X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru, Martucha- powodzenia!!!
    Ja dzisiaj całą noc prawie nie spałam. Kuźwa śniła mi się cesarka...już podświadomie o niej myślę, a jeszcze tydzień czasu... Brzuch mnie z nerwów boli, spać nie mogę, jestem poddenerwowana :/ Wykończę się przez następne dni...
    Jakie dziś plany dziewczyny, któraś wizytuje?
    Wczoraj mąż mi pomógł posprzątać, w pt prasowałam, więc dziś tylko obiad zostaje do zrobienia- ale co? macie jakiś pomysł?

P.S Dziś ciąża donoszona! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 06:55

KasiaeN., niecierpliwa, zabka11, Weridiana, bosa, Laura, Zetka, kasiuleek, Paula_071, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Miru Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
    Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło :)

Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.

psioszka11, Lady Savage, zabka11, Weridiana, bosa, Ewa123, Zetka, kasiuleek, Paula_071, magda sz, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
    Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło :)

Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.

Miru pamietaj, ze trzymamy kciuki i czekamy na info!

Miru, bosa, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Miru Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Niecierpliwa jesteście nieocenione :)

psioszka11, Weridiana, bosa, niecierpliwa, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho!

Mój Boże takie wieści z rana!!!! Cudownie, jestem taka podekscytowana! :)

Miru trzymamy kciuki, nie denerwuj się, wszystko na pewno będzie dobrze!Jesteś dzielna i Twój syn także więc nie widzę innej opcji! :)

Ja dziś mam wizytę, zobaczymy co z moją szyjką, czy się skraca czy też nie.Czym bliżej porodu tym przy każdej wizycie w toalecie sprawdzam bieliznę, sprawdzam czy mi czop nie odszedł już powoli zaczynam świrować i się stresować!Ale bardzo bym chciała być już po wszystkim i tulić moją małą Martę :)

Ja mam dziś spokój z obiadem, bo został rosół z wczoraj a na drugie moja mama przyniesie nam krokiety :)

Miłego dnia kochane!!!

psioszka11, Weridiana, bosa, Laura, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Jerunku ale fajnie, powodzenia mamuśki! Życzę bezproblemowego rozwiązania :)

bosa, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze mój brzuch w 18 tygodniu i w 37 :) Trochę nam się podrosło ;)

f2uz9.jpg

zabka11, Weridiana, bosa, Laura, niecierpliwa, psioszka11, Lady Savage, ainer85, aaaaga, Aga89, Y, kasiuleek, Paula_071, Cassie_DE, magda sz, Katarka, lys, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja! Taka zaspana weszłam na forum ale szybko się obudziłam czytając wpis Martuchy! Mam nadzieję, że już tulisz swoje maleństwo :)
    Miru trzymam kciuki!
    Ale emocje!!! :)

bosa, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu ale sie dzieje!!!!:)

Martucha odezwij sie i powodzenia!!!:)

Miru-trzymamy kciuki za ciebie z calych sil..
    Olinka- jak u ciebie???

Matko zaczelo sie i u nas ...:)
    Musze dzis w koncu spakowac torbe ;)

Teraz lece sie ogarnac i na morfo jade.
    Milego dnia!!!

bosa, Lady Savage, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny !
    Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko cieknie

psioszka11, Cassie_DE, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,

Martucha trzymam kciuki! Przypomnialas mi mój poranek 11 lat temu :-D
    Wyglada na to ze teraz u mnie bedzie inaczej ;-)

Miru pozytywne myslenie, bedzie dobrze rowniez trzymam kciuki!

KasiaeN piekny brzuszek, ostatnio przegladalam zdjecia i sie smialam ,ze brzuszek wydawal sie taaaki duzy w piatym, szostym miesiacu , hahaha teraz to sa brzuszki :-D

KasiaeN., małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !
    Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko cieknie

Oj to moga byc wody, tak wlasnie ciekna, nie możesz tego kontrolowac
    Dzwon do szpitala, a jak kaza przyjechac to po meza, wez prysznic, torbe bo pewnie juz tam zostaniesz,
    trzymam kciuki !

zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

A nie masz tego papierka lakmusowego??? A cieknie tez na stojaco??

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam papierka, cieknie na stojąco

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:

To w te pędy do szpitala, albo do męża i do szpitala :)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

Kolejna :) to pewnie wody, bo one właśnie tak ciekną, tak ciekły tej kobiecie co obok mnie leżała w szpitalu, skurcze jej ustały mieli ją do domu wypuścić a tu wody odeszły :)

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boje sie bo to jeszcze 26 dni do terminu:( susze wlosy, biore prysznic i dzwonie do lekarza

psioszka11, maaadzik1207, Weridiana, Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

Migotka dzwoń po męża i leć do szpitala to raczej wody, powodzenia i daj koniecznie znać!

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

Z opisu wychodzi ze wody sie sączą. Jedz na ip i sprawdź najwyżej Cie zostawia lub puszcza jak to nie wody.

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:

Spokojnie, nie panikuj najpierw zadzwon do lekarza i zobacz co powie. Prawdopodobnie maluszek chce juz byc z Wami :) Matko, ale jestem podekscytowana, Euforia rozwiazala worek i lecimy z koksem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:10

maaadzik1207, Weridiana, Zetka, Lady Savage, Paula_071, Cassie_DE, zabka11, lys, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

‹‹ 1532 1533 1534 1535 1536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ