X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć :D Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
    Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam" :) Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?

Zetka, jasmine89, Maniuś, 5ylwia, Martucha86, małaMyszka, bosa, Y, Weridiana, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi humor poprawiłyscie :)

jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    demon zla :D
    lece smazyc te nalesniki , bo na dzien dzisiejszy moj potrafi wyslac smsa o tresci " co dzis na obiad" :)

Haha bo zaraz sie posikam ze smiechu!! :D

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona napisz mu- Dziś na obiad ja :)

małaMyszka, bosa, Y, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć :D Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
    Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam" :) Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?
    udana jestes:dja raz z moim ex pojechalismy w plenery, pusto w lesie nikogo, pozbylismy sie ubran i nagle nadjechali rowerzysci bo sie okazalo ze centralnie przez las przechodzi sciezka rowerowa, ja sie zdazylam zakryc:dmlodziencza beztroska:d
    Ofka w kanale nikt nie zobaczy a i wspomnienia na lata zostana;p

małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ona napisz mu- Dziś na obiad ja :)

a napisze , ciekawe co odpisze :)

Zetka, małaMyszka, bosa, mamasia lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    aaa no to zmienia postac rzeczy , moj ostatnio w weekendy pracuje :)

ja juz mam dziewczyny wymowke , a wy? :D

A ja co mam powiedzieć jak mój już po zajęciach, sesji i obronach i ma wole do października?:P

jasmine89, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    my wciaz, 2 do 3 razy n dzien, w weekendy czesciej(jesli sie nie klocimy akurat).. ale powiedzcie mi kiedy nalezy przestac, bo sama nie wiem. w sumie czuje sie dobrze, tylko przeczytalam ze 4 tygodnie przed porodem? o koniec bo bakterie sie moga przedostac bo szyjka sie zaczyna skracac itp.
    Oooo szacun! Nie wiem, czy mąż dałby radę! Starając się o dziecko w dni płodne miałam wrażenie, że czasami chce ode mnie uciec ;-)

jasmine89, Zetka, magda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja tez mam takie przypaly, z pierwszym mezem poszlismy w plener, ja na kolanach, on za mna a tu cala moja rodzina na spacer do lasy wyszla... przylapani bylismy sto razy...ostatnio tez policja nas mijala z wolna a ja akurat tez jadlam rurke...6 miesiac ciazy to byl to sie jeszcze.moglam nachylac hahaha....

Paula_071, jasmine89, Zetka, Maniuś, 0na88, magda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Oooo szacun! Nie wiem, czy mąż dałby radę! Starając się o dziecko w dni płodne miałam wrażenie, że czasami chce ode mnie uciec ;-)
    Ja w okresie staran to bylam jak zwierz, odstawilam krazek i czas owulacji to myslwlam ze go zjem;)

jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    A ja co mam powiedzieć jak mój już po zajęciach, sesji i obronach i ma wole do października?:P
    nie ma wymowki:D

• Zetka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:

Dokładnie :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    udana jestes:dja raz z moim ex pojechalismy w plenery, pusto w lesie nikogo, pozbylismy sie ubran i nagle nadjechali rowerzysci bo sie okazalo ze centralnie przez las przechodzi sciezka rowerowa, ja sie zdazylam zakryc:dmlodziencza beztroska:d
    Ofka w kanale nikt nie zobaczy a i wspomnienia na lata zostana;p
    oooo no napewno skorzystamy tylko po ciazy bo teraz to noe wiem czy bym zywa z tego kanalu wyszla ;)))

Zetka, Paula_071, jasmine89, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    oooo no napewno skorzystamy tylko po ciazy bo teraz to noe wiem czy bym zywa z tego kanalu wyszla ;)))

Albo byś urodziła w kanale;)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestescie nie do podjebania :) :) :) chocby nie wiem jak zdolowana byc ro wystarczy odpalic belly i sierpnioweczki :D humor od razu lepszy :D

niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, Paula_071, Lady Savage, bosa, Y, aaaaga, Laura, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dziewczyny niezłe historie!! Stwierdzam, że mam bardzo nudne życie seksualne ;-) jesteście dobrą inspiracją! Czuję, że ogień zapłonie na nowo po porodzie :D

niecierpliwa, małaMyszka, Lady Savage, Paula_071, bosa, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj M. odpisal " wreszcie bym pojadl - patrzac na Twoje boczki :)" .

jebaniutki ! :D

niecierpliwa, Martucha86, magda sz, małaMyszka, Lady Savage, lys, Paula_071, bosa, Y, Weridiana, jasmine89, jasmine89, Laura, Maniuś, mamasia, zabka11, Zetka, witaminkab lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po KTG, na 20.00 mam się stawić na IP bo macica przygotowuje się już do porodu.Mam dostać kroplówki i mam nadzieję, że jeszcze nie urodzę ;)

0na88, jasmine89, gianna88, magda sz, małaMyszka, lys, bosa, psioszka11, Y, Weridiana, Laura, Maniuś, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN. wrote:
    My już po KTG, na 20.00 mam się stawić na IP bo macica przygotowuje się już do porodu.Mam dostać kroplówki i mam nadzieję, że jeszcze nie urodzę ;)

Kolejna, ktora nas straszy no

bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście absolutnie niesamowite ☺ ja nigdy nie zostałam nigdzie złapana na igraszkach, mimo że nie byłam ostrożna.
    My też 2 razy w tyg nadal. Jeszcze przyjdzie czas postu.

jasmine89, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
‹‹ 1417 1418 1419 1420 1421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ