SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witaminkab wrote:Jesteście absolutnie niesamowite ☺ ja nigdy nie zostałam nigdzie złapana na igraszkach, mimo że nie byłam ostrożna.
My też 2 razy w tyg nadal. Jeszcze przyjdzie czas postu.bosa, małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
KasiaeN trzymaj się dzielnie, niech Marta jeszcze nie wychodzi!
Witam nową Mamuśkę
Dziewczyny! ale się uśmiałam czytając ostatnie kilka stronseks 2-3 razy dziennie ehh rozmarzyłam się i czasy młodości mi się przypomniały
Na prawdę podziwiam za taką kondycję w ciąży
U nas seks ostatnio był chyba w lutym... Śmiejemy się, że ja to już dziewicą jestem a penis jest na wakacjach bo tyle się natyrał podczas starań, że teraz odpoczywa ;P
KasiaeN., bosa, małaMyszka, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
No też mam nadzieję, ze zostanę sierpniówką do końca
Mam nadzieję, ze nie zostawią mnie na weekend
No z Adamem się śmiejemy, ze lipiec to i szpital. Dwa lata temu w lipcu miałam wypadek-szpital, rok temu w lipcu okazało się, ze mam wirusa HCV- szpital, no teraz jestem w ciąży-szpital. Też mi się wydaje, ze to te upały. Poprzednio też w taką pogodę mnie wzięło. W każdym razie idę się przyszykować, wziąć kąpiel i będe pisać na bieżąco co i jak.
magda sz, Paula_071, bosa, małaMyszka, Weridiana, Laura lubią tę wiadomość
-
Kasia no wez, naczytałaś się o tych szpitalach i Ci się zachciało, nie ma tak dobrze, my się męczymy jeszcze w dwupakach w upały więc nie może być tak że któreś zaraz będzie lżej. Nie ma tak dobrze
!
Ona no to smaruj boczki i do dzieła0na88, bosa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:dobrze ze nie zdarlas sobie np. Skory z twarzy, jak potem to ludziom wytlumaczyc ze co...?
Lady Savage, bosa, Weridiana, magda sz, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć
Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam"Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?
bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hello mamuśki, ale się uśmiałam po pachy
Witam nową koleżankę
Widzę,że ciekawy temat zapodałyścieU nas od lutego był zakaz sexu a i tak jest 2 razy w tyg tylko tak na spokojnie a nie na dzikusa
Dziś wizyta ( co 2 tyg teraz mam) i już się boję o dł szyjki.
Wy się boicie,że urodzicie w lipcu a ja się boję,że we wrześniu( tp 31.08)- mam jakieś takie dziwne przeczucie.
jasmine89, Weridiana, małaMyszka, lys, Y lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
witam witam:)to chyba do mnei bylo?;)wesole tematy co by sie nie stresowac:)a tak sie zastanawiam co jest dla dziecka bezpieczniejsze gdy sie nie urodzi w terminie, porod po czy przed data?
ide ronic obiad, dzisiaj fishcake i makaron z sosem plus salatka, szybko tanio smacznie i pozywnie:)małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:witam witam:)to chyba do mnei bylo?;)wesole tematy co by sie nie stresowac:)a tak sie zastanawiam co jest dla dziecka bezpieczniejsze gdy sie nie urodzi w terminie, porod po czy przed data?
ide ronic obiad, dzisiaj fishcake i makaron z sosem plus salatka, szybko tanio smacznie i pozywnie:)
Wszystko zależy od dziecka, mamy, okoliczności i jeszcze masy innych czynników, przykładami przecież można sypać z rękawa.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:A u nas 29 lipca minie 15 lat od ślubu
Termin mam na 30lipca, no zobaczymy czy będzie prezent
Ja chcę wcelować z porodemw urodziny mojego brata 17 lipca albo mojego faceta 15 lipca
termin mam na 20 więc, jest szansa
małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość