SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc sierpnioweczki
U nas dzis pogoda super, sloneczko jest ale temperatura 17 stopni a ma byc max do 25 czyli fajniejade dzis po samochod a na 16 mam wizyte u gina.
Milego dnia kochaneaaaaga, psioszka11, Laura, małaMyszka, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Amysia szczęśliwości z okazji urodzin
Od 6 nie spie i pierwsza mysl Miru
3Mam kciuki za wizytujace
Obudzilam sie ok 2 na psi psi i ledwo doszlam to wc tak bardzo mi sie chcialo ze myslalm ze popuszcze maly znowu naciska na pecherz psotnik jeden
Dzisiaj wybieram sie do rossmanna na kosmetyczne zakupy i zmotywowana zamowilam wczoraj koszule jedna z krótkim rekawkiem druga na ramiaczkach
Milego dniamałaMyszka, Pati Belgia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
zaczynamy 34 tydzien!!!
i pozdrawiamy z Nowego Targu
Martucha86, Pati Belgia, Laura, psioszka11, niecierpliwa, gianna88, sylwucha89, małaMyszka, Lady Savage, Paula_071, Aga89, magda sz, witaminkab, Weridiana, mamasia, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Bry!
U nas dzisiaj chłodek, siedzę sobie przy oknie i czuję jak wiaterek chłodem powiewa
Czas się ubrać i na zakupki owocowe się wybrać co by mi Babcie nie wukupiły
Dziewczyny wizytujące trzymam kciuki &&&&
Amysia szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania i Wszystkiego NAJ!
Kasia odezwij się! też ostatnio myślałam o Tobie.
Miru nie mogę się doczekać wiadomości od ciebie! Ciekawe czy dziś czy jutro??
Euforia jak dojdziesz do siebie to więcej wiadomośći o Was poprosimy
niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
amysia spóźnione, ale najlepsze życzenia!! spełnienia marzeń!!!
W końcu się wyspałam!!troszkę się ochłodziło i lepiej mi się funkcjonuje.
Ciekawe jak z Miru. Chociaż wydaj mi się, że jak coś dopiero jutro zaczną działać, bo dzisiaj będą chcieli porobić jej badania.
Ja też dzisiaj pierwsze co jak się obudziłam to pomyślałam czy któraś się nie rozpakowała
miłego dnia mamuśkimałaMyszka, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aaaa i dzisiaj zaczynam 38 tydz!! Ciąża donoszona!!
Kkarolinaaaa, psioszka11, małaMyszka, niecierpliwa, Pati Belgia, Lady Savage, Laura, Paula_071, witaminkab, Weridiana, mamasia, Zetka, Martucha86, sylwucha89, chcebycmama, kasiuleek, Y, Neyla, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ciąża donoszona to 37+0, pytałam ostatnio mojej Lusi to powiedziała ze "pełne 37 tygodni ciaży to donoszona czyli rozpoczęty 38 tydzień".
Amsysia- sto lat! Sto lat !
Chlebek wyrasta, zjadlam troszke płatków bo bym padła zanim on wyrosnie i sie upiecze ;p
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam:)
Amysia spóżnione ale wszystkiego naj naj, duzo zdrówka dla Ciebie i maleństwa i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania)
Jezuuu jak mnie poty oblewaja, siedze i za chwilę cała mokra a chodze po domu w majtkach i podkoszulku
Do szpitala mam zamiar zabrać wodę, jakieś biszkopty i pewnie 7days bo czekolada to się rozpuści na amen
Magda, karuzela jest przesliczna, zazdroszcze umiejętnościmałaMyszka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Skoro donoszona w poniedziałek - 37tc, to w dniu w którym bedzie miałą cc bedzie 38+1
Dokładnie tak. Termin porodu z OM mam na 3 sierpnia, a z USG na 28lipca- więc cc do dwóch tyg przed terminem, więc się zgadza.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015