X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!!
    Martucha, Migotka, trzymam kciuki aby szybko poszło i aby wszystko było w jak najlepszym porządku!!! Kurcze to już...

Ja dzisiaj byłam po skierowanie na próby wątrobowe i pobrałam od razu badania, bo od 3 dni swędzą mnie masakrycznie dłonie i stopy i brzuch też trochę. Zaczęłam się już martwić. Mam nadzieję, że to nie cholestaza, ale wolę sprawdzić i się nie denerwować.

Miłego dnia dziewczyny!!!

Weridiana, małaMyszka, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez podam komus swoj nr jakbym sama nie miala dostepu do forum jakis czas

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_sz ja mam planowana cc wiec jak bede w szpitalu dzien przed to napisze na forum a jak juz bedzie po to tez napisze ;) nie bede Ci wysylala mojego numeru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 10:51

• Laura Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda my jutro mamy wizytę nie?
    Ja muszę tak jak dziewczyny zawsze piszą dzisiaj się odchaszczyć hehehehe

Już nie mogę się doczekać jutra, ciekawe ile dzieciaczki urosły?? :)

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• ainer85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie będę podawała, bo i tak jestem uzależniona i 10 razy dziennie wchodzę Was czytać. A jak się coś będzie działo to napiszę na forum :)

v40cu9h.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja rowniez podam komus swoj nr jakbym sama nie miala dostepu do forum jakis czas
    Madzia możesz podać mnie. Ja zawsze mam dostęp do internetu.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy jutro:) , ale nie spieszno mi do niej po mojej ostatniej akcji :) ciekawe czy bedzie sie do mnie Dr. Wojtek glupio smial :) ja mam bez usg tylko samolot, dtka, rozmowa. Moze go namowie zeby mi dal skierowanko na usg zeby zobaczyc ile wazy, ale na 4 kg nie ma szans moze 3200 czy cos takiego obstawiam

KasiaeN., Weridiana, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Kochane jak ktoras ma chec bo oczywiscie nie kazda moze sobie tego zyczy to wyslijcie na mojego maila swoj nr plus nick. Jak by ktos sie dluzej nie odzywal to bede pisac 1 smska.
    [email protected]

Madziula ja Ci wyslalam ,sprawdz maila.:)

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru bardzo Ci współczuje całej tej sytuacji... Podziwiam Cię za Twoj spokój bo ja pewnie juz tak nie jedna awanturę bym zrobiła... Trzymam kciuki żebyś wkoncu trafiła na dobrego gina.

Madzia sz chrzciny to Twoja sprawa bo Twoje dzieciątko wiec nie patrz na nikogo. Jak chcą robic imprezy to niech za nie płaca.

małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie_DE wrote:
    No wlasnie ja fatalnie wspominam lewatywe ktora mialam przy pierwszym porodzie i jakos nie mam odwagi zeby na to pozwolic.
    W klinice robia tylko jesli pacjentka wyrazi zgode.
    Kurcze nie wiem... z jednej strony dobrze ja zrobic z drugiej blokada psychiczna.
    Ale o tym ze pepowina noze wypasc nie mialam pojecia...
    ja o tej pepowinie to tez dopiero sie dowiedzialam jak mi ginka powiedziala... no ale nic, po porodzie jak nie bede mogla sie zalatwic daja czopek i luz.

Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka ja zawsze reaguje kibelkowo jak mnie czeka jakis stres wiec przypuszczam ze na te lewatywe sie zdecyduje zeby przed cc nie latac do kibelka co 5 minut ;)

• Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    http://allegro.pl/buty-damskie-trampki-lacoste-ziane-htb-czarne-38-i5489372608.html

Co myslicie o tych butach ?
    Musze sobie kupic tego typu butki, na początku myslalam o air maxach, ale stwierdzilam ze gorzej bedzie do nich dobrać ubranie ;p
    Potem ze converse ale przeczytałam ze nie są wcale takie wygodne..
    No i trafiłam na te gdzie przeczytałam ze są barzo wygodne, ale kurcze..sama nie wiem i juz od 2godzin nad nimi sie zastanawiam...musze jezcze poszperać na stronach internetowych, moze znajde je taniej :P

Butki fajne, nigdy z tej firmy nie mialam (moge polecić skechers) .
    Teraz np w takie bym nie weszla, stopy napuchniete. Kiedy chcesz je nosic? I pytanie czy urosla ci stopa , bo moze warto sie wstrzymac po porodzie?

jesli chodzi o skechers to sa bardzo wygodne, mojej corce tylko te kupuje bo ma wysokie podbicie i narzeka ze wszystkie inne ja cisna

1usasg185gkausx0.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja polecam lacoste buty sa mega wytrzymale nie niszczą sie trampek nie mialam ale inne sportowe sa ok

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru, współczuję i podziwiam za spokój Ciebie i Twojego partnera. To wszystko się w głowie nie mieści... Trzymam mocno kciuki żeby wszystko pozytywnie i jak najszybciej dla Was zakończyło!!!

Martucha, Migotka powodzenia ;)

Dziewczyny coś było na rzeczy w ten weekend, bo ja miałam w sobotę takie skurcze że myślałam że już się zaczyna a u mnie to zdecydowanie za wcześnie.

W piątek przyszedł do mnie wózeczek dla Natalki i wiecie że przyszedł uszkodzony. Zaczep w gondoli nie działa prawidłowo i nie mogę wpiąć gondolki w stelaż :( Zamawiałam z Bobowózków, od piątku próbuje się do nich dodzwonić i nikt nie odbiera!!! Już mnie szlag trafia!!! Zamiast się cieszyć że mam brykę dla młodej to tylko siedzę i się zamartwiam :(

małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha Migotka trzymam kciuki!!!!

Ja tu nadrabiam zaległości a tu takie wieści!!!!

Zaczęło się!

Trzymajcie się dziewczyny!!!

Miru - nie wiem co napisać... Od kilku dni rozmyślam i rozmawiam z mężem o Twojej/Waszej sytuacji. A detektora używasz cały czas? Sprawdzaj koniecznie co z małym!!!

Martucha86 lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Kochane jak ktoras ma chec bo oczywiscie nie kazda moze sobie tego zyczy to wyslijcie na mojego maila swoj nr plus nick. Jak by ktos sie dluzej nie odzywal to bede pisac 1 smska.
    [email protected]
    Od jakiegoś czasu myślę żeby był kontakt poza forum, bo czasem różnie bywa...

Wysłałam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:23

magda sz lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde nie słyszałam z tą pępowiną, lewatywkę mam na liście pytan do gina jutro.

Zaraz zadzwonie do mamy i powiem jakie to pomysły ma teściówka, wczoraj nie chciałam jej na noc wkurzać bo pewnie by nie spała tak jak ja. Teściowa powiedziała że może nam sfinansować chrzciny w lokalu takie większe....to już nie o to chodzi, my jesteśmy rodzicami i za wszystko sami chcemy płacić jak już ale nie widzimy sensu robienia "hucznych chrzcin" nie czuje takiej potrzeby. Może komunię zrobimy większą wtedy Maja będzie to pamiętać. No i teściowa nie widzi problemu żeby ściągnąć tu moją rodzinę :/ w tym dwie babcie po 80 lat, no i co z noclegiem w tym przypadku? no zero wyobrazni po prostu. Kasa kasą ale ile problemów logistycznych. A jak powiedzielismy że może u moich rodziców zrobimy impreze na takim ranczu z kateringiem to już bulwers że jak to? przecież wszyscy byli chrzczeni w Warszawie z rodziny.. No wychodzi szydło z worka :) tu niby bez problemowa, nigdy nic nie mówiła ani nie narzucała i proszę.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda huczny to można roczek zrobić ale chrzciny jak dla mnie powinny być ciuchutkie i dyskretne... I tak jakąś pamiątkę z chrztu mała dostanie i tylko ona będzie świadczyć o udzielonym sakramencie... Ja to chyba nawet pamiątki nie mam, bo u nas rzadko robiło się imprezy z okazji urodzin, imienin, świąt itp...

Jedyne co pamiętam to I komunia św. bo kiecka była fajna i cały tydzień mogłam w niej chodzić heheehe na mszę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:29

Hermiona, sylwucha89 lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas chrzciny beda mega skrome, ja maz dzieci, chrzestni i na tym koniec.
    Nie mam zamiaru robic malego wesela. Takowe imprezy robilam w Polsce na zyczenie tesciowej bo u niej kazdy z rodziny przeciez MUSI byc :/
    Kto placil? My...
    Mloda i glupia bylam. Teraz taki numer by juz nie przeszedl.

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam dziewczyny, czekam na jakas wiadomosc.

‹‹ 1536 1537 1538 1539 1540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ