X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru, Martucha- powodzenia!!!
    Ja dzisiaj całą noc prawie nie spałam. Kuźwa śniła mi się cesarka...już podświadomie o niej myślę, a jeszcze tydzień czasu... Brzuch mnie z nerwów boli, spać nie mogę, jestem poddenerwowana :/ Wykończę się przez następne dni...
    Jakie dziś plany dziewczyny, któraś wizytuje?
    Wczoraj mąż mi pomógł posprzątać, w pt prasowałam, więc dziś tylko obiad zostaje do zrobienia- ale co? macie jakiś pomysł?

P.S Dziś ciąża donoszona! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 06:55

KasiaeN., niecierpliwa, zabka11, Weridiana, bosa, Laura, Zetka, kasiuleek, Paula_071, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Miru Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
    Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło :)

Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.

psioszka11, Lady Savage, zabka11, Weridiana, bosa, Ewa123, Zetka, kasiuleek, Paula_071, magda sz, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
    Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło :)

Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.

Miru pamietaj, ze trzymamy kciuki i czekamy na info!

Miru, bosa, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Miru Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Niecierpliwa jesteście nieocenione :)

psioszka11, Weridiana, bosa, niecierpliwa, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho!

Mój Boże takie wieści z rana!!!! Cudownie, jestem taka podekscytowana! :)

Miru trzymamy kciuki, nie denerwuj się, wszystko na pewno będzie dobrze!Jesteś dzielna i Twój syn także więc nie widzę innej opcji! :)

Ja dziś mam wizytę, zobaczymy co z moją szyjką, czy się skraca czy też nie.Czym bliżej porodu tym przy każdej wizycie w toalecie sprawdzam bieliznę, sprawdzam czy mi czop nie odszedł już powoli zaczynam świrować i się stresować!Ale bardzo bym chciała być już po wszystkim i tulić moją małą Martę :)

Ja mam dziś spokój z obiadem, bo został rosół z wczoraj a na drugie moja mama przyniesie nam krokiety :)

Miłego dnia kochane!!!

psioszka11, Weridiana, bosa, Laura, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Jerunku ale fajnie, powodzenia mamuśki! Życzę bezproblemowego rozwiązania :)

bosa, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze mój brzuch w 18 tygodniu i w 37 :) Trochę nam się podrosło ;)

f2uz9.jpg

zabka11, Weridiana, bosa, Laura, niecierpliwa, psioszka11, Lady Savage, ainer85, aaaaga, Aga89, Y, kasiuleek, Paula_071, Cassie_DE, magda sz, Katarka, lys, małaMyszka, witaminkab, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja! Taka zaspana weszłam na forum ale szybko się obudziłam czytając wpis Martuchy! Mam nadzieję, że już tulisz swoje maleństwo :)
    Miru trzymam kciuki!
    Ale emocje!!! :)

bosa, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu ale sie dzieje!!!!:)

Martucha odezwij sie i powodzenia!!!:)

Miru-trzymamy kciuki za ciebie z calych sil..
    Olinka- jak u ciebie???

Matko zaczelo sie i u nas ...:)
    Musze dzis w koncu spakowac torbe ;)

Teraz lece sie ogarnac i na morfo jade.
    Milego dnia!!!

bosa, Lady Savage, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny !
    Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko cieknie

psioszka11, Cassie_DE, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,

Martucha trzymam kciuki! Przypomnialas mi mój poranek 11 lat temu :-D
    Wyglada na to ze teraz u mnie bedzie inaczej ;-)

Miru pozytywne myslenie, bedzie dobrze rowniez trzymam kciuki!

KasiaeN piekny brzuszek, ostatnio przegladalam zdjecia i sie smialam ,ze brzuszek wydawal sie taaaki duzy w piatym, szostym miesiacu , hahaha teraz to sa brzuszki :-D

KasiaeN., małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !
    Wstałam rano i mysallam ze mam mocz przetrzymany z nocy i po prostu mi sie posikało, ale podcieram sie i ten mocz taki lekko rozowy, załozyłam wkladke i cała mokra, mam wrazenie ze cieknie ze mnie, nie wiem czy to wody czy mocz, mąż w pracy, nie wiem co robić, nic mnie nie boli tylko cieknie

Oj to moga byc wody, tak wlasnie ciekna, nie możesz tego kontrolowac
    Dzwon do szpitala, a jak kaza przyjechac to po meza, wez prysznic, torbe bo pewnie juz tam zostaniesz,
    trzymam kciuki !

zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

A nie masz tego papierka lakmusowego??? A cieknie tez na stojaco??

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam papierka, cieknie na stojąco

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:

To w te pędy do szpitala, albo do męża i do szpitala :)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

Kolejna :) to pewnie wody, bo one właśnie tak ciekną, tak ciekły tej kobiecie co obok mnie leżała w szpitalu, skurcze jej ustały mieli ją do domu wypuścić a tu wody odeszły :)

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boje sie bo to jeszcze 26 dni do terminu:( susze wlosy, biore prysznic i dzwonie do lekarza

psioszka11, maaadzik1207, Weridiana, Cassie_DE, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

Migotka dzwoń po męża i leć do szpitala to raczej wody, powodzenia i daj koniecznie znać!

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Dziewczyny !

Z opisu wychodzi ze wody sie sączą. Jedz na ip i sprawdź najwyżej Cie zostawia lub puszcza jak to nie wody.

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:

Spokojnie, nie panikuj najpierw zadzwon do lekarza i zobacz co powie. Prawdopodobnie maluszek chce juz byc z Wami :) Matko, ale jestem podekscytowana, Euforia rozwiazala worek i lecimy z koksem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:10

maaadzik1207, Weridiana, Zetka, Lady Savage, Paula_071, Cassie_DE, zabka11, lys, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

‹‹ 1532 1533 1534 1535 1536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ