X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja chcę wcelować z porodem :P w urodziny mojego brata 17 lipca albo mojego faceta 15 lipca :P termin mam na 20 więc, jest szansa XD

Jak masz termin na lipiec, to dlaczego jesteś na wrześniówkach?

Ale mi tęskno do obcasów! Mąż zamawia sobie buty i podesłał mi linka żebym sobie coś wybrała. http://www.asos.com/ Zamawiam oczywiście :)

Katarka, małaMyszka, chcebycmama, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z innej beczki, jutro mam piec szarlotke, pierwszy raz w życiu, jakoś mnie to ominęło. Macie sprawdzony przepis? Mam od mamusi słoiczki z jabłkami takimi do szarlotki, zwykłe jabłka też mam więc bym użyła

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój synuś ma urodziny 12 lipca i chciałabym trafić w jego urodzinki ale wiem ze urodzę z moim szczęściem urodzę po terminie w sierpniu.

małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa zaczyna mi schodzić skóra ze stóp:D

Amberla, niecierpliwa, małaMyszka, bosa, Hermiona lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Mi dalej nie :(

małaMyszka, bosa, Hermiona lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:

To dopiero poczatek, bedziesz sie jeszcze gorzej sypac :P U mnie 3 tygodnie po i dalej delikatnie ja gubie ;)

Paula_071, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bueheheheheh bo padne ale historie ehhh sex fajna sprawa ale 2-3 razy dziennie oo matko chyba bym okrakiem chodzila

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Mi dalej nie :(

Mi na podeszwie pod palcami, w obu stopach.

Niecierpliwa, nie strasz. Upały idą, jak ja wyjdę w sandałach;)

Ewa123, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Mi na podeszwie pod palcami, w obu stopach.

Niecierpliwa, nie strasz. Upały idą, jak ja wyjdę w sandałach;)

Kto tam Ci na stopy patrzy jak brzuch gra pierwsze skrzypce ;)

Paula_071, Ewa123, małaMyszka, chcebycmama, Y, Weridiana, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Kto tam Ci na stopy patrzy jak brzuch gra pierwsze skrzypce ;)

W piątek idziemy z mężem na obiad do teściów - jak zobaczą moje stopy to dostaną zawału serca. Moja teściowa to dermatolog to pewnie wymyśli mi jakąś fajną chorobę:)

małaMyszka, chcebycmama, Weridiana, bosa, zabka11, Hermiona lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    W piątek idziemy z mężem na obiad do teściów - jak zobaczą moje stopy to dostaną zawału serca. Moja teściowa to dermatolog to pewnie wymyśli mi jakąś fajną chorobę:)

To masz zajecie na cale dopoludnie w piatek, bedziesz siedziec i skubac ;)

magda sz, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wszystko zeszło w 3 dni. Tylko no każdy wieczór to no 2-3 godziny skrobania, rolowania, zrywania itp. miska wody, ręcznik i jedziesz :)

Paula_071, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucinacie metki od ubranek?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja chcę wcelować z porodem :P w urodziny mojego brata 17 lipca albo mojego faceta 15 lipca :P termin mam na 20 więc, jest szansa XD
    Wg suwaka masz 31 i 6tc i 50 dni do porodu a termin na 20.07? Ja mam 31 dni do porodu i termin na 2.08 :-)

bzkxskf.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iys ja ucinalam. W ogóle dziewczyny z Wrocławia - bierzecie na oddział w szpitalu ubranka dla dziecka i rożek? Ja najchętniej bym tego nie brała, po co bakterie szpitalne do domu znosić.. Kojarzycie może jak to jest na Kamieńskiego i Borowskiej? Trzeba ze sobą mieć kosmetyki i ubrania dla dziecka? Mam fazę na pakowanie torby, prasowanie itp :) po wizycie super. Mala juz nie taka mala - waży 2,5 kg :) wstawila się już ładnie w kanał rodny, ale szyjka długa, zamknięta, nie zanosi się, żeby miała przyjść na świat przed czasem. No i dobrze, niech siedzi do 38 tc w brzuszku. Ale potem miło by było gdyby wyszła :)

Laura, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, bosa, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak swoją drogą to uwielbiam Was sierpnioweczki :-)! Ile śmiechu dziś tu zaaplikowano, o raju ;-) my jakiś większych stosunkowych przypalow nie mieliśmy tylko raz mama weszła do pokoju jak byliśmy w trakcie, ale chyba się bardziej speszyla niż my :-) choć mój P jakoś długo nie miał odwagi spojrzeć jej w oczy jakby co najmniej robił mi krzywdę :-P

niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11, chcebycmama, Maniuś, bosa, zabka11, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:

Ja mam sporo ciuchów po bratanku - są na nich metki, więc jak jemu nie przeszkadzały to może mojemu też nie będą:)

Ewa - na Klinikach dają swój rożek, ubranka tylko pierwszego dnia, potem już dziecko jest w tym, w co sama ubierzesz. Nie wiem jak jest w innych szpitalach.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:

Ja nie ucinam, a to dlatego ze mnie np te uciete jeszcze bardziej gryza i drapia

• mamasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ja mam sporo ciuchów po bratanku - są na nich metki, więc jak jemu nie przeszkadzały to może mojemu też nie będą:)

Ewa - na Klinikach dają swój rożek, ubranka tylko pierwszego dnia, potem już dziecko jest w tym, w co sama ubierzesz. Nie wiem jak jest w innych szpitalach.
    Wcale nie trzeba swojego rozka ;-)? Dobrze wiedzieć :-) a ile śpioszków, pajac kaftaników? Ze 3 czy więcej?

bzkxskf.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Iys ja ucinalam. W ogóle dziewczyny z Wrocławia - bierzecie na oddział w szpitalu ubranka dla dziecka i rożek? Ja najchętniej bym tego nie brała, po co bakterie szpitalne do domu znosić.. Kojarzycie może jak to jest na Kamieńskiego i Borowskiej? Trzeba ze sobą mieć kosmetyki i ubrania dla dziecka? Mam fazę na pakowanie torby, prasowanie itp :) po wizycie super. Mala juz nie taka mala - waży 2,5 kg :) wstawila się już ładnie w kanał rodny, ale szyjka długa, zamknięta, nie zanosi się, żeby miała przyjść na świat przed czasem. No i dobrze, niech siedzi do 38 tc w brzuszku. Ale potem miło by było gdyby wyszła :)

Ja w przyszłym tyg umówiłam się z kumpelą z Kamieńskiego- jest tam położną,bo właśnie chcę się dowiedzieć co mam zabrać dla małego, czy dają ciuchy itd.
    A na stopach mam właśnie skarpety, śmierdzi acetonem jak cholera :/
    Lecę do łóżeczka, do juterka Siostry!

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ