X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć :D Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
    Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam" :) Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?

Hahaaaaa magda jestes mistrzem :D

bosa, magda sz, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • bosa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala, bo przez 2 tyg szyjka skróciła mi się z 4 cm do 2,5 cm i już nie jest zamknięta :(

Mają mi podać sterydy dla Alicji,żeby w razie czego płuca zaczęły się kształtować a dla mnie kroplówka, luteina, mg,nospa.Umówiłam się z lekarką,na jutro rano do szpitala bo akurat ma dyżur...a jeszcze dziś Wam pisałam,że mam przeczucie,że urodzę we wrześniu ehh...

Jutro m. ma urodziny i miała być kolacja i randka a będzie biały chleb z mortadelą i " trudne sprawy" :(

magda sz, Weridiana, psioszka11, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa będzie dobrze. Dasz radę. A dzidzia ile waży?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:24

bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pogrom nastąpił... Bosa, nie zazdrość innym szpitala! Zaciskaj nogi, przecież masz jeszcze 2 miesiące.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa - ojjjjjjj trzymaj sie dzielnie!!!! I pisz do nas, bo bedziemy trzymac kciuki zeby Ala jeszcze nie chciala wychodzic!

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Magda :P

Kurcze 2 razy dziennie, mamy tak na wyjazdach :P albo w niedziele..jak jestesmy w domu, bo w tygodniu to 2 razy dziennie nie bylo sił..

Ale odkad jestem w ciazy to masakra..! chociaz chce mi się juz rzucic na męża :P

Dzisiaj na SR położna powiedziała ze w naszym szpitalu w upały nie zawijają dzieciaczków w kokony i trzeba wtedy miec kaftaniki i śpioszki najlepiej do szpitala, wiec musze kupic bo nie mam ani 1 kaftanika.

Bosa..trzymaj sie i zaciskaj nóżki!

Moi rodzice znowu wyjezdzają :( Tym razem do Albanii. Za tydzień w czwartek wracają..
    Juz tesknie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:31

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • bosa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :*
    Nie mam zamiaru pierwsza rozpruć worka przecież jestem ostatnią sierpnióweczką i dopiero od 10.08 ciąża będzie donoszona.
    Alicja tydzień temu ważyła 1540 i to jest prawidłowa waga jak na ten wiek ale obie jeszcze nie jesteśmy gotowe na spotkanie.
    Wytrzymamy do 10.08, innej opcji nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:49

magda sz, lys, Ewa123, Laura, zabka11, Weridiana, chcebycmama, niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, Maniuś, Paula_071, Martucha86, 0na88, Aga89, Katarka, Y lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Zetka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka, witaj w domku :)

Bosa, Kasiu trzymajcie się dzielnie.

Dziewczyny, wróciłam z IP. Bardzo mnie bolał krzyż i to parcie. No i okazało się se mój synek znowu się obrócił i jest obecnie główka do góry :(
    Dziwne to, bo 3 tyg temu był główka w gore, po tygodniu główka w dol i teraz znów główka do góry. Ktg ok.
    Ale martwię się, bo przez 2,5 tygodnia przybrał tylko 350-400g. To chyba trochę mało. Co prawda mierzone na innym sprzęcie, ale chyba mało. Martwi mnie to :( Teraz ma około 1950g.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:44

Weridiana, małaMyszka, 0na88, Katarka, bosa lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany, Dziewczyny, no co Wy? Co chwila któraś do szpitala trafia, co to się dzieje?? trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, ślę pozytywne myśli no i proszę się tam trzymać w dwupakach jak najdłużej!

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

Ewa123
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie się wszystkie dzielnie! Już nie jedna z Was pokazała, że sierpniowki dużo wytrzymają i oby tak dalej.za wszystkie trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze!

Pati Belgia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka a co mówi lekarz, wydaje się że to niezły przyrost i waga tez dobra. Moja miała w 35tyg.+1 dzień 2280g. A u ciebie prawie 2kg w 32+3
    Jest dobrze, tylko lubi fikac koziolki :-) z głową w górze wygodniej ;-)
    A jeszcze ma czas na obrót :-)

U nas prawie 1w nocy i wciąż gorąco, nawet crocksy okazały się za ciasne, nogi jak banie

Zetka, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ze szpitalnego łóżka. Cała noc pod kroplowka, na noc zastrzyk na plucka. A noc gorąca, spać się nie da.za to Marta waży 2800 :) długie no go po mamusi :)

Pati Belgia, chcebycmama, niecierpliwa, Amberla, psioszka11, małaMyszka, Weridiana, Maniuś, Laura, Paula_071, Martucha86, zabka11, lys, witaminkab, 0na88, Aga89, magda sz, mamasia, Y, bosa lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu I jak sie czujesz po zastrzyku ze sterydu? Ja mialam okropne uderzenia goroca a na dloniach pojawily mi sie jakby pajaczki. Powiedzieli, ze to zniknie niedlugo. Trzymaj sie kochana. Jestesmy w tej samej sytuacji....

małaMyszka, olinka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosa wrote:
    Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala, bo przez 2 tyg szyjka skróciła mi się z 4 cm do 2,5 cm i już nie jest zamknięta :(

Mają mi podać sterydy dla Alicji,żeby w razie czego płuca zaczęły się kształtować a dla mnie kroplówka, luteina, mg,nospa.Umówiłam się z lekarką,na jutro rano do szpitala bo akurat ma dyżur...a jeszcze dziś Wam pisałam,że mam przeczucie,że urodzę we wrześniu ehh...

Jutro m. ma urodziny i miała być kolacja i randka a będzie biały chleb z mortadelą i " trudne sprawy" :(
    Bosa damy radę kochana. Ja tez sie troszkę podlamalam bo boje sie o Roxanne ale mimo wszystko czuje, ze w tej sytuacji jesteśmy i ja i córeczka bezpieczniejszej w szpitalu. Do tego szkoda mi synka bo bardzo przeżywa moja nieobecność. On ma ponad 7 lat ale nigdy sie nie rozstawalismy wiec tym bardziej to dla nas trudne... Głowa do góry, oby nasze maleństwa jeszcze siedzialy w brzuszkach. Jak mowi mi lekarz, każdy kolejny dzien to nasz mały sukces. I tego sie trzymam.

chcebycmama, małaMyszka, Weridiana, Martucha86, zabka11, Paula_071, aaaaga, magda sz, bosa lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Katarka, witaj w domku :)

Bosa, Kasiu trzymajcie się dzielnie.

Dziewczyny, wróciłam z IP. Bardzo mnie bolał krzyż i to parcie. No i okazało się se mój synek znowu się obrócił i jest obecnie główka do góry :(
    Dziwne to, bo 3 tyg temu był główka w gore, po tygodniu główka w dol i teraz znów główka do góry. Ktg ok.
    Ale martwię się, bo przez 2,5 tygodnia przybrał tylko 350-400g. To chyba trochę mało. Co prawda mierzone na innym sprzęcie, ale chyba mało. Martwi mnie to :( Teraz ma około 1950g.
    Zetka mój maluch waży teraz jakieś 1820 g. Waga Twojego dziecka jest prawidłowa, jest ok. Nie martw się!

niecierpliwa, Zetka, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to dzien dobry sierpnioweczki...

U nas taki upał, ze spać sie nie da. Skurcze trochę męczą ale w nocy były dość znośne. Ale czuje mała bardzo bardzo nisko. Mam nawet wrażenie, ze prawie w pachwinach...

małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny będzie dobrze! :-*

Ja też nie mogę spać...

Dzień dobry! :-)

Pati Belgia, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza noc za mna w domu, a ja wstaje jak w szpitalu. Jedne wychodza a drugie na szpital! To chyba znaczy, ze terminy gonia! Trzymam za Was kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 06:56

Pati Belgia, małaMyszka, Weridiana, magda sz lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybko dziękuje. Ja tez wierze, ze dam radę. Bedzie dobrze. Innej opcji pod uwagę nie biorę :-)

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde baby co sie dzieje! Az sie normalnie zaczynam bac isc do lekarza, bo co rusz ladujecie w szpitalu. Prosze sie ladnie trzymac w dwupakach mozliwie jak najdluzej :)
    Witam sie w 35 tc, wstawiam pralke i lece na zakupy zanim zar sie bedzie lal z nieba ;)

małaMyszka, Weridiana, Maniuś, Pati Belgia, Laura, Martucha86, zabka11, Paula_071, magda sz, bosa lubią tę wiadomość

‹‹ 1421 1422 1423 1424 1425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ