weekend, nie wychodziliśmy z łóżka praktycznie no i o 4 w nocy po godzinie czy dwóch intensywnego seksu na komodach, blatach itp, po prostu nie wytrzymałam i straciłam przytomność i poleciałam
do tego głodna byłam bo wcześniej mało zjadłam i mój organizm chyba wszystkie możliwe kalorie wypalił
małaMyszka, bosa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:dobrze ze nie zdarlas sobie np. Skory z twarzy, jak potem to ludziom wytlumaczyc ze co...?
ze skarpetke do zluszczania piet zalozyla na twarz))
magda sz, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, 5ylwia, witaminkab, małaMyszka, lys, bosa, Y, Weridiana, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
hahhaha Ofka jak to zachęcająco brzmi w kanale
mój pracuje w korpo no w huj zabezpieczeń żeby tam wejść no i kamer a marzyło mi się odwiedzić go kiedyś
mam nadzieje że będzie kiedyś prezesem tego banku i będzie miał prywatny gabinet i wtedy to nie popuszczę
Ale mnie nakręciłyście na ten seks, a przecież jestem zła na męża no i co ja mam teraz zrobić?oo wiem, jak on już mnie zaspokoi to odwrócę się dupą i zasnę i zostawię go podnieconego samemu sobie
Maniuś, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ale mnie nakręciłyście na ten seks, a przecież jestem zła na męża no i co ja mam teraz zrobić?
oo wiem, jak on już mnie zaspokoi to odwrócę się dupą i zasnę i zostawię go podnieconego samemu sobie
demon zla
lece smazyc te nalesniki , bo na dzien dzisiejszy moj potrafi wyslac smsa o tresci " co dzis na obiad"
magda sz, jasmine89, Maniuś, Amberla, małaMyszka, bosa, Y, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość