SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Od dzisiaj mam nowy sposób...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eecf49d6983d.jpgLaura, maaadzik1207, Miru, mamasia, chcebycmama, lys, 5ylwia, Weridiana, Maniuś, bosa, zabka11, magda sz, witaminkab, Pati Belgia, Amberla lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Wcale nie trzeba swojego rozka
? Dobrze wiedzieć
a ile śpioszków, pajac kaftaników? Ze 3 czy więcej?
To wszystko zależy ile dni będziecie, czy będzie Ci często obsikiwać ubranka i inne takieTo chyba kwestia indywidualna.
bosa, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
magda sz wrote:A z innej beczki, jutro mam piec szarlotke, pierwszy raz w życiu, jakoś mnie to ominęło. Macie sprawdzony przepis? Mam od mamusi słoiczki z jabłkami takimi do szarlotki, zwykłe jabłka też mam więc bym użyła
http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/szarlotka_z_karmelizowanymi_jablkami/przepis.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:20
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Poczytałam Was trochę i tak się usmialam. Niesamowite jesteście.
Glupawka w upał
U nas remontu ciąg dalszy. Mam nadzieje ze po niedzieli będziemy wstawiać meble
Za tydzień wizyta u ordynatora zobaczymy co ustali.
Chciałabym mieć to już za sobą tym bardziej ze z tymi przepływami coś wyszło. Wszystko na raz jakby mało problemów było.
Dziewczyny w szpitalu trzymać się.
Będzie dobrze - nie ma innej opcji.chcebycmama, Paula_071, Weridiana, bosa, zabka11, magda sz, Pati Belgia, Amberla, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Psioszka daj znać jak możesz jak już się dowiesz od tej swojej kumpeli, ok? Bo o ile swoje rzeczy mam mniej więcej naszykowane, to dla dziecka nie mam pojęcia co wziąć i w jakiej ilości..
Co do przypałów- my z mężem jesteśmy razem od naszej 18-stki. No i wiadomo jak to było w liceum, nie było za bardzo gdzie się spotykać na bara baraDlatego latem chodziliśmy sobie na działkę rodziców (wiecie, taki ogródek działkowy z altaną) mojego męża. I pewnego razu rodzice przyjechali tam sobie na rowerach. Na szczęście altana była zamknięta od wewnątrz, no ale my rozebrani więc zanim im otworzyliśmy musieiśmy się ubrać, co zajęło trochę czasu. Nietrudno się było domyślić co tam mogliśmy robić. Wyszłam czerwona jak burak i od razu poszliśmy sobie stamtąd. No ale ledwo odeszliśmy kawałek teściowa zadzwoniła do męża żeby powiedzieć, że przemyśleli sprawę, nie są oburzeni i że nie musi mi być przed nimi głupio
Po tym telefonie jeszcze gorzej się chyba poczułam
niecierpliwa, Weridiana, bosa, zabka11, magda sz, Amberla, psioszka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
nick nieaktualnyNo moge cos wkoncu napisac.
Witam nowa mamusie
Katarka witam w domu
Pati zaciskaj nogi!
Historyjkiswietne, porod w kanale no.... brzmi ciekawie ale brudno
Mialam zachciajke ciazowa - uwaga - kaszka niemowleca o smaku banana n Nestle... bananowej nie bylo kupilam o smaku ciastka i.... byla pyszna!!!
Oczywiscie ze sklepu bez koszyczka nektarynek nie wyszlam.Weridiana, Laura, bosa, Pati Belgia, małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chcebycmama wrote:Miru a właśnie myślałam o Tobie, myślę sobie, że nic nie piszesz.
Oczywiście! Będzie dobrze!
Ostatnio humor nie dopisuje stresuje się tym wszystkim. Cała ciążę bezproblemowo przeszłam po taki h historiach. Mało wizyt miałam i było ok. A teraz wszystko na raz. Zobaczę co powie w środę lekarz ale jak piwie ze poród SN to będę robić wszystko żeby przyspieszyć poród Nir będę czekać aż coś się stanie bo oni nie potrafią między sobą się zdecydować.Weridiana, bosa, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:10 pieluszek tetrowych?? co oni, zwariowali?
ehh nie znoszę się pakować. Przecież z tymi torbami na porodówce będę wyglądać jak wielbłąd
nienawidzę w ogóle szpitali.. Obyśmy jak najkrócej tam spędziły
No właśnie te 10 tetr tez mnie zdziwiło... tez nie cierpię się pakować i tez nienawidzę szpitali omijam je szerokim łukiem bo mam i złe wspomnienia i fobiebosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
no i ręcznik dla dziecka na porodówkę?? Nam mówili, że w szpitalach raczej nie kąpią dzieci.. Kurde jak tak czytam to mam wrażenie jakbym się miała pakować na tygodniowe wczasy
chyba, że z dziećmi takie toboły to standard. A w ile toreb się pakujecie? Wszytsko do jednej dużej walizki czy kilka mniejszych?
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Jasmine-wow to podziwiam was za kondycje....
Jezu ja to chyba stara rura jestem bo az tyle razy dziennie to by mi sie nie chcialono ale my tez juz mamy 10 lat stazu malzenskiego...
Psioszka- to o co kaman z tym miesem???piekarnik ci sie zepsul czy jak ????
Magda sz-ja musze na hurtownie po ten tiul pojechac i super pomysl z ta rurka-hmmmm myslisz ze w praktikerze tez cos takiego kupie???podeslij fotke tej rurki zebym wiedziala czego szukam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:24
bosa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Jak masz termin na lipiec, to dlaczego jesteś na wrześniówkach?
Ale mi tęskno do obcasów! Mąż zamawia sobie buty i podesłał mi linka żebym sobie coś wybrała. http://www.asos.com/ Zamawiam oczywiście
Boziu ;/ miałam na myśli sierpień, Mój brat się urodził 17 sierpnia, a mój facio 15 sierpnia, z lipca jest moja siostra, dziś ma urodziny. I po prostu mi się jakoś tak zlało. Sorka dziewczyny.Weridiana, bosa, magda sz, Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość