SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 9 miesiacu
Ambrela ja tylko o tych plastrach wyczytalam u czerwcowek, poczytalam pozniej opinie i byly bardzo dobre, ale jak piszesz, ze to takie g to zostane przy ostanicepcie
Amysia spoznione, ale najlepsze zyczenia! Ale duzy chlopak bedzie! Kolezanki w 35 tc wazyl 2600, a w 40 juz 4 kg wiec bedzie chlop jak dab
Co do termometru to nawet w szpitalach nim mierza, wiec mysle ze jest dobry
Myszka powodzenia na wizycie
Miru czekamy na wiesci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 05:18
Laura, psioszka11, małaMyszka, Martucha86, magda sz, 0na88, 0na88, Weridiana, kasiuleek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Witam sie w 9 miesiacu
Ambrela ja tylko o tych plastrach wyczytalam u czerwcowek, poczytalam pozniej opinie i byly bardzo dobre, ale jak piszesz, ze to takie g to zostane przy ostanicepcie
Amysia spoznione, ale najlepsze zyczenia! Ale duzy chlopak bedzie! Kolezanki w 35 tc wazyl 2600, a w 40 juz 4 kg wiec bedzie chlop jak dab
Co do termometru to nawet w szpitalach nim mierza, wiec mysle ze jest dobry
Myszka powodzenia na wizycie
Miru czekamy na wiesci!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Uffff dzis w koncu troche chlodniej i moje stopy nie wygladaja jak u shreka...
Zaraz szybkie sniadanko i jade na rynek po warzywa do przetworow.
Sloiki juz wstawione do zmywarki.
Na obiadek cukinia faszerowana.
Milego dnia!!!małaMyszka, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Cześć Siostry!
Jak fajna, chłodna noc- w końcu człowiek się trochę wyspał
Miru już pewnie szykowana na sali do cc- nie mogę się doczekać kolejnych wieści. Swoją drogą Kasia się dalej nie odzywa, prawda? Czy coś przeoczyłam?
Magda namierzysz ją?Jesteś w tym najlepsza heheh.
Wczoraj przyjechała szwagierka z Sycylii, dostałam pyszny serek i oliwęWykorzystam na pewno. Jutro do nas znowu wpadnie i gdzieś wyskoczymy na obiad.
A dziś wizyta( na 13:00)- kolejne ktg -mam nadzieję,że Leon posłucha mamy i będzie ładnie mu biło serduszko- trzymajcie kciuki!
Miłego czwartku!zabka11, małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Paula_071, magda sz, witaminkab, mamasia, Weridiana, lys, kasiuleek, Y, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witam się z rana przy śniadaniu.
Całą noc śniła mi się 5ylwia... Jeny co to był za poród, a w zasadzie dwa!!! Jestem wykończona...
Miłego dnia życzę...
5ylwia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie w rześki piękny poranek
Wczoraj do późna was nadrabiałam.
Euforia serdeczne gratulacje!!! Popłakałam się jak przeczytałam, że to juz.
Miru, trzymam kciuki, czekam na wiadomości.
Amysia, spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszegomoja córcia tez 6.lipca urodzona.
Miłego i spokojnego dnia Wam życzę, mnie jeszcze czeka dziś imprezka urodzinowa córci, jakos dam radę, chociaż męczę się teraz bardzo szybko i w każdej pozycji mi niewygodnie, ale czego się nie robi dla radochy dziecka...psioszka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ale mi się dziś dobrze spało, dopiero o 5 się przebudziłam na siku... Po 7 mój Syn stwierdził chyba, że dosc spania i tak mi po żebrach nawalał, że nie wiedziałam jaką pozycję przyjąc.
Amysia, spóźnione wszystkiego najlepszego! dużo zdrówka i łatwego porodu
Trzymam kciuki za Miru i nie mogę się doczekac wieści.
Myszka, Psioszka powodzenia na wizytach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 07:51
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość