X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    a weekend czesciej?..yyyyyyy
    bo w weekendy moj nie pracuje:)

małaMyszka, bosa, Hermiona lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    bo sie zawstydze...:p stwierdzilam, ze jesli zle sie nie czuje to dlaczego nie;)wytlumaczylam mojemu ze tam jest wszystko dokladnie zamkniete, a mala czuje kolsyanie i usypia, wiec on takze nie ma oporow. zaznaczlam jednak ze po porodzoe bedzie ciezej bo krwawienie itd nie wiem jak dlugo, wec musimy ta jakby toche na zasps i zrozumial az za dobrze:d

Ale że macie czas na to, szacunek:) Bo że chęci to mogę zrozumieć:) A długo jesteście już razem?

jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    2-3 razy dziennie! Wow!To my tak jak te króliczki na początku znajomości, że chodziłam okrakiem jak po lewatywie hehe, a teraz to sobie nie wyobrażam- kondycja już nie ta :)
    Kurwa mać! Że tak brzydko napiszę! Robiłam dziś karkówkę z ziemniaczkami w rękawie w piekarniku-nie pierwszy raz z resztą i po 2h spędzonych w piecu - surowe ziemniaczki,karkówka na pół upieczona. Mąż z pracy przyszedł, zasiadamy do stołu a tu zonk! No i zjedliśmy ... galaretkę :) A teraz zamówiłam pizzę- karkówka będzie na jutro jak dojdzie.
    my jestesmy razem prawie dwa lata, ciagle klotnie i godzenie sie. czasem mam dosyc, alego kocham... jestesmy jak wloskie malzenstwo;)
    podziel sie posilkiem, ja mam lenia i wcinam dzisiaj arbuzy, pomidory i chipsy o smaku masala;)

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    bo w weekendy moj nie pracuje:)

aaa no to zmienia postac rzeczy , moj ostatnio w weekendy pracuje :)

ja juz mam dziewczyny wymowke , a wy? :D

psioszka11, jasmine89, Zetka, apaczka, Paula_071, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ale że macie czas na to, szacunek:) Bo że chęci to mogę zrozumieć:) A długo jesteście już razem?
    dwa lata prawie paula;)wychodze z zalozenia ze jesli masz checi znajdziesz zawsze czas;)czy to przed praca, czy po pracy czy w nocy;)

• magda sz Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jasmine :)
    No 2-3 razy dziennie..mhmm pamiętam te piękne czasy, pierwszy rok związku taki był. Kiedyś w trakcie maratonu straciłam w nocy przytomność w pozycji na pieska :D już nie dawałam rady hehe teraz podejrzewam jakby 2 raz w ciągu dnia to bym padła. Ogólnie jestem bardzo mokra i trochę długo nam to zajmuje. Tęskni się za tym, tylko seks i pizza w przerwach.

Żabka te krokiety po meksykańsku to panierowany naleśnik a w środku-kurczak, fasola, kukurydza, fasolka szparagowa, papryka i troche sosiku z keczupu. Zamiast kurczaka można inne mięso, zrobiłam z kurczakiem bo nic innego nie było w domu. Można też troszkę sera żółtego dodać.
    Farby Olia jeszcze nie testowałam, jeszcze czekam aż odrost będzie fuj, także z 2 tyg jeszcze poczekam. Ale kogo nie pytam to każdy zadowolony z tej farby.
    Byłam odebrać materiały do pomponowej karuzeli a pani w sklepie myślała że skoro mnie tyle nie było po nie to pewnie urodziłam i nie będę miała czasu i sprzedała większość :( no i zamówiła mi nowe mają być na piątek-poniedziałek. Zamówiłam -różowe, szare, miętowe tiule i w tych kolorach tasiemki. Koło chcę zrobić z jakiejś cieńkiej rurki i skleić taśmą- w leroy merlin są na materiałach budowlanych na grosze.

jasmine89, Zetka, małaMyszka, bosa, zabka11, Hermiona lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Ofka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jestesmy razem niecaly rok, to moze powinnam mu na ambicje wjechac...?

0na88, Zetka, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

Moj w weekendy sprzata to tez jest jakas wymowka, nie? :P

0na88, jasmine89, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

• jasmine89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

odwiedz go w pracy;p

0na88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Cześć Jasmine :)
    No 2-3 razy dziennie..mhmm pamiętam te piękne czasy, pierwszy rok związku taki był. Kiedyś w trakcie maratonu straciłam w nocy przytomność w pozycji na pieska :D już nie dawałam rady hehe teraz podejrzewam jakby 2 raz w ciągu dnia to bym padła. Ogólnie jestem bardzo mokra i trochę długo nam to zajmuje. Tęskni się za tym, tylko seks i pizza w przerwach.

Żabka te krokiety po meksykańsku to panierowany naleśnik a w środku-kurczak, fasola, kukurydza, fasolka szparagowa, papryka i troche sosiku z keczupu. Zamiast kurczaka można inne mięso, zrobiłam z kurczakiem bo nic innego nie było w domu. Można też troszkę sera żółtego dodać.
    Farby Olia jeszcze nie testowałam, jeszcze czekam aż odrost będzie fuj, także z 2 tyg jeszcze poczekam. Ale kogo nie pytam to każdy zadowolony z tej farby.
    Byłam odebrać materiały do pomponowej karuzeli a pani w sklepie myślała że skoro mnie tyle nie było po nie to pewnie urodziłam i nie będę miała czasu i sprzedała większość :( no i zamówiła mi nowe mają być na piątek-poniedziałek. Zamówiłam -różowe, szare, miętowe tiule i w tych kolorach tasiemki. Koło chcę zrobić z jakiejś cieńkiej rurki i skleić taśmą- w leroy merlin są na materiałach budowlanych na grosze.
    jak to stracilas przytomnosc? Ze zmeczenia?

jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine- pozazdrościć: i kondycji, czasu, chęci i zaangażowania :)
    My jesteśmy prawie 8 i chyba już takiej aktywności to mieć nie będziemy. A w weekendy mój też nie pracuje, nawet w piątek krócej i ni hu hu- nie ma nic:) Ostatni raz to chyba ze 2 msce temu coś było. Ale dziś mnie zapaliłyście - chyba odpalę jakąś petardę w sypialni! Obyśmy tylko nie spłonęli :)

0na88, jasmine89, Zetka, Maniuś, małaMyszka, bosa, Weridiana lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja takie maratony mialam z pierwszym mezem ale to mialam 16, 17 lat...

tb73i09k881y3sjt.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:

Dziewczyny zamawiałyście te kocyki minky cienkie czy grube?

I co można kupic 3 miesięcznemu chlopczykowi bo urodziła chrzestna mojego synka i chcielisbysmy malemu cos kupic.

Ja zamawialam cienki kocyk.
    A`propo prezentu to moze wlasnie taki kocyk plus pluszaczek z minky do kompletu?

magda sz, 0na88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Jasmine- pozazdrościć: i kondycji, czasu, chęci i zaangażowania :)
    My jesteśmy prawie 8 i chyba już takiej aktywności to mieć nie będziemy. A w weekendy mój też nie pracuje, nawet w piątek krócej i ni hu hu- nie ma nic:) Ostatni raz to chyba ze 2 msce temu coś było. Ale dziś mnie zapaliłyście - chyba odpalę jakąś petardę w sypialni! Obyśmy tylko nie spłonęli :)
    odpal wibrator i mu pogroź, ze albo seks albo... haha Magda mnie natchnela tym sloikiem w tylku.

Maniuś, małaMyszka, psioszka11, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka mieliśmy jakiś intensywny długi weekend, nie wychodziliśmy z łóżka praktycznie no i o 4 w nocy po godzinie czy dwóch intensywnego seksu na komodach, blatach itp, po prostu nie wytrzymałam i straciłam przytomność i poleciałam :) do tego głodna byłam bo wcześniej mało zjadłam i mój organizm chyba wszystkie możliwe kalorie wypalił :D

0na88, Maniuś, małaMyszka, psioszka11, bosa, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    odwiedz go w pracy;p
    moj maz mi zawsze pisze smsy przyjedz do mnie wezme Cie kanale:)))ma warsztat samochodowy :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:28

magda sz, 0na88, Zetka, Maniuś, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ofka mieliśmy jakiś intensywny długi weekend, nie wychodziliśmy z łóżka praktycznie no i o 4 w nocy po godzinie czy dwóch intensywnego seksu na komodach, blatach itp, po prostu nie wytrzymałam i straciłam przytomność i poleciałam :) do tego głodna byłam bo wcześniej mało zjadłam i mój organizm chyba wszystkie możliwe kalorie wypalił :D
    dobrze ze nie zdarlas sobie np. Skory z twarzy, jak potem to ludziom wytlumaczyc ze co...?

małaMyszka, bosa, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    dobrze ze nie zdarlas sobie np. Skory z twarzy, jak potem to ludziom wytlumaczyc ze co...?

ze skarpetke do zluszczania piet zalozyla na twarz :)))

magda sz, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, 5ylwia, witaminkab, małaMyszka, lys, bosa, Y, Weridiana, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaha Ofka jak to zachęcająco brzmi w kanale :) mój pracuje w korpo no w huj zabezpieczeń żeby tam wejść no i kamer a marzyło mi się odwiedzić go kiedyś :) mam nadzieje że będzie kiedyś prezesem tego banku i będzie miał prywatny gabinet i wtedy to nie popuszczę :)
    Ale mnie nakręciłyście na ten seks, a przecież jestem zła na męża no i co ja mam teraz zrobić? :) oo wiem, jak on już mnie zaspokoi to odwrócę się dupą i zasnę i zostawię go podnieconego samemu sobie

Maniuś, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ale mnie nakręciłyście na ten seks, a przecież jestem zła na męża no i co ja mam teraz zrobić? :) oo wiem, jak on już mnie zaspokoi to odwrócę się dupą i zasnę i zostawię go podnieconego samemu sobie

demon zla :D
    lece smazyc te nalesniki , bo na dzien dzisiejszy moj potrafi wyslac smsa o tresci " co dzis na obiad" :)

magda sz, jasmine89, Maniuś, Amberla, małaMyszka, bosa, Y, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ