SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Co za okropna noc ;( Pierdylion pobudek ;( jak nie siku to duszno. Jak nie duszno to halas z ulicy przeszkadz. Nosz... byle do konca wytrzymac bo idzie oszalec.
Mowia spij przed porodem ile sie da... a tu dupa bo sie nie da.
O ...
Ps- co macie dzis na obiad?małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
A tak było fajnie, kilka nocy
a dziś twardnienie brzuszka, z 15 razy siku ;/ mała co prawda się nie robiła tańcy hulańcy ale bóle kręgosłupa, pachwin, o już nie wspomnę o skurczu w nodze o 3 w nocy. Będzie popołudniowe kimonko.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, noc tragiczna. Męczyłam się do 3, bo duchota straszna. Ściągnęłam z siebie wszystko co miałam, okna pootwierane i dopiero usnęłam- zmarzły mi cycuchy o 5 rano,ale że Fado już chciał iść na dwór to się zebrałam i nie śpię już.O tyle dobrze,że tak jak wczoraj utnę sobie drzemkę w południe,bo mnie pewnie zmorzy.
Na obiad robię szpinak- bo nie chce mi się stać w kuchni w ten skwar. A wieczorem przyjeżdża już moja mamusia
Wczoraj wieczorem z mężem dyskutowaliśmy na temat naszego życia i zdałam sobie sprawę,że pojutrze, jak zamknę drzwi o 6 rano jadąc do szpitala- to nasze życie nigdy! nie będzie już takie same...To trochę przeraża, ale nie mogę się już doczekać...KasiaeN., Lady Savage, Pati Belgia, niecierpliwa, gosia.b, Paula_071, Neyla, Y, 0na88, mamasia, sylwucha89, małaMyszka, magda sz, lys, Maniuś, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej ho!
No to wczorajszej nocy się wyspałam więc teraz już nie mogło być tak pięknie.Jak wróciliśmy z działki jeszcze trochę się posnułam po domu, wzięłam prysznic i koło 21 musiałam się położyć bo mała tak mnie skopała, że wysiedzieć nie dałam rady. Ale jak się położyłam to wiele się nie zmieniło. Kopała mnie po żebrach, po pęcherzu tak, że aż się wzdrygałam bo miałam wrażenie , ze zsikam w tym momencie łóżko. I do tego spojenie łonowe boli mnie jakby całą noc Marta kopała i pozostawiła siniaki :|No oczywiście wstawanie 800 razy na siku....eh...to nie była dobra noc...
No ale mamy nowy dzieńcoraz bliżej porodu, jutro wg belly ciąża donoszona
w środę wizyta więc zobaczymy co Marta kombinuje
Miłej niedzieli!Lady Savage, psioszka11, Pati Belgia, gosia.b, Paula_071, mamasia, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Hej sierpniowczki
Widze, ze zadna z nas nie miala dobrej nocy.... ja niestety tez nie... siku co chwila, duszno, parno, kregoskup boli.... aj.... juz jestem wykonczona tymi ostatnimi tygodniami... byle do 1 sierpnia a potemnpostaram sie urorzic
Milego dnia kochaneKasiaeN., Lady Savage, Paula_071, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Psioszka to zycie po zamknieciu drzwi bedzie trudniejsze niz to teraz...ale bedzie poekniejsze...sesowniejsze... pelne milosci, radosci i cudownych chwil
Zwlaszcza jak dziecko po 2 latach wstajac z lozka bedzie dawalo ci stopki do calowaniaKasiaeN., Lady Savage, niecierpliwa, gosia.b, Paula_071, Neyla, małaMyszka, magda sz, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zeby sie nie wylamywac u mnie noc tez tragiczna, burza za burza, duchota na maxa, koszula mokra, ja przyklejona do poduszki, 4 razy siku, pic sie chcialo, wiec za kazdym razem jak wstalam siku to wydudnilam szklanke wody i takie bledne kolo.
Pol godziny temu na dworze bylo bosko, a teraz bylam zerwac cukinie w ogrodku to parowa taka ze hej!
Zamarzylo mi sie leczo jak zobaczylam, ze cukinie juz sie nadaja i teraz maz z mamuska i babcia robia leczoZyc nie umierac, ja popijam pyszny zimny kompocik z wisni i porzeczek, ale jeszcze ktos do wachlowania by sie przydal
Pati Belgia, gosia.b, KasiaeN., Paula_071, Lady Savage, psioszka11, mamasia, sylwucha89, małaMyszka, magda sz, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja sie nawet wyspałam, ale dzieki temu ze klima chodzila cala noc. Zazdroszcze Wam tych drzemek w ciagu dnia. Ja nigdy, nawet w ciazy nie spalam w dzien (chyba ze mialam mega goraczke). Caly dzien bede sie meczyc a oka nie zmroze.
zabka11 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej ho! Ja dziś o dziwo nieźle spałam. Ale zapowiada się kolejny dzień duchoty
zaczęły mi puchnac stopy, mam wrażenie ze ciągle mi w nie gorąco. Najlepiej się czuje trzymając je pod lodowata woda. To jak, rodzi dziś któraś?
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Witam się ze szpitala w 9 mcu 36tc
Leże i właściwie nic nie dostaje. Na ktg skurcze się uspokoily ale w nocy budziłam się z bólem krzyza jak na @ i małymi skurczami. Wczoraj znów atak żołądka który trwał 4 godziny, masakra. Mam nadzieje że jutro wyjdę bo oszaleje.Laura, kasiuleek, psioszka11, 0na88, Martucha86, małaMyszka, Pati Belgia, magda sz, niecierpliwa, Cassie_DE, lys, gosia.b lubią tę wiadomość
-
hello!! u mnie nie było tragedii w nocy. Okna pootwierane na przestrzał i nawet się nie przykrywałam niczym, bo gorąco
za to z łażeniem coraz gorzej, ból masakra!!!
Za tydzień obchodzimy z mężulkiem 30 urodziny, ale do tej pory nie wiem czy coś organizować. Nie ma kogo zaprosić, bo rodzina daleko, a dla 4 gości to nie chce mi się robić. Im dłużej chodzę w ciąży, tym bardziej nie chce mi się nic organizować. Z drugiej strony to w końcu 30! Miałam 25 ur robić, ale byłam w ciąży z Blana, to obiecałam sobie, że 30 zrobię z pompą, a tu znowu ciąża i znowu nie pobaluje ;/Zetka, Laura, psioszka11, 0na88, mamasia, małaMyszka, magda sz, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ja mam 30 tke na tydzień przed terminem i odpuscilam sobie impreze z pompą moze zrobię we wrześniu a albo w ogóle sobie odpuszczę zobaczę troche szkoda się zobaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:00
ainer85, Zetka, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
no my tez sie zastanawiamy, czy nie zrobić za rok większej imprezy ( może do tego czasu uda się kupić dom na który się czaimy) ale znając życie jak się teraz nie zrobi to później się nie będzie chciało. Ale w sumie za rok będzie inna impra, roczek małej
aaaaga, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Ja mam 30stkę 4 sierpnia.Ciekawe czy Marta się wstrzeli
Jest taki ukrop, że chyba zaraz oszaleję. Jakbym jeszcze miała coś dziś gotować w tej gorącej kuchni to bym chyba padła na zawał, dlatego postanowiliśmy z Adamem, ze dziś zamówimy jedzenie, a co!Odpoczynek mi się należy, przynajmniej spędzimy jeszcze trochę czasy we dwoje a nie przy garachA po południu mam obiecaną wycieczkę na lody
aaaaga, Paula_071, małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość