SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Witam się ze szpitala w 9 mcu 36tc
Leże i właściwie nic nie dostaje. Na ktg skurcze się uspokoily ale w nocy budziłam się z bólem krzyza jak na @ i małymi skurczami. Wczoraj znów atak żołądka który trwał 4 godziny, masakra. Mam nadzieje że jutro wyjdę bo oszaleje.
Współczuję i trzymam kciuki, żebyś jutro wyszła:)Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ja 30tke miałam w grudniu. Zrobiłam imprezę na 40 osób z djem.Wiedziałam już że jestem w ciąży, więc bezalkoholowo, ale i tak było super. Potanczylam na maxa aż mnie brzuch rozbolal:) Taki prezent miałam,że rano na usg zobaczyliśmy serduszko a wieczorem była impreza właśnie.
Paula_071, KasiaeN., Y, 0na88, mamasia, kasiuleek, małaMyszka, Lady Savage, magda sz, niecierpliwa, Maniuś, gosia.b, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej dziewczynki,
dolaczam sie do ciezkich nocy - nogi , kregoslup, miednica - ale to przeciez same doskonale wiecie
W Krakowie ukrop , wlasnie wrocilam ze sklepu cala upocona , czekam az moje stopy znow zmienia sie w stopy Froda.
Widzialam sie wczoraj ze znajomymi , wszysscy stwierdzili ze brzuch mam jeszcze wysoko , a ze malej nie czuje w kroku tak jakby miala mi wypasc to do porodu daleko .
Ciut sie rozczarowalam .. no ale widocznie Zoska musi dojrzec do decyzji o opuszceniu apartamentu mamuski
Dzis nie gotuje , ide z mezem do baru mlecznego .
KasiaeN., małaMyszka, Lady Savage, aaaaga, Y, lys, Laura lubią tę wiadomość
-
O i zaczęliśmy 39 tc
ale synuś chyba chce przetrwać upały w brzuchu i wyjdzie po nich:-)
Martucha86, 0na88, kasiuleek, Paula_071, Zetka, sylwucha89, Lady Savage, magda sz, niecierpliwa, aaaaga, Y, lys, futuremama, Katarka, Maniuś, gosia.b, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane. Moja nocka z dnia na dzien coraz gorsza. Coraz bardziej spojenie boli, kregoslup i brzuch ciagnie okropnie. Najgorsze ze co sie obracam w nocy to twardy jak cholera. Ale coz dzisiaj upal okropny, a ja drozdzowke bede piec... Obiecalam synkowi to trzeba.
małaMyszka, Lady Savage, magda sz, Laura lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:No właśnie ja tez. Przedwczoraj były bardzo mocne i nachodzily falami. Dziś w nocy mniejsze ale się budziłam też. Nie wiem czy to te przepowiadajace.
Już jesteśmy na tym etapie ciąży, ze chyba cały organizm daje nam znać, ze to już niedługoBo to ostatnie 2,3 tygodnie wydają nam się z jednej strony tak odległe i strasznie się dłużą a z drugiej strony to przecież nic w porównaniu do tego co już za nami
małaMyszka, Pati Belgia, Zetka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Magda jak u Ciebie?
Dziewczyny szpitalne jak u Was?
Ja mam 35 za rok, może wyprawie
Nudnodobrze że wzięłam ze sobą masę robótek, jutro czeka mnie masa badań co cukier nie spada i już dzis pomimo insuliny miałam na czczo 122
magda sz, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:A bóle jak na miesiączkę macie często? Podbrzusze i krzyż?
ale zakaz gina był bezwzględny
0na88, Zetka, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:A ja 30tke miałam w grudniu. Zrobiłam imprezę na 40 osób z djem.Wiedziałam już że jestem w ciąży, więc bezalkoholowo, ale i tak było super. Potanczylam na maxa aż mnie brzuch rozbolal:) Taki prezent miałam,że rano na usg zobaczyliśmy serduszko a wieczorem była impreza właśnie.
ja miałam dostać okres 24 grudnia, ale po 3 negatywnych testach, mówie sobie a w nosie został mi jeden jedyny test ciążowy, zepsuje sobie humor w urodziny bo 19 grudnia mam urodziny, a tu niespodzianka2 kierchy
Zetka, małaMyszka, aldonaa, Laura lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!!!
Mój kochany mąż ma dzisiaj urodziny i świętujemy...
Ostatnie z dwójką z przodu, więc trzeba trochę poszaleć. Oczywiście z umiarem, ale zapowiada się ciekawie.
U nas noc spokojna, chociaż samo wstawanie jest bolesne tak, że aż łzy w oczach mam.
Mały fika jak szalony. Mam nadzieję, że wyjdzie w terminie lub jakiś tydzień przed... bo organizuję powoli chrzciny... Jest okazja, chociaż chrzestny zapewnił mnie, że logistycznie nie widzi żadnego problemu. Wsiada i jedzie... Z tym, że nie chciałabym aż tak bardzo ich wykorzystywać, tym bardziej, że mają 3 latkę już i to ze względu na nią nie chcę ich ciągać tyle km
Pati Belgia, magda sz, Zetka, KasiaeN., lys, mamasia, Maniuś, gosia.b, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane,
Dołączam do klubu niewyspanychdziś pierwsza noc na froncie łóżka, już kilka razy do tego podchodziłam ale nic z tego nie wychodziło, wczoraj przeniosłam swoje rzeczy na prawa stronę łóżka, cebuszkę. Pobudki co chwila, ale spałam dużo w dzień, do tego gorąc i zmiana miejsca a to siusiu a to czkwawka a to skurcz.. jedynym słowem co noc to gorsza.
Zeta u mnie sie wyciszyło, skurcze są ale sporadyczne, nie wiem jak będzie pózniej bo już siedzę cała mokradziś dokładnie 14 dzień skurczy-moja mama właśnie wtedy mnie urodziła
Od 6 nie spałam w ogóle i wzięłam męża na śpiocha dopiero po orgazmie zasnęłam jak dziecko do 10.
Dziewczyny macie klimę w tych szpitalach? jak tam znosicie upały?
Miłej niedzieli kochane, wyrażam zgodę na rodzenie tym co już są w 38 skończonymPati Belgia, małaMyszka, KasiaeN., Zetka, mamasia, gosia.b, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Dziewczyny macie klimę w tych szpitalach? jak tam znosicie upały?
Hahahaha. Klimę w szpitalu? To są takie miejsca?Ja się modlę, by nie leżeć na korytarzu z nadmiaru rodzących a Ty piszesz o klimie;)
A mi ani brzuch nie twardnieje, ani nie mam skurczy, ani bólu krzyża - kompletnie nic. Mały kopie jak zawsze, teraz to pewnie ma z 2800.
magda sz, lys, małaMyszka, gosia.b, Laura lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.