SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem Karolina, ale ciężko go nie winić jak czasem coś odwali, tekst że widać że wszystko wynosi się z domu działa na niego jak płachta na byka. Próbowałam na różne sposoby mu tłumaczyć delikatnie i mniej delikatnie że ja nie chcę żeby nasze małżeństwo wyglądało jak u jego rodziców- on nie rozumie że to coś złego choć nie raz miał pretensje do ojca że przez niego to wszystko, 30 lat po ślubie jego mama chce go z domu wyrzucić. Na pewno widzi różnicę jak przyjeżdżamy do moich rodziców i widzi jak moi się wygłupiają. Ciężki z niego orzech do zgryzienia.
Ja się biore za te cukinie faszerowane mięsem mielonym i zapiekane z serem bo już od kilku dni w lodówce i mięknąlenia mam co raz większego z dnia na dzień, te wicie gniazda działa u mnie wstecznie heheeh
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Madzia Sz. Mogłabyś zmienić na pierwszej stronie moją nazwę? Bo jest Ambrela ( prawie jak parasol) a ma być Amberla ( od Amber- bursztyn)
Sylwia - jak robisz te cotton balls?
Haha ja tez caly czas pisze do Ciebie Ambrela i nawet nie zauwazylam bledu - przepraszamZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No to mówie, najlepiej zrób jak napisałam, zapytaj czy by chciał zeby ktoś tak się odzywał do jego córki, mysle ze powinno podziałać
Przyszły drewniane literki do pokoiku !
Zetka, Aga89, Laura, aaaaga, niecierpliwa, chcebycmama, Amberla, Martucha86, lys, 0na88, Pati Belgia, gianna88, Pulpecja, Weridiana, ainer85, Y, witaminkab, mamasia, Paula_071, małaMyszka, kasiuleek, Migotkaa, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja też do tej pory tego nie zauważyłam i jeśli kiedykolwiek napisałam Ambrela to przepraszam - nieumyślnie to zrobiłam
Co ślepemu po oczach
Kochane mam pytanie - kupiłam dziś sobie jagody i maliny do naleśników i mama mnie nastraszyła że muszę je bardzo dokładnie wymyć albo najlepiej nie jeść. Słyszałyście coś o tym? A jak tak to jak myjecie takie delikatne owoce?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No nareszcie przybył do mnie kurier
z kołderką, becikiem i pieluszkami flanelowymi dla Zuzi
Laura, 0na88, Pati Belgia, Weridiana, ainer85, witaminkab, mamasia, małaMyszka, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Ja też do tej pory tego nie zauważyłam i jeśli kiedykolwiek napisałam Ambrela to przepraszam - nieumyślnie to zrobiłam
Co ślepemu po oczach
Kochane mam pytanie - kupiłam dziś sobie jagody i maliny do naleśników i mama mnie nastraszyła że muszę je bardzo dokładnie wymyć albo najlepiej nie jeść. Słyszałyście coś o tym? A jak tak to jak myjecie takie delikatne owoce?
Jagody myje, maliny tez. Ale czemu aż taką ostrożność?Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja maliny czy borowki które ostatnio jadlam jakos nie specjalnie inaczej mylam
Na durszlak i pod duzy strumień wody. Az woda czysta potem wysuszylam i zjadlamniecierpliwa, Aga89, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Ja też do tej pory tego nie zauważyłam i jeśli kiedykolwiek napisałam Ambrela to przepraszam - nieumyślnie to zrobiłam
Co ślepemu po oczach
Kochane mam pytanie - kupiłam dziś sobie jagody i maliny do naleśników i mama mnie nastraszyła że muszę je bardzo dokładnie wymyć albo najlepiej nie jeść. Słyszałyście coś o tym? A jak tak to jak myjecie takie delikatne owoce?
Ja jem jagody, ale trzeba je umyc bo zwierzeta lesne moga na nie sikac, zapomnialam jak ta choroba sie nazywa. Ja wsypuje na durszlak i pod wodeAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Jagody myje, maliny tez. Ale czemu aż taką ostrożność?
Ze względu na lisie odchody które powodują bąblowice... ok to w takim razie porządnie wymyje je pod bieżącą wodą i zjem ze smakiemniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Karolina śliczne daj że linka bo muszę coś podobnego zamówić
http://allegro.pl/litery-20cm-6mm-imie-dziecka-na-sciane-gratis-i5305515510.html
Jedno serduszko bylo gratis a drugie dokupiłammagda sz, Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Karolina śliczne daj że linka bo muszę coś podobnego zamówić
Ja dam Ci linka, bo podobne literki tylko zielone ja zamowiłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=5087239438magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka znalazłam takie coś na pareting
Na skutek obrzęków stawów i ucisku nerwów w dłoniach może pojawić się zespół cieśni nadgarstka, który w trzecim trymestrze dotyka nawet 25% ciężarnych. Objawy są podobne do reumatoidalnego zapalenia stawów – będziesz mieć trudności z „rozruszaniem” palców po ich dłuższym spoczynku, na przykład rano. Oprócz trudności z poruszaniem palcami pojawią się mrowienia, zaburzenia czucia w obrębie dłoni, osłabienie koordynacji w dłoni i chwytu czy wypadanie przedmiotów. Wszystkie te objawy powinny ustąpić bezpośrednio po rozwiązaniu ciąży i zaniknięciu obrzęków.Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Dziewczyny nie było mnie długo, bo prąd mi odciela burza na dwa dni!
Na szczęście juz/albo raczej dopiero usunęli usterkę.
No i mamy pierwszego dzidziusia! Serdeczne gratulacje! :-*
WITAJ NA ŚWIECIE ANTOSIU! ♡
Podczytuje Was i nie wierzę, że to już.
Karolinaa daj znać jak spakujesz torbę to ja też spakuje
Ja ciągle myślę, że mam jeszcze dużo czasu, a wcale go dużo nie mam... wiem
Śliczne pompony, śliczne literki, śliczne zdjęcia
Laura, Martucha86, magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.