SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Witamy sie, cala noc przespana szok!
Obudzily mnie skurcze i to tak bolesne ze myslalam ze narobie do lozka, narazie bylo ich kilka zobaczymy jak dalej bedzie.
Maja cos leniwa od wczoraj, zwykle nie dawala mi spac, lezec ani nawet jesc bo tak szalala az bolalo. Zaraz cos zjem, zaloze skarpety zeby troszke ja pogniesc i moze leniwiec sie obudzi:)
No ciekawe co u Migotki, czekam tez na newsy od Euforii i Marty. Z tego wynika ze chyba nie ma czasu na forum jak sie dzidzia urodziciezko to sobie wyobrazic teraz taki luz i robta co chceta a za niedlugo bedzie plan dnia jak w zegarku. O idzie kolejny skurcz, chyba usiade na tronie zeby bylo bezpieczniej..
no dzisiaj to specjalnie rano wlazłam żeby zobaczyć jak u Ciebie!!
Jak leżałam na patologii to dwie dziewczyny po takim badaniu urodziły jeszcze tego samego dniaOni jakoś tam masują szyjkę, i ona zaczyna się skracać. Może i u Ciebie tak będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:12
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Ainer może jeszcze nie, zwykle czuje w kościach że coś jest na rzeczy a teraz nie czuje żebym miała jechać, jakoś zero stresu. Niunia dostała czkawki.
Wczoraj szyjka skrócona o połowę ale twarda, jak mi robił badanie to mówił coś że można palca wsadzić- ale to chyba nie rozwarcie bo wtedy byłaby miękka co?
Ogólnie badanie było tak "przyjemne" że mało z samolotu nie spadłam z bólu. Miałam wrażenie że wpycha mi tą szyjkę w macicę?ciężko opisać. Trwało ok. minuty, mówił że będę po nim krwawić i może mi odejść czop ale o wywołaniu skurczy nic nie mówił
Ja robię na obiad faszerowane cukinie i bretonkę żeby było na kilka dni.
Psioszka postaram się poszukać w necie Migotki i Euforii ale może być ciężko bo z tego co widze dziewczyn nie ma na fb więc nie mam imienia i nazwiska. No ale się postaram.
Mąż chyba coś czuje hhehe bo drugi raz się wraca do domu- 1 raz wrócił bo zamiast kluczyków do motocykla wziął do samochodu, teraz drugi raz się wrócił bo akumulator w motocyklu padłainer85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w 9 miesiącu!
Uff jak to zlecialo
Chciałabym juz tulic synka, ale to wciąż dla mnie takie jakieś odległe/ nierealne. Mam wrażenie jakby jeszcze dużoo czasu na zostało.
Ja nie mam chyba żadnych skurcze. Nie czuję nic. Zobaczymy co będzie się dziać jak za tydzień wyciągną mi krążek:)
A mnie dzisiaj obudził budzik. Miałam ustawione na wczoraj i zapomniałam wyłączyć. No i chociaż wcześniej się to nie zdążyło telefon się zawiesił i dzwonił dobre 10minut bo nie umiałam go otworzyć;/
Może jeszcze uda się kimnąć0na88, Weridiana, Maniuś, Lady Savage, mamasia lubią tę wiadomość
-
Hejka
Nocka przespana od 23 do 7:30 z dwoma pobudkami na siusiu.u mnie dzis obiad z wczoraj - bretonka.
Musze dzis ruszyc z domu, odebrac z ksiegarni zamowione podreczniki dla julci +zakupy spozywcze. I po poludniu czekaja mnie jeszcze przetwory z ogorasow.
Jutro wizyta, na obiad pizza, w piatek duuuuzo spraw: wizyta w zus i pracy, sprzatanie i gotowanie. Wieczorem przyjezdza moja mama
Magda sz- no no no cos sie zaczyna dziac, obserwuj sie wnikliwie
Ja nie mam zadnych skurczy, ale jak mala sie wypina i wierci, to gwiazdy widze, tak boli....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:38
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
Cala ciaze mialam ladna cere a teraz na dekoldzie , ramionach wysypalo mnie okrutnie
Zazylam euthyrox i czekam kiedy minie to 30 min bo glodna jak wilk jestem ..
Magda- fajnie ze sie rozkreca
U mnie cisza az glucho ....
niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam,
dzisiaj przylatuje moja mama
Jesli chodzi o akcje porodowa to u mnie tez cisza
Magda tak sobie mysle ze to badanie nie powinno tak bolec. ..moze nie byl zbyt delikatny, nie wiem.
Ide budzic laure do szkoły, milego dnianiecierpliwa, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez macie wrazenie chodzac ze dziecko wypadnie albo ze zasikacie wszystko bo takie parcie na dol?
Bylam wczoraj wieczorem na zakupach i myslalam ze tego nie uwaleja juz nie chodze jak pingwin ale jak kaczka.
Jutro KTG.apaczka, psioszka11, KasiaeN., Weridiana, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
hej.
dzieki za wypowiedzi nt skorczy jestme spokojniejsza, nei sa regularne, ale wlasnie po to je zpaisuje zeby wyczaic gdy stana sie regularne
magdasz cos czuje ze lekarz zrobil ci masaz szyjki skotro mu powiedzialas ze chcesz juz urodzicteraz to kwestia paru dni mysle
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dzien dobry
Dzisiaj w kalendarzu mam - Spakuj torbe do szpitala. Czesciowo to zrobilam, ale dzisiaj wywale z niej wszystko, jak zmieszcze sie w jedna torbe, to bedzie jedna, na dol to co po porodzie, na gore, to co na porod. Jak sie nie zmieszcze, to beda musialy byc dwie. Na torbie lista, co trzeba dopakowac na ostatnia chwile i bede juz gotowa
Zapomnialam dac zwolnienie mezowi, zeby zostawil w pracy. Jak wroci, to chyba sama podjade i dopytam o ten macierzynski. No nic trudno
Milego dnia.Weridiana, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
te dziewczynom ze szpitala, po tym "badaniu" chodziły szpagatami, bo takie były obolałe. Też mi się wydaję, że to był masaż szyjki.
cassie ja to nie wiem co te moje dziecko tam robi, ale chwilami mam taki odruch że chce mi się przeć, bo mi tam coś uciska, wciska że nie da się wytrzymać, i mam wrażenie że wypadnie. Pojechałam wczoraj tylko na chwile do media expert ( zobaczyć tego ps4) i do tesco po chleb i już resztę dnia kroku nie mogłam zrobić. Już nawet nie chodzi mi o sposób w jaki chodzę, ale o ból jaki czuje przy każdym kroku. Do niedawna bolało przy wstawaniu zanim się rozruszałam, a teraz ciągle. A jak już troszkę pochodzę to później ból jest okropny.Cassie_DE, Weridiana, magda sz, Lady Savage, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Cześć mamusie
Magda on Ci zrobil masaz szyjki moja sasiadka po masazu szyjki urodzila nastepnego dnia ( w szpitalu na przyspieszenie miala wykonany taki masaz )
U mnie dzisiaj spoko maly od rana sie wierci jeszcze 20 min i moge jesc sniadanie na obiad mam spagetti mmmmm
Przepraszam że nie pamiętam ale oprócz Marty ktorej zaczely sie saczyc wody? Odezwij się kobieto no chyba że coś przeoczylamWeridiana lubi tę wiadomość