SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Oj ja kilka razy dałam czadu w takich igraszkach, kiedyś chciałam mu zrobić striptiz, no i on sobie leży ja w szpilach i we wdzianku jak prostytutka weszłam na stolik taki z Ikei i co? Gówniany stolik nie wytrzymał moich 60kg w szpilach i się zapadłam nim zdążyłam cokolwiek zdjąć
Inna sytuacja przyniosłam do sypialni szampana jak go otwierałam to wtedy jeszcze narzeczony dostał korkiem w nos że poszła mu krew a szampan wybuchł i miałam go nawet głęboko w pipce- te bąbelki... Innym razem tak się namiętnie całowaliśmy i rozpieraliśmy że jak się zderzyliśmy to połowa jedynki mi się obkruszyła..kiedyś na klatce się dorwaliśmy pod drzwiami i co sąsiadka z naprzeciwka wyszła.. mogłabym to spisac- wypadki przy seksie dużo tego było.
Aa no i pisałam Wam jak po sesji plenerowej nas policja przyłapała jak sobie "rurke z kremem jadłam"Czy Wy też macie takie akcje? Czy ja jestem jakaś naznaczona?
Hahaaaaa magda jestes mistrzembosa, magda sz, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala, bo przez 2 tyg szyjka skróciła mi się z 4 cm do 2,5 cm i już nie jest zamknięta
Mają mi podać sterydy dla Alicji,żeby w razie czego płuca zaczęły się kształtować a dla mnie kroplówka, luteina, mg,nospa.Umówiłam się z lekarką,na jutro rano do szpitala bo akurat ma dyżur...a jeszcze dziś Wam pisałam,że mam przeczucie,że urodzę we wrześniu ehh...
Jutro m. ma urodziny i miała być kolacja i randka a będzie biały chleb z mortadelą i " trudne sprawy"magda sz, Weridiana, psioszka11, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hahaha Magda
Kurcze 2 razy dziennie, mamy tak na wyjazdachalbo w niedziele..jak jestesmy w domu, bo w tygodniu to 2 razy dziennie nie bylo sił..
Ale odkad jestem w ciazy to masakra..! chociaz chce mi się juz rzucic na męża
Dzisiaj na SR położna powiedziała ze w naszym szpitalu w upały nie zawijają dzieciaczków w kokony i trzeba wtedy miec kaftaniki i śpioszki najlepiej do szpitala, wiec musze kupic bo nie mam ani 1 kaftanika.
Bosa..trzymaj sie i zaciskaj nóżki!
Moi rodzice znowu wyjezdzająTym razem do Albanii. Za tydzień w czwartek wracają..
Juz tesknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:31
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny :*
Nie mam zamiaru pierwsza rozpruć worka przecież jestem ostatnią sierpnióweczką i dopiero od 10.08 ciąża będzie donoszona.
Alicja tydzień temu ważyła 1540 i to jest prawidłowa waga jak na ten wiek ale obie jeszcze nie jesteśmy gotowe na spotkanie.
Wytrzymamy do 10.08, innej opcji nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:49
magda sz, lys, Ewa123, Laura, zabka11, Weridiana, chcebycmama, niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, Maniuś, Paula_071, Martucha86, 0na88, Aga89, Katarka, Y lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Katarka, witaj w domku
Bosa, Kasiu trzymajcie się dzielnie.
Dziewczyny, wróciłam z IP. Bardzo mnie bolał krzyż i to parcie. No i okazało się se mój synek znowu się obrócił i jest obecnie główka do góry
Dziwne to, bo 3 tyg temu był główka w gore, po tygodniu główka w dol i teraz znów główka do góry. Ktg ok.
Ale martwię się, bo przez 2,5 tygodnia przybrał tylko 350-400g. To chyba trochę mało. Co prawda mierzone na innym sprzęcie, ale chyba mało. Martwi mnie toTeraz ma około 1950g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:44
Weridiana, małaMyszka, 0na88, Katarka, bosa lubią tę wiadomość
-
Zetka a co mówi lekarz, wydaje się że to niezły przyrost i waga tez dobra. Moja miała w 35tyg.+1 dzień 2280g. A u ciebie prawie 2kg w 32+3
Jest dobrze, tylko lubi fikac koziolkiz głową w górze wygodniej
A jeszcze ma czas na obrót
U nas prawie 1w nocy i wciąż gorąco, nawet crocksy okazały się za ciasne, nogi jak banieZetka, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Witam się ze szpitalnego łóżka. Cała noc pod kroplowka, na noc zastrzyk na plucka. A noc gorąca, spać się nie da.za to Marta waży 2800
długie no go po mamusi
Pati Belgia, chcebycmama, niecierpliwa, Amberla, psioszka11, małaMyszka, Weridiana, Maniuś, Laura, Paula_071, Martucha86, zabka11, lys, witaminkab, 0na88, Aga89, magda sz, mamasia, Y, bosa lubią tę wiadomość
-
Kasiu I jak sie czujesz po zastrzyku ze sterydu? Ja mialam okropne uderzenia goroca a na dloniach pojawily mi sie jakby pajaczki. Powiedzieli, ze to zniknie niedlugo. Trzymaj sie kochana. Jestesmy w tej samej sytuacji....
małaMyszka, olinka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
bosa wrote:Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie do szpitala, bo przez 2 tyg szyjka skróciła mi się z 4 cm do 2,5 cm i już nie jest zamknięta
Mają mi podać sterydy dla Alicji,żeby w razie czego płuca zaczęły się kształtować a dla mnie kroplówka, luteina, mg,nospa.Umówiłam się z lekarką,na jutro rano do szpitala bo akurat ma dyżur...a jeszcze dziś Wam pisałam,że mam przeczucie,że urodzę we wrześniu ehh...
Jutro m. ma urodziny i miała być kolacja i randka a będzie biały chleb z mortadelą i " trudne sprawy"chcebycmama, małaMyszka, Weridiana, Martucha86, zabka11, Paula_071, aaaaga, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Katarka, witaj w domku
Bosa, Kasiu trzymajcie się dzielnie.
Dziewczyny, wróciłam z IP. Bardzo mnie bolał krzyż i to parcie. No i okazało się se mój synek znowu się obrócił i jest obecnie główka do góry
Dziwne to, bo 3 tyg temu był główka w gore, po tygodniu główka w dol i teraz znów główka do góry. Ktg ok.
Ale martwię się, bo przez 2,5 tygodnia przybrał tylko 350-400g. To chyba trochę mało. Co prawda mierzone na innym sprzęcie, ale chyba mało. Martwi mnie toTeraz ma około 1950g.
niecierpliwa, Zetka, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
A tak wogole to dzien dobry sierpnioweczki...
U nas taki upał, ze spać sie nie da. Skurcze trochę męczą ale w nocy były dość znośne. Ale czuje mała bardzo bardzo nisko. Mam nawet wrażenie, ze prawie w pachwinach...małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Pierwsza noc za mna w domu, a ja wstaje jak w szpitalu. Jedne wychodza a drugie na szpital! To chyba znaczy, ze terminy gonia! Trzymam za Was kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 06:56
Pati Belgia, małaMyszka, Weridiana, magda sz lubią tę wiadomość
-
Kurde baby co sie dzieje! Az sie normalnie zaczynam bac isc do lekarza, bo co rusz ladujecie w szpitalu. Prosze sie ladnie trzymac w dwupakach mozliwie jak najdluzej
Witam sie w 35 tc, wstawiam pralke i lece na zakupy zanim zar sie bedzie lal z niebamałaMyszka, Weridiana, Maniuś, Pati Belgia, Laura, Martucha86, zabka11, Paula_071, magda sz, bosa lubią tę wiadomość