SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru, Martucha- powodzenia!!!
Ja dzisiaj całą noc prawie nie spałam. Kuźwa śniła mi się cesarka...już podświadomie o niej myślę, a jeszcze tydzień czasu... Brzuch mnie z nerwów boli, spać nie mogę, jestem poddenerwowanaWykończę się przez następne dni...
Jakie dziś plany dziewczyny, któraś wizytuje?
Wczoraj mąż mi pomógł posprzątać, w pt prasowałam, więc dziś tylko obiad zostaje do zrobienia- ale co? macie jakiś pomysł?
P.S Dziś ciąża donoszona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 06:55
KasiaeN., niecierpliwa, zabka11, Weridiana, bosa, Laura, Zetka, kasiuleek, Paula_071, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło
Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.psioszka11, Lady Savage, zabka11, Weridiana, bosa, Ewa123, Zetka, kasiuleek, Paula_071, magda sz, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło
Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.
Miru pamietaj, ze trzymamy kciuki i czekamy na info!Miru, bosa, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
Mój Boże takie wieści z rana!!!! Cudownie, jestem taka podekscytowana!
Miru trzymamy kciuki, nie denerwuj się, wszystko na pewno będzie dobrze!Jesteś dzielna i Twój syn także więc nie widzę innej opcji!
Ja dziś mam wizytę, zobaczymy co z moją szyjką, czy się skraca czy też nie.Czym bliżej porodu tym przy każdej wizycie w toalecie sprawdzam bieliznę, sprawdzam czy mi czop nie odszedł już powoli zaczynam świrować i się stresować!Ale bardzo bym chciała być już po wszystkim i tulić moją małą Martę
Ja mam dziś spokój z obiadem, bo został rosół z wczoraj a na drugie moja mama przyniesie nam krokiety
Miłego dnia kochane!!!psioszka11, Weridiana, bosa, Laura, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze mój brzuch w 18 tygodniu i w 37
Trochę nam się podrosło
zabka11, Weridiana, bosa, Laura, niecierpliwa, psioszka11, Lady Savage, ainer85, aaaaga, Aga89, Y, kasiuleek, Paula_071, Cassie_DE, magda sz, Katarka, lys, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Jejciu ale sie dzieje!!!!
Martucha odezwij sie i powodzenia!!!
Miru-trzymamy kciuki za ciebie z calych sil..
Olinka- jak u ciebie???
Matko zaczelo sie i u nas ...
Musze dzis w koncu spakowac torbe
Teraz lece sie ogarnac i na morfo jade.
Milego dnia!!!
bosa, Lady Savage, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny !
Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko ciekniepsioszka11, Cassie_DE, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,
Martucha trzymam kciuki! Przypomnialas mi mój poranek 11 lat temu
Wyglada na to ze teraz u mnie bedzie inaczej
Miru pozytywne myslenie, bedzie dobrze rowniez trzymam kciuki!
KasiaeN piekny brzuszek, ostatnio przegladalam zdjecia i sie smialam ,ze brzuszek wydawal sie taaaki duzy w piatym, szostym miesiacu , hahaha teraz to sa brzuszkiKasiaeN., małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Dziewczyny !
Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko cieknie
Oj to moga byc wody, tak wlasnie ciekna, nie możesz tego kontrolowac
Dzwon do szpitala, a jak kaza przyjechac to po meza, wez prysznic, torbe bo pewnie juz tam zostaniesz,
trzymam kciuki !zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko cieknie
A nie masz tego papierka lakmusowego??? A cieknie tez na stojaco??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kolejnato pewnie wody, bo one właśnie tak ciekną, tak ciekły tej kobiecie co obok mnie leżała w szpitalu, skurcze jej ustały mieli ją do domu wypuścić a tu wody odeszły
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotka dzwoń po męża i leć do szpitala to raczej wody, powodzenia i daj koniecznie znać!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Z opisu wychodzi ze wody sie sączą. Jedz na ip i sprawdź najwyżej Cie zostawia lub puszcza jak to nie wody.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:nie mam papierka, cieknie na stojąco
Spokojnie, nie panikuj najpierw zadzwon do lekarza i zobacz co powie. Prawdopodobnie maluszek chce juz byc z WamiMatko, ale jestem podekscytowana, Euforia rozwiazala worek i lecimy z koksem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:10
maaadzik1207, Weridiana, Zetka, Lady Savage, Paula_071, Cassie_DE, zabka11, lys, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość