X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szaleństwo od rana :-) powodzenia dziewczyny! My dzisiaj zaczynamy 9 miesiąc, 35+0, 35 dni do terminu :-)

niecierpliwa, Weridiana, kasiuleek, Cassie_DE, Laura, zabka11, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia ...widze ze już sie zaczeło :)
    Aż obleciał mnie strach ...wrześniówka 2015

niecierpliwa, KasiaeN., sylwucha89, Weridiana, 5ylwia, Lady Savage, Cassie_DE, Laura, magda sz, zabka11, małaMyszka, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) o rany, ale wieści! Trzymam kciuki kochane za Was, dajcie koniecznie znać! No i się zaczęło :) A ja po wczorajszym spacerze ledwo chodzę. Jeszcze nigdy mnie tak nie bolało w kroku. Normalnie czuje się jakbym miała poobijana pipke. Całe spojenie lonowe i kości w okolicy pachwin tak okropnie bolą, że na płacz mi się zbiera :/chyba spacery juz nie dla mnie.. Dziś leżę plackiem, bo nawet przywrócenie się na drugi bok jest bolesne

Weridiana, zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie witam się po weekendzie :) wchodzę na forum a tu takie wiadomości..

Martucha trzymaj się dzielnie i koniecznie odezwij bardzo mocno trzymam kciuki, termin z om mam taki jak Ty a termin z owulki taki jak Migotka!! Dziewczyny trzymam za was i są maleństwa mocno kciuki!!!

Chyba wszystkie znaki na niebie i ziemi dają mi wyraźny sygnał, żebym wreszcie dopakowała torbę do szpitala ;)

niecierpliwa, Weridiana, 5ylwia, Zetka, Paula_071, Laura, zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam za Was kciuki!Szybko nam idzie jak na razie! :)Jeśli dobrze pójdzie to już niebawem kolejne 3 dzidziusie będa z nami! :) Tak się cieszę!

magda sz, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja cieee... wchodzę zaspana na forum a tu takie wieści! od razu oczy jak 5zł ! Zaczęło się!! :)

Dziewczyny powodzenia! czekamy na wieści! :)

Zetka, zabka11, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak tu się nie denerwować?!
    A gdzie to jeszcze tydzień wytrzymać :)

Weridiana, Lady Savage, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    boje sie bo to jeszcze 26 dni do terminu:( susze wlosy, biore prysznic i dzwonie do lekarza

Pamietam, ze mnie chcieli zatrzymac do konca 37tyg, jesli wody sa czyste to chca wyciszyc skurcze,bo i tak sie produkuja - ja wtedy mialam skonczony 34tydz.
    Jednak lezalam caly dzień na kroplowce , a I tak skurcze coraz mocniejsze , rozwarcie i o 21:37 urodziłam Laure :-)
    powodzenia!

małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jeeej! Wchodzac na forum nie pomyslalam ze przeczytam takie wiadomosci!
    Powodzenia dziewczyny!!! :)))

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha , Migotka - dajecie mamuski ! rodzic , rodzic ! :))

Miru - ja rowniez trzymam mocno kciuki.

Magda_sz rozumiem Twoj wkurw - u mnie z chrzcinami bedzie podobna jazda , rodzina meza duza i znajac zycie beda chcieli ich pospraszac ... planuje chrzicny dopiero na grudzien wiec staram sie odsunac narazie ta mysl bo wiem ze sie poklocimy na pewno o to.

aaaa i najwazniejsze " OD DZIS MOJA CIAZA JEST DONOSZONA - JUUPII!!! :) "

sylwucha89, Weridiana, niecierpliwa, Pati Belgia, psioszka11, KasiaeN., gianna88, Lady Savage, kasiuleek, Paula_071, Cassie_DE, magda sz, Laura, Katarka, zabka11, lys, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja staram sie odciagnac mysli i nie swirowac, od czwartku Julka o wiele mniej aktywna niz dotychczas. W czwartek wieczorem mialam wizyte i ktg i bylo ok. Dzis od rana jeden kopniak po 6 i cisza, detektor serduszko bije, ehh juz sama nie wiem jak nie zwariowac przez te 2 tygodnie

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :-)

Oj jakie emocje :-)
    Martucha, Migotka trzymam kciuki:-) dopinguje w myślach i czekam na wieści :-) powodzenia!!!!

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Jak przeczytałam w nocy post Martuchy tez nie spałam do rana. Skurcze co 6 minut po 1,5 - 2 minuty.
    Mam nadzieje ze jesteś już po czego Ci życzę a jak nie to żeby jak najszybciej się skończyło :)

Ja za godzinę musze być w szpitalu ale mam taki stres ze masakra.
    Miru kochana za Ciebie tez trzymam moooocno kciuki :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Oooooo jakie wiesci z rana dziewczyny dacie rade mocno wam kibicuje i trzymam kciuki
    O ja cie juz coraz blizej i coraz nas więcej sie rozpakowuje

Weridiana, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony nie chcialabym teraz zaczac rodzic, a z drugiej pozytywnie zazdroszcze tym, ktore juz tula albo niedlugo beda tulic swoje malenstwa

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda sz jestem po twojej stronie u nas będzie skromnie w gronie najbliższych
    Ostatnio kuzyn robił okragle urodziny i zaprosil znajomych i czesc kuzynostwa tych z ktorymi na najlepszy kontakt o jeju jaka afera była olac ciotki klotki ps mam dużą rodzinę i od lat wszystkie większe imprezy były robione dla wszystkich no ale ile można przecież rodzina jest coraz większa a koszty rosną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:52

psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie maz ma dzis urodziny i nie miałam pomysłu na prezent ale rozwiazanie przyszło samo :-) okazało sie, ze portfel mu sie zepsuł wiec kupie mu nowy :-)

Weridiana, zabka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Psioszka jak ogarnę się ze sprzątaniem jutro to ponamierzam Euforię :)

Wkurzyłam się i nie moge spać, rozmawialiśmy dziś z teściową jak chcemy zrobić ze chrztem Mai. Jakbyśmy mieli zaprosić najbliższą rodzinę to wychodzi ok. 40 osób, połowa musiałaby jechać 260 km w jedną stronę więc nie wiem ile osób przyjedzie...dwa koszt takiej imprezy w wawie w lokalu to chore sumy. No to stwierdziliśmy że zrobimy chrzest kameralnie- my, chrzestni i nasi rodzice i jakiś obiad w restauracji. Moja mama powiedziała że to dobry pomysł, ona z tatą dojadą oczywiście i nie trzeba będzie kombinować transportem babć i ciotek itp. No a teściowa że jak to! że u nich w rodzinie chrzciny są obchodzone hucznie... i żeby zrobić w wawie chrzest na święta- no fajnie tylko wtedy mojej rodziny nie będzie w wawie bo są święta :/ tak się wkurwiłam że chyba z mężem pójdziemy potajemnie pod koniec września i ochrzcimy w którąś niedzielę sami plus chrzestni albo nie wiem chyba bez chrzestnych się nie da.
    Jeszcze pomysł że ona może chrzciny u siebie zrobić, nie chcę tak :/ to ja będę mamą i chciałabym sama wszystko. Rok temu było nasze wesele, opłaciliśmy autokar z wawy i noclegi dla gości więc uważam że na razie wystarczy tych imprez dla rodziny... Widzę że będzie ostro po narodzinach, jak się nie wtrącała tak teraz nadrobi

Magda.sz obawiam sie, ze u nas bedzie podobnie. Tesciowa bedzie upierac sie, aby zaprosic jej brata, bo ona byla na chrzcie jego wnukow, ale ze tak powiem w nosie mam konwenanse i jej rodzenstwo mam prosic a moich rodzicow nie?? To troche glupio :/ Ja tez bym chciala kameralny obiadmy, rodzice i chrzestni, a nie robic z chRzcin impreze na sto fajerow. Jak powiedzialam tesciowi, ze u nas raczej alkoholu nie bedzie, to myslalam ze z krzesla spadnie - jak to chrzciny bez wodki

Edit: Chyba potrzebowalam takiej nerwowki, bo mala sie rozruszala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:06

Weridiana, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa dziewczyny trzymajcie sie!!!

tb73i09k881y3sjt.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wobrazcie sobie ze ordynator o niczym nie wiedział. I był zdziwiony ze wpisałam se na własne rządanie bo on nic takiego lekarce nie proponował. I że i tak nie odbierze porodu w swoim szpitalu. Zrobili z nas debili. I nie wiem co ja mam dalej robić bo ta pinda jest na urlopie.
    ordynator jest wkurwiony.a ja nadal jak na bombie.

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ