SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!!!!
Martucha, Migotka, trzymam kciuki aby szybko poszło i aby wszystko było w jak najlepszym porządku!!! Kurcze to już...
Ja dzisiaj byłam po skierowanie na próby wątrobowe i pobrałam od razu badania, bo od 3 dni swędzą mnie masakrycznie dłonie i stopy i brzuch też trochę. Zaczęłam się już martwić. Mam nadzieję, że to nie cholestaza, ale wolę sprawdzić i się nie denerwować.
Miłego dnia dziewczyny!!!Weridiana, małaMyszka, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda my jutro mamy wizytę nie?
Ja muszę tak jak dziewczyny zawsze piszą dzisiaj się odchaszczyć hehehehe
Już nie mogę się doczekać jutra, ciekawe ile dzieciaczki urosły??Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mamy jutro:) , ale nie spieszno mi do niej po mojej ostatniej akcji
ciekawe czy bedzie sie do mnie Dr. Wojtek glupio smial
ja mam bez usg tylko samolot, dtka, rozmowa. Moze go namowie zeby mi dal skierowanko na usg zeby zobaczyc ile wazy, ale na 4 kg nie ma szans moze 3200 czy cos takiego obstawiam
KasiaeN., Weridiana, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kochane jak ktoras ma chec bo oczywiscie nie kazda moze sobie tego zyczy to wyslijcie na mojego maila swoj nr plus nick. Jak by ktos sie dluzej nie odzywal to bede pisac 1 smska.
[email protected]
Madziula ja Ci wyslalam ,sprawdz maila.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru bardzo Ci współczuje całej tej sytuacji... Podziwiam Cię za Twoj spokój bo ja pewnie juz tak nie jedna awanturę bym zrobiła... Trzymam kciuki żebyś wkoncu trafiła na dobrego gina.
Madzia sz chrzciny to Twoja sprawa bo Twoje dzieciątko wiec nie patrz na nikogo. Jak chcą robic imprezy to niech za nie płaca.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:No wlasnie ja fatalnie wspominam lewatywe ktora mialam przy pierwszym porodzie i jakos nie mam odwagi zeby na to pozwolic.
W klinice robia tylko jesli pacjentka wyrazi zgode.
Kurcze nie wiem... z jednej strony dobrze ja zrobic z drugiej blokada psychiczna.
Ale o tym ze pepowina noze wypasc nie mialam pojecia...
Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:http://allegro.pl/buty-damskie-trampki-lacoste-ziane-htb-czarne-38-i5489372608.html
Co myslicie o tych butach ?
Musze sobie kupic tego typu butki, na początku myslalam o air maxach, ale stwierdzilam ze gorzej bedzie do nich dobrać ubranie ;p
Potem ze converse ale przeczytałam ze nie są wcale takie wygodne..
No i trafiłam na te gdzie przeczytałam ze są barzo wygodne, ale kurcze..sama nie wiem i juz od 2godzin nad nimi sie zastanawiam...musze jezcze poszperać na stronach internetowych, moze znajde je taniej
Butki fajne, nigdy z tej firmy nie mialam (moge polecić skechers) .
Teraz np w takie bym nie weszla, stopy napuchniete. Kiedy chcesz je nosic? I pytanie czy urosla ci stopa , bo moze warto sie wstrzymac po porodzie?
jesli chodzi o skechers to sa bardzo wygodne, mojej corce tylko te kupuje bo ma wysokie podbicie i narzeka ze wszystkie inne ja cisna
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru, współczuję i podziwiam za spokój Ciebie i Twojego partnera. To wszystko się w głowie nie mieści... Trzymam mocno kciuki żeby wszystko pozytywnie i jak najszybciej dla Was zakończyło!!!
Martucha, Migotka powodzenia
Dziewczyny coś było na rzeczy w ten weekend, bo ja miałam w sobotę takie skurcze że myślałam że już się zaczyna a u mnie to zdecydowanie za wcześnie.
W piątek przyszedł do mnie wózeczek dla Natalki i wiecie że przyszedł uszkodzony. Zaczep w gondoli nie działa prawidłowo i nie mogę wpiąć gondolki w stelażZamawiałam z Bobowózków, od piątku próbuje się do nich dodzwonić i nikt nie odbiera!!! Już mnie szlag trafia!!! Zamiast się cieszyć że mam brykę dla młodej to tylko siedzę i się zamartwiam
małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Martucha Migotka trzymam kciuki!!!!
Ja tu nadrabiam zaległości a tu takie wieści!!!!
Zaczęło się!
Trzymajcie się dziewczyny!!!
Miru - nie wiem co napisać... Od kilku dni rozmyślam i rozmawiam z mężem o Twojej/Waszej sytuacji. A detektora używasz cały czas? Sprawdzaj koniecznie co z małym!!!Martucha86 lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kochane jak ktoras ma chec bo oczywiscie nie kazda moze sobie tego zyczy to wyslijcie na mojego maila swoj nr plus nick. Jak by ktos sie dluzej nie odzywal to bede pisac 1 smska.
[email protected]
WysłałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:23
magda sz lubi tę wiadomość
-
O kurde nie słyszałam z tą pępowiną, lewatywkę mam na liście pytan do gina jutro.
Zaraz zadzwonie do mamy i powiem jakie to pomysły ma teściówka, wczoraj nie chciałam jej na noc wkurzać bo pewnie by nie spała tak jak ja. Teściowa powiedziała że może nam sfinansować chrzciny w lokalu takie większe....to już nie o to chodzi, my jesteśmy rodzicami i za wszystko sami chcemy płacić jak już ale nie widzimy sensu robienia "hucznych chrzcin" nie czuje takiej potrzeby. Może komunię zrobimy większą wtedy Maja będzie to pamiętać. No i teściowa nie widzi problemu żeby ściągnąć tu moją rodzinęw tym dwie babcie po 80 lat, no i co z noclegiem w tym przypadku? no zero wyobrazni po prostu. Kasa kasą ale ile problemów logistycznych. A jak powiedzielismy że może u moich rodziców zrobimy impreze na takim ranczu z kateringiem to już bulwers że jak to? przecież wszyscy byli chrzczeni w Warszawie z rodziny.. No wychodzi szydło z worka
tu niby bez problemowa, nigdy nic nie mówiła ani nie narzucała i proszę.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda huczny to można roczek zrobić ale chrzciny jak dla mnie powinny być ciuchutkie i dyskretne... I tak jakąś pamiątkę z chrztu mała dostanie i tylko ona będzie świadczyć o udzielonym sakramencie... Ja to chyba nawet pamiątki nie mam, bo u nas rzadko robiło się imprezy z okazji urodzin, imienin, świąt itp...
Jedyne co pamiętam to I komunia św. bo kiecka była fajna i cały tydzień mogłam w niej chodzić heheehe na mszęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:29
Hermiona, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU Nas chrzciny beda mega skrome, ja maz dzieci, chrzestni i na tym koniec.
Nie mam zamiaru robic malego wesela. Takowe imprezy robilam w Polsce na zyczenie tesciowej bo u niej kazdy z rodziny przeciez MUSI byc
Kto placil? My...
Mloda i glupia bylam. Teraz taki numer by juz nie przeszedl.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny