SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć
Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam"Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?
Zetka, jasmine89, Maniuś, 5ylwia, Martucha86, małaMyszka, bosa, Y, Weridiana, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć
Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam"Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?
Ofka w kanale nikt nie zobaczy a i wspomnienia na lata zostana;pmałaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:aaa no to zmienia postac rzeczy , moj ostatnio w weekendy pracuje
ja juz mam dziewczyny wymowke , a wy?
A ja co mam powiedzieć jak mój już po zajęciach, sesji i obronach i ma wole do października?jasmine89, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
jasmine89 wrote:my wciaz, 2 do 3 razy n dzien, w weekendy czesciej(jesli sie nie klocimy akurat).. ale powiedzcie mi kiedy nalezy przestac, bo sama nie wiem. w sumie czuje sie dobrze, tylko przeczytalam ze 4 tygodnie przed porodem? o koniec bo bakterie sie moga przedostac bo szyjka sie zaczyna skracac itp.
jasmine89, Zetka, magda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć
Paula_071, jasmine89, Zetka, Maniuś, 0na88, magda sz, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Oooo szacun! Nie wiem, czy mąż dałby radę! Starając się o dziecko w dni płodne miałam wrażenie, że czasami chce ode mnie uciec
jasmine89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:udana jestes:dja raz z moim ex pojechalismy w plenery, pusto w lesie nikogo, pozbylismy sie ubran i nagle nadjechali rowerzysci bo sie okazalo ze centralnie przez las przechodzi sciezka rowerowa, ja sie zdazylam zakryc:dmlodziencza beztroska:d
Ofka w kanale nikt nie zobaczy a i wspomnienia na lata zostana;p))
Zetka, Paula_071, jasmine89, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestescie nie do podjebania
chocby nie wiem jak zdolowana byc ro wystarczy odpalic belly i sierpnioweczki
humor od razu lepszy
niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, Paula_071, Lady Savage, bosa, Y, aaaaga, Laura, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
moj M. odpisal " wreszcie bym pojadl - patrzac na Twoje boczki
" .
jebaniutki !niecierpliwa, Martucha86, magda sz, małaMyszka, Lady Savage, lys, Paula_071, bosa, Y, Weridiana, jasmine89, jasmine89, Laura, Maniuś, mamasia, zabka11, Zetka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
My już po KTG, na 20.00 mam się stawić na IP bo macica przygotowuje się już do porodu.Mam dostać kroplówki i mam nadzieję, że jeszcze nie urodzę
0na88, jasmine89, gianna88, magda sz, małaMyszka, lys, bosa, psioszka11, Y, Weridiana, Laura, Maniuś, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość