X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaleństwo od rana :-) powodzenia dziewczyny! My dzisiaj zaczynamy 9 miesiąc, 35+0, 35 dni do terminu :-)

niecierpliwa, Weridiana, kasiuleek, Cassie_DE, Laura, zabka11, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia ...widze ze już sie zaczeło :)
    Aż obleciał mnie strach ...wrześniówka 2015

niecierpliwa, KasiaeN., sylwucha89, Weridiana, 5ylwia, Lady Savage, Cassie_DE, Laura, magda sz, zabka11, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) o rany, ale wieści! Trzymam kciuki kochane za Was, dajcie koniecznie znać! No i się zaczęło :) A ja po wczorajszym spacerze ledwo chodzę. Jeszcze nigdy mnie tak nie bolało w kroku. Normalnie czuje się jakbym miała poobijana pipke. Całe spojenie lonowe i kości w okolicy pachwin tak okropnie bolą, że na płacz mi się zbiera :/chyba spacery juz nie dla mnie.. Dziś leżę plackiem, bo nawet przywrócenie się na drugi bok jest bolesne

Weridiana, zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie witam się po weekendzie :) wchodzę na forum a tu takie wiadomości..

Martucha trzymaj się dzielnie i koniecznie odezwij bardzo mocno trzymam kciuki, termin z om mam taki jak Ty a termin z owulki taki jak Migotka!! Dziewczyny trzymam za was i są maleństwa mocno kciuki!!!

Chyba wszystkie znaki na niebie i ziemi dają mi wyraźny sygnał, żebym wreszcie dopakowała torbę do szpitala ;)

niecierpliwa, Weridiana, 5ylwia, Zetka, Paula_071, Laura, zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki!Szybko nam idzie jak na razie! :)Jeśli dobrze pójdzie to już niebawem kolejne 3 dzidziusie będa z nami! :) Tak się cieszę!

magda sz, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja cieee... wchodzę zaspana na forum a tu takie wieści! od razu oczy jak 5zł ! Zaczęło się!! :)

Dziewczyny powodzenia! czekamy na wieści! :)

Zetka, zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak tu się nie denerwować?!
    A gdzie to jeszcze tydzień wytrzymać :)

Weridiana, Lady Savage, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    boje sie bo to jeszcze 26 dni do terminu:( susze wlosy, biore prysznic i dzwonie do lekarza

Pamietam, ze mnie chcieli zatrzymac do konca 37tyg, jesli wody sa czyste to chca wyciszyc skurcze,bo i tak sie produkuja - ja wtedy mialam skonczony 34tydz.
    Jednak lezalam caly dzień na kroplowce , a I tak skurcze coraz mocniejsze , rozwarcie i o 21:37 urodziłam Laure :-)
    powodzenia!

małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jeeej! Wchodzac na forum nie pomyslalam ze przeczytam takie wiadomosci!
    Powodzenia dziewczyny!!! :)))

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha , Migotka - dajecie mamuski ! rodzic , rodzic ! :))

Miru - ja rowniez trzymam mocno kciuki.

Magda_sz rozumiem Twoj wkurw - u mnie z chrzcinami bedzie podobna jazda , rodzina meza duza i znajac zycie beda chcieli ich pospraszac ... planuje chrzicny dopiero na grudzien wiec staram sie odsunac narazie ta mysl bo wiem ze sie poklocimy na pewno o to.

aaaa i najwazniejsze " OD DZIS MOJA CIAZA JEST DONOSZONA - JUUPII!!! :) "

sylwucha89, Weridiana, niecierpliwa, Pati Belgia, psioszka11, KasiaeN., gianna88, Lady Savage, kasiuleek, Paula_071, Cassie_DE, magda sz, Laura, Katarka, zabka11, lys, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja staram sie odciagnac mysli i nie swirowac, od czwartku Julka o wiele mniej aktywna niz dotychczas. W czwartek wieczorem mialam wizyte i ktg i bylo ok. Dzis od rana jeden kopniak po 6 i cisza, detektor serduszko bije, ehh juz sama nie wiem jak nie zwariowac przez te 2 tygodnie

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :-)

Oj jakie emocje :-)
    Martucha, Migotka trzymam kciuki:-) dopinguje w myślach i czekam na wieści :-) powodzenia!!!!

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
    Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło :)

Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.
    Miru kochana za Ciebie tez trzymam moooocno kciuki :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Oooooo jakie wiesci z rana dziewczyny dacie rade mocno wam kibicuje i trzymam kciuki
    O ja cie juz coraz blizej i coraz nas więcej sie rozpakowuje

Weridiana, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony nie chcialabym teraz zaczac rodzic, a z drugiej pozytywnie zazdroszcze tym, ktore juz tula albo niedlugo beda tulic swoje malenstwa

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda sz jestem po twojej stronie u nas będzie skromnie w gronie najbliższych
    Ostatnio kuzyn robił okragle urodziny i zaprosil znajomych i czesc kuzynostwa tych z ktorymi na najlepszy kontakt o jeju jaka afera była olac ciotki klotki ps mam dużą rodzinę i od lat wszystkie większe imprezy były robione dla wszystkich no ale ile można przecież rodzina jest coraz większa a koszty rosną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:52

psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie maz ma dzis urodziny i nie miałam pomysłu na prezent ale rozwiazanie przyszło samo :-) okazało sie, ze portfel mu sie zepsuł wiec kupie mu nowy :-)

Weridiana, zabka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Psioszka jak ogarnę się ze sprzątaniem jutro to ponamierzam Euforię :)

Wkurzyłam się i nie moge spać, rozmawialiśmy dziś z teściową jak chcemy zrobić ze chrztem Mai. Jakbyśmy mieli zaprosić najbliższą rodzinę to wychodzi ok. 40 osób, połowa musiałaby jechać 260 km w jedną stronę więc nie wiem ile osób przyjedzie...dwa koszt takiej imprezy w wawie w lokalu to chore sumy. No to stwierdziliśmy że zrobimy chrzest kameralnie- my, chrzestni i nasi rodzice i jakiś obiad w restauracji. Moja mama powiedziała że to dobry pomysł, ona z tatą dojadą oczywiście i nie trzeba będzie kombinować transportem babć i ciotek itp. No a teściowa że jak to! że u nich w rodzinie chrzciny są obchodzone hucznie... i żeby zrobić w wawie chrzest na święta- no fajnie tylko wtedy mojej rodziny nie będzie w wawie bo są święta :/ tak się wkurwiłam że chyba z mężem pójdziemy potajemnie pod koniec września i ochrzcimy w którąś niedzielę sami plus chrzestni albo nie wiem chyba bez chrzestnych się nie da.
    Jeszcze pomysł że ona może chrzciny u siebie zrobić, nie chcę tak :/ to ja będę mamą i chciałabym sama wszystko. Rok temu było nasze wesele, opłaciliśmy autokar z wawy i noclegi dla gości więc uważam że na razie wystarczy tych imprez dla rodziny... Widzę że będzie ostro po narodzinach, jak się nie wtrącała tak teraz nadrobi

Magda.sz obawiam sie, ze u nas bedzie podobnie. Tesciowa bedzie upierac sie, aby zaprosic jej brata, bo ona byla na chrzcie jego wnukow, ale ze tak powiem w nosie mam konwenanse i jej rodzenstwo mam prosic a moich rodzicow nie?? To troche glupio :/ Ja tez bym chciala kameralny obiadmy, rodzice i chrzestni, a nie robic z chRzcin impreze na sto fajerow. Jak powiedzialam tesciowi, ze u nas raczej alkoholu nie bedzie, to myslalam ze z krzesla spadnie - jak to chrzciny bez wodki

Edit: Chyba potrzebowalam takiej nerwowki, bo mala sie rozruszala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:06

Weridiana, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa dziewczyny trzymajcie sie!!!

tb73i09k881y3sjt.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wobrazcie sobie ze ordynator o niczym nie wiedział. I był zdziwiony ze wpisałam se na własne rządanie bo on nic takiego lekarce nie proponował. I że i tak nie odbierze porodu w swoim szpitalu. Zrobili z nas debili. I nie wiem co ja mam dalej robić bo ta pinda jest na urlopie.
    ordynator jest wkurwiony.a ja nadal jak na bombie.

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ