SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Ja chcę wcelować z porodem
w urodziny mojego brata 17 lipca albo mojego faceta 15 lipca
termin mam na 20 więc, jest szansa
Jak masz termin na lipiec, to dlaczego jesteś na wrześniówkach?
Ale mi tęskno do obcasów! Mąż zamawia sobie buty i podesłał mi linka żebym sobie coś wybrała. http://www.asos.com/ Zamawiam oczywiścieKatarka, małaMyszka, chcebycmama, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Mi na podeszwie pod palcami, w obu stopach.
Niecierpliwa, nie strasz. Upały idą, jak ja wyjdę w sandałach;)
Kto tam Ci na stopy patrzy jak brzuch gra pierwsze skrzypce
Paula_071, Ewa123, małaMyszka, chcebycmama, Y, Weridiana, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kto tam Ci na stopy patrzy jak brzuch gra pierwsze skrzypce
W piątek idziemy z mężem na obiad do teściów - jak zobaczą moje stopy to dostaną zawału serca. Moja teściowa to dermatolog to pewnie wymyśli mi jakąś fajną chorobęmałaMyszka, chcebycmama, Weridiana, bosa, zabka11, Hermiona lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:W piątek idziemy z mężem na obiad do teściów - jak zobaczą moje stopy to dostaną zawału serca. Moja teściowa to dermatolog to pewnie wymyśli mi jakąś fajną chorobę
To masz zajecie na cale dopoludnie w piatek, bedziesz siedziec i skubacmagda sz, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Ja chcę wcelować z porodem
w urodziny mojego brata 17 lipca albo mojego faceta 15 lipca
termin mam na 20 więc, jest szansa
małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Iys ja ucinalam. W ogóle dziewczyny z Wrocławia - bierzecie na oddział w szpitalu ubranka dla dziecka i rożek? Ja najchętniej bym tego nie brała, po co bakterie szpitalne do domu znosić.. Kojarzycie może jak to jest na Kamieńskiego i Borowskiej? Trzeba ze sobą mieć kosmetyki i ubrania dla dziecka? Mam fazę na pakowanie torby, prasowanie itp
po wizycie super. Mala juz nie taka mala - waży 2,5 kg
wstawila się już ładnie w kanał rodny, ale szyjka długa, zamknięta, nie zanosi się, żeby miała przyjść na świat przed czasem. No i dobrze, niech siedzi do 38 tc w brzuszku. Ale potem miło by było gdyby wyszła
Laura, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, bosa, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
A tak swoją drogą to uwielbiam Was sierpnioweczki
! Ile śmiechu dziś tu zaaplikowano, o raju
my jakiś większych stosunkowych przypalow nie mieliśmy tylko raz mama weszła do pokoju jak byliśmy w trakcie, ale chyba się bardziej speszyla niż my
choć mój P jakoś długo nie miał odwagi spojrzeć jej w oczy jakby co najmniej robił mi krzywdę
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11, chcebycmama, Maniuś, bosa, zabka11, magda sz, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ucinacie metki od ubranek?
Ja mam sporo ciuchów po bratanku - są na nich metki, więc jak jemu nie przeszkadzały to może mojemu też nie będą
Ewa - na Klinikach dają swój rożek, ubranka tylko pierwszego dnia, potem już dziecko jest w tym, w co sama ubierzesz. Nie wiem jak jest w innych szpitalach.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja mam sporo ciuchów po bratanku - są na nich metki, więc jak jemu nie przeszkadzały to może mojemu też nie będą
Ewa - na Klinikach dają swój rożek, ubranka tylko pierwszego dnia, potem już dziecko jest w tym, w co sama ubierzesz. Nie wiem jak jest w innych szpitalach.? Dobrze wiedzieć
a ile śpioszków, pajac kaftaników? Ze 3 czy więcej?
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Iys ja ucinalam. W ogóle dziewczyny z Wrocławia - bierzecie na oddział w szpitalu ubranka dla dziecka i rożek? Ja najchętniej bym tego nie brała, po co bakterie szpitalne do domu znosić.. Kojarzycie może jak to jest na Kamieńskiego i Borowskiej? Trzeba ze sobą mieć kosmetyki i ubrania dla dziecka? Mam fazę na pakowanie torby, prasowanie itp
po wizycie super. Mala juz nie taka mala - waży 2,5 kg
wstawila się już ładnie w kanał rodny, ale szyjka długa, zamknięta, nie zanosi się, żeby miała przyjść na świat przed czasem. No i dobrze, niech siedzi do 38 tc w brzuszku. Ale potem miło by było gdyby wyszła
Ja w przyszłym tyg umówiłam się z kumpelą z Kamieńskiego- jest tam położną,bo właśnie chcę się dowiedzieć co mam zabrać dla małego, czy dają ciuchy itd.
A na stopach mam właśnie skarpety, śmierdzi acetonem jak cholera
Lecę do łóżeczka, do juterka Siostry!małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015