SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy sie i my.
Czy Wy traktujecie skurcze jako bol miesiaczkowy czy raczej jak takie opasujacy idacy z krzyza do przodu bol trwajacy chwile?
Ten drugi to byly u mnie skurcze porodowe. A ten bol miesiaczkowy to mnie meczy od jakiegos czasu ale czasami trwa dlugo a czasami kilkanascie sekund.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana:) Mi też maly uciska na dole jak chodzę i nagle takie uczicie że w tym momencie musze do wc bo nie wytrzymam. Wczoraj jak byłam na zakupach lecialam jak głupia do astry ( jaka byłam szczesliwa że była w pobliżu) i oczywiście jak zwykle poleciało trochę tylko. Ale odkąd mały się obniżył to jest standard.
Mi się wydaje że ten czop odchodzi mi w kawałkach bo od czasu dp czasu jest taki galaretowaty, ciagnacy jakby glut ale po trochę.
Griszanka my ten sam termin, ciekawe czy rzeczywiscie tak będzie:)Cassie_DE, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Magdasz mi tez sie wydaje ze to byl masaż szyjki:)
Czekam na męża i jedziemy na ktg bo nawet po slodkim maly nie kopnął
Miru jak się czujesz?
Euforia i Marta odezwijcie się
Migotka zapomniala chyba o nas albo nie ma neta w Tel i dlatego milczy...Weridiana, magda sz lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Cześć mamusie
Magda on Ci zrobil masaz szyjki moja sasiadka po masazu szyjki urodzila nastepnego dnia ( w szpitalu na przyspieszenie miala wykonany taki masaz )
U mnie dzisiaj spoko maly od rana sie wierci jeszcze 20 min i moge jesc sniadanie na obiad mam spagetti mmmmm
Przepraszam że nie pamiętam ale oprócz Marty ktorej zaczely sie saczyc wody? Odezwij się kobieto no chyba że coś przeoczylam
migotkaa miała też przeciek, ale własnie się od pon nie odzywa.... nie wiadomo czy siedzi w szpitalu, czy może urodziła -
maaadzik1207 wrote:Magdasz mi tez sie wydaje ze to byl masaż szyjki:)
Miru jak się czujesz?
Migotka zapomniala chyba o nas albo nie ma neta w Tel i dlatego milczy...
potarmoś brzuszkiem. Nic się nie wierzga ? -
Miru jak się czujesz?
Na pewno bedzie wszystko dobrze! Daj znac po ktg. Trzymamy kciuki! -
no właśnie Migotka
)
kobieto odezwij się
ja juz po śniadaniu wciągnęłam w 5 minut taka glodna bylam
musze pralke wstawic bo moj dzisiaj rano oznajmił mi ze gacie mu sie kończą
ostatnie 3 pralki to byly rzeczy małego i ręczniki i faktycznie widzę ze ksoz pelen no to dzisiaj znowu pralka
pogoda jest super nie ma upalów
ja od początku mam brzuch nisko taka moja uroda i mały non stop naciska na pecherz
no wlasnie ja juz sama nie wiem czy ten bol jak za dlugo chodze to wypychanie sie malego czy skorcze - brzuch twardnieje i na dole tak ciagnie
bo innych skorczy nie mam zadnych przepowiadających jeszcze za wczesnie chyba -
Hej ho!
Madzia będziesz następna?? :)Fajowo by było, kto wie kiedy Majeczka Cię zaskoczy
U mnie niestety cisza.Co jakiś czas skurcze i stawianie się brzucha ale nic poza tym. Permanentne zmęczenie już mnie dobija i do tego ten pingwini krok.Jak chodzę to mam wrażenie, ze sąsiadom się naczynia telepią w szafkach
Obiad już przygotowany, zupa jarzynowa dochodzi na piecu a na drugie spaghetti ze szpinakiem i wędzonym łososiem.
Musze się trochę przespacerować po powietrzu, wczoraj nigdzie nie byłam i czuję, że się dusze a dziś nawet jakieś słońce się nieśmiało pojawia.
Miłej środy dziewczęta!Cassie_DE, psioszka11, 0na88, Paula_071, Weridiana, niecierpliwa, Amberla, mamasia lubią tę wiadomość
-
ja miałam parcie na pęcherz i latałam siku jakiś czas temu ciągle... ale od kilku dni jedno siku w nocy, w dzień tez mało mimo, że dużo piję... hmm Małego też czuję bardzo wysoko i jakoś tak po skosie - mam wrażenie że zmienił położenie z główkowego
okażę się jutro...
skurczy nie mam żadnych bolesnych, tylko twardnienie brzucha i takie ciągnięcie w dole brzucha
w zeszłym tyg miałam mega lenia a w tym chce mi się sprzątac - może to wicie gniazda haha
Magda, oj chyba będziesz następna do rodzenia - ale fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:27
Zetka, magda sz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz pranie poskladalam i rozwiesilam nowe.
Lenia tez zlapalam i ciagle ziewam taka spiaca jestem ze szok.
I wkurzaja mnie ciagle pytania ludzie 'a ile jeszcze?' oooo jeszcze tyle i to w takie upaly!
Matko tak jakbym tego nie wiedziala...Zetka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Miru jak się czujesz?
Straszniemłody na pecherz uciska chodzę co 10 min siku. Brzuch boli jak na okres i skurcze częste co 10-7 minut. Bolą plecy zwłaszcza krzyż nie owiec o spojeniu lonowym nie mogę chodzić wstawać bo tak szybko boli. I mam wrażenie ze mały mi wypadnie za chwile. Nie da się leżeć ani na bokach ani na plecach a na brzuchu nie próbowałam
Ale jeszcze tylko 1,5 tygpsioszka11, Cassie_DE, Paula_071, Weridiana, magda sz, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miru wrote:Strasznie
młody na pecherz uciska chodzę co 10 min siku. Brzuch boli jak na okres i skurcze częste co 10-7 minut. Bolą plecy zwłaszcza krzyż nie owiec o spojeniu lonowym nie mogę chodzić wstawać bo tak szybko boli. I mam wrażenie ze mały mi wypadnie za chwile. Nie da się leżeć ani na bokach ani na plecach a na brzuchu nie próbowałam
Ale jeszcze tylko 1,5 tyg
Obyś dotrwała kochana!
Ja skończyłam sprzątać, ale powiem Wam mimo mojej obsesji sprzątania, że to było ostatnie w moim wykonaniu.Czekam aż podłogi poschną i wezmę się za dopakowanie torby. Potem obiad i relaxxxxxx -na dziś skończyłam
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyMiru a mnie jedyne co NIE BOLI to spojenie. Od 22tygodnia meczylam sie dzien i noc, pas, lezenie itd.
Teraz mnie boli wszystko tylko nie spojenie
edit:
Do torby musze tylko wrzucic jeszcze szczotke do wlosow, tusz i korektor pod oczy ale to na samym koncuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:42