SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My bedziemy robić chrzciny na ok 50 osob, mamy duże rodziny i robimy takie duże ze względu na to że z całą tą rodziną mamy baardzo dobry kontakt, żebysmy nie mieli z nimi kontaktu to napewno byśmy takich nie robili...z jakiej racji..
Magda podejmijcie sami decyzje, nie bierz pod uwage tego co gada teściowa, my z mezem sami stwierdziliśmy ze takie chrzciny bedziemy robic bo po 1 wszyscy w rodzinie takie robią a po 2 z nimi wszystkimi utrzymujemy dobre kontakty.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
widzę, że prawie wszędzie te same problemy rodzinne z chrzcinami... moja teściówka też będzie oburzona pewnie, że chrzciny bez pompy ale to nasza sprawa więc pozostaje jej niezadowolenie. Na ślub rok temu zaprosiliśmy wszystkich, których chciała więc niech się cieszy
Planuję kameralny obiad z rodzicami, dziadkami, rodzeństwem i chrzestnymi. Żadnych ciotek itp ;P
jejku nie mogę się doczekac wiesci od dziewczynmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Wobrazcie sobie ze ordynator o niczym nie wiedział. I był zdziwiony ze wpisałam se na własne rządanie bo on nic takiego lekarce nie proponował. I że i tak nie odbierze porodu w swoim szpitalu. Zrobili z nas debili. I nie wiem co ja mam dalej robić bo ta pinda jest na urlopie.
ordynator jest wkurwiony.a ja nadal jak na bombie.
Kuzwa ja w to uwierzyc nie moge!! Dzwon do niej bo jest pod telefonem! Niech Ci powie co masz robic!!! Jaka jest propozycja ordynatora???Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Uf skończyłam
jeszcze tylko karuzela i będę miała spokojną głowę
Niech mały rośnie i na koniec lipca mogę rodzić
gianna88, aaaaga, Weridiana, Lady Savage, KasiaeN., niecierpliwa, Aga89, sylwucha89, Y, Paula_071, ainer85, magda sz, Laura, psioszka11, zabka11, lys, Pati Belgia, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Wobrazcie sobie ze ordynator o niczym nie wiedział. I był zdziwiony ze wpisałam se na własne rządanie bo on nic takiego lekarce nie proponował. I że i tak nie odbierze porodu w swoim szpitalu. Zrobili z nas debili. I nie wiem co ja mam dalej robić bo ta pinda jest na urlopie.
ordynator jest wkurwiony.a ja nadal jak na bombie.
Miru, to juz jest bardzo powazne przestepstwo jak dla mnie.
Narazanie zycia matki i dziecka , moze teraz prosto do telewizji opisać cala sprawe, może jakis reporter wezmie temat i moment sie toba zajma.
zapytaj dlaczego lekarze nie kontaktuja sie miedzy soba, tylko ciebie odsylaja.
och to straszne, musisz wymusic na ordynatorze wskazanie szpitala ktory sie podejmie cesarki , to jego obowiazek nie twoj! Niech on zadzwoni i sie zapyta do diaska
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ordynator twierdzi ze nawet jak urodze za 4 t to on i tak mnie nie przyjmie. A dzwoniłam do Andrzeja b to on odbiera jej telefony i twierdzi ze był przy tej rozmowie i ze ordynator tak zadecydował.
Powiedziałam ze teraz mają to załatwić bo latam po szpitalach a jestem bez lekarza i w 37 tc... wykończenie się nerwowo.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nie, to niewiarygodne jest!!!
Miru nic na gębę!!! Niech CI ordynator który jest szefem całego oddziału wypisze na piśmie że nie zrobi cesarki i dlaczego!!! Nie wierzę, że odważy się coś takiego podpisać! Musisz zawalczyć o swoje a nie darować im wszystko!!!Paula_071, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Ordynator twierdzi ze nawet jak urodze za 4 t to on i tak mnie nie przyjmie. A dzwoniłam do Andrzeja b to on odbiera jej telefony i twierdzi ze był przy tej rozmowie i ze ordynator tak zadecydował.
Powiedziałam ze teraz mają to załatwić bo latam po szpitalach a jestem bez lekarza i w 37 tc... wykończenie się nerwowo.
Nie chce mi sie wierzyc, zeby ona tak poleciala w kulki bo przeciez skoro kazala Ci wrocic do ordynatora wiedzialaby, ze to wyjdzie. To jakis czeski film. A ten jej calodobowy nr probowalas, bo ten ma chyba z soba???
A Gliwice lub Rybnik?? Podzwon po tych szpitalach moze Cie przyjmaainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Martucha trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze juz odpoczywacie po wszystkim i za jakas chwilke sie odezwiesz :*
Migotkaaa tez sadze, ze to wody. Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie &&
Miru ja pierdziele, rzeczywiscie robia z Ciebie glupka. Popros, zeby ordynator skontaktowal sie z pania doktor i niech sie dogadaja, bo ani jego, ani jej nie chcesz oskarzac o klamstwo. A jak to nie pomoze, to napisalabym oficjalna skarge do dyrektora szpitala i rzecznika praw pacjenta. Moze odbije im sie to wszystkim czkawka. A jak nie znajda natychmiast jakiego konkretnego rozwiazania, to sprawe naglosnisz. A jak to jest? W tym szpitalu, z ktorego sie wypisalas zotalo to Twoje skierowanie na cc czy Ci oddali skoro nie zrobili cc? Jak masz je w reku, to lec do tego drugiego szpitala, o ktorym pisaly dziewczyny, nie ma na co czekac!
Nie masz jakiegos lekarza w rodzinie? Moze on jakos pchnalby te Twoja sprawe do przodu, wiesz jak to jest, tu znajomy, tam kolega, a jak nie to znajomy znajomego - to jedna klika, wiec czesto sprawe da sie pchnac do przodu. Ja raz tak zalatwialam biopsie, mialam czekac 2 m-ce, a udalo sie po 2 dniach. Trzymam kciuki &&niecierpliwa, Paula_071, aaaaga, 0na88, Weridiana, Laura, zabka11, małaMyszka, witaminkab, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za Was! Powodzenia!
Miru- współczuję bardzo Ci tych stresów.. O
Próbuj gdzie indziej. Obyś szybko trafiła na kogoś kompetentnego..
My witamy się z łóżka
Wczoraj po chrzcinach jeszcze mnie wzięło na porządki i poszłam spać po 1 no i dzisiaj sobie pospalismy. Upałów nie ma to i śpi się dobrze. Ale zaraz wstaje wstawić obiad i pranie.
Miłego i spokojnego dnia!małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Ordynator zadzwonił ze mam jechać do Bytomia tam ma kolegę docenta który się nami zajmie. Choćbym miała być tam do porodu mam nie wychodzić. On zadecyduje czy sn czy cc. A pani dr podobno sama zdecydowała o cc i tylko powolala się ze to oni też zdecydowali.
usłyszałam ze pani dr wiele gaf popełnia i lepiej żebym lekarza zmieniła bo odsylanie z drzwi do drzwi i stres nie są potrzebne. Teraz każdy chce się wybielic a ja nigdy takiego stresu nie przechodziłamWeridiana, psioszka11, zabka11, Hermiona, lys, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Zetka, kasiuleek, sylwucha89, gianna88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj dostaliśmy trochę ciuszkow od tesciowej i siostry T ( pisałam v ze teściowa chciała listę rzeczy byl to kwiecień no i w weekend dostaliśmy paczuszke ) był tam ręcznik dwie pary spodenek jedne spiochy prześcieradło do wozka i 5 pieluch kolorowych z tetry wiec pralka poszła w ruch
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość